Gå til innhold

chico

Medlemmer
  • Innlegg

    55
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av chico

  1. Takker for svar, kjører outlook 2010, får ikke til å starte outlook i safe mode...

    Screenshots har ikke noe for seg tror jeg, det som skjer er at ved åpning av ny epost, åpnes det hver gang to nye vinduer i firefox, hvor det står laster. Kan virke som dette har med vedlegg å gjøre, om det er vedlegg med mailen, kommer disse frem i firefox ??. Men det rare er at det samme skjer om det er mailer uten vedlegg, snodig.

  2. Løse høytalere selger de på ebay f.eks. Jeg byttet høytalerne på min gamle Nokia N95 8BG. Lett å bytte da du først har mobilen i deler. Største jobben er å finne ut hvordan man demonterer mobilen. Jeg har demontert flere mobiler og det er bare å skru og dra litt forsiktig så ser du hvordan ting sitter.

    Supert, takk skal du ha, egentlig bare å sette igang.

  3. Hei folkens, trenger litt hjelp...er i ferd med å koble opp mitt første hjemmekinoanlegg.

    Har en Pioneer VSX1015 og Lg 47sl9 Led TV. Uten HDMI innganger på forsterkeren, tenkte jeg å bruke optisk direkte fra TV til forsterker. Har prøvd de fleste innstillinger, men får ikke lyd ut via TV`n. Noen som har samme forserker som kan gi meg noen hint ?

     

    Mvh Tom

  4. Har du lagret nummeret dobbelt? Enten at du har to "Jørgen" (med samme nummer altså). eller at du har lagret "Lene" og av en eller annen grunn har det samme nummeret liggende under "Jenta fra i går" ;)

    Stemmer det, at jeg har endel nr. dobbeltlagret.... men trodde ikke det skulle ha noe å si, får prøve å rydde opp litt og se om det hjelper, takk skal du ha.

  5. Hei folkens, skal være med jr. på treningssamling til helgen. Har ikke råd til kjøp av ny blitz for øyeblikket. Fant en gammel Metz 20bc4 som blinket i vei på min gamle D-70. Spørsmålet er, siden ingenting av automatikken funker med denne, hva skal jeg ta hensyn til av innstillinger; lukker, blender osv. Har null erfaring i å fotografere med blitz. Fyr løs, kom med tips, slik at jeg kan få noen brukbare bilder til helgen.

     

    Mvh Tom

  6. Har kjøpt Nokia E-65, hadde håpet å kunne bruke denne som IP telefon. Bruker Tele2, da jeg ringte supporttlf sa de at dette ikke var mulig hos tele2.

    Synes dette høres rart ut, noen som kan hjelpe meg med dette...

    Får heller ikke til å gå inn på internett via routeren min, jeg får kontakt med routeren.

    Er rimelig fersk når det gjelder telefoner med wlan osv som dere sikkert skjønner

×
×
  • Opprett ny...