Gå til innhold

k-andy

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av k-andy

  1. Kan se litt ut som han forventet at det skal komme et spark og gjør en forhastet handling og kaster seg. Uansett er det helt håpløst og noe som han burde vende seg fra med en gang. Forhåpentligvis vokser han det av seg etterhvert. Trist at han skal legge grobunn for rykte som en filmer allerede nå, er noe som er vanskelig å bli kvitt.

  2. Har sett at både Airbag og Gazpacho har vært nevnt tidligere her, og er på tide at de nevnes igjen. Begge to lager helt fantastisk musikk, men er dessverre ikke så veldig kjent i Norge og fortjener utvilsomt mer oppmerksomhet. Airbag slapp for en drøy måned siden sitt nye album 'The Greatest Show On Earth'. Sangene er atmosfæriske og vakre, med mange deilige gitarsoloer. Albumet har fått ganske god rating på progarchives og står for øyeblikket med 3.95 i rating: http://www.progarchives.com/album.asp?id=42915.

     

    Gazpacho gav sitt nyeste album, 'March of Ghosts', ut i fjor og er nok et strålende album av bandet. Tidligere har de gitt ut strålende album som 'Tick Tock' og 'Night' som har henholdsvis 4.07 og 4.15 på progarchives. 'March of Ghosts' har ikke fått like bra rating, men er på meget akseptable 3.99: http://www.progarchives.com/album.asp?id=36565. Albumet er etter min mening like bra som de to nevnte albumene. Albumet flyter helt strålende. Det inneholder 11 sanger, men alt føles bare som en eneste lang sang og albumet oppleves som en magisk drøm.

     

    Anbefaler både 'The Greatest Show On Earth' og 'March of Ghosts' på det sterkeste.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...