Gå til innhold

Derpine

Medlemmer
  • Innlegg

    25
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Derpine

  1. Hei,

     

    Jeg har nettopp solgt min mac, da jeg ønsker å kjøpe en bærbar som jeg kan spille MMO spill på. Den skal gjerne kunne kjøre flere større spill som league of legends o.l.

    Jeg aner ingenting om hva de forskjellige specs vil si.

    Mitt budget er så lite som 5000 kr. Jeg vet at dette er lite, men der må da være noen bra tilbud en plass :)

     

    Er der noen som kan komme med noen forslag? Jeg kan fint kjøpe brukt eller kjøpe demo modeller.

     

     

     

  2. Da høres det ikke ut som banken din er så veldig glad i deg. Jeg fikk et forbrukslån for å refinansiere et par kjøpekort jeg hadde litt problemer med, det ble rett og slett for mye hver mnd, så fremfor å betale 3stk totalt 5k i mnd fikk jeg med meg banken og endte med 2k i mnd istedet. Så hvis ikke banken du bruker i dag er villig, ta deg en runde rundt og forhør deg med andre banker i området :)

     

    Jeg har ikke noe personlig forhold med de siden det er Nordea, og al kontakt har gått via telefon og chat. Men ut over det har de heller ingen sikkerhet i meg. Jeg har altid betalt det jeg skal da. Og de gikk med på å endre lånet tidligere så jeg kunne betale et lavere månedlig beløp. Men kan bare prøve å ringe rundt som du foreslår.

  3. Hvis du har en fast bank du bruker så hør med de. Har du en fast inntekt og ikke annet lån burde det ikke være problem å samle det. i et forbrukslån med ok rente. Selv har jeg 130k i forbrukslån med 11,5% effektiv rente med 9 års løpe tid. kommer på like under 2k i mnd. Alternativt kan du jo høre om noen i familien din vil være kausjonist for deg, noe som også vil gjøre det lettere.

     

    Jeg har hørt med banken min, og de kan ikke endre på løsningen jeg har i dag. Heller ikke GE money bank.

    Familien som kausjonister er ikke aktuelt. Men det var bra forslag :)

    Jeg har heller ikke hatt fast jobb. Jeg hadde det da jeg fikk lånene dengang. Nå har jeg studert i et år og hatt deltidsjobb. Så nå skal jeg finne heltidsjobb. Det kan jo godt gjøre det vanskelig før jeg har fått det..

  4. Hei,

     

    Jeg har to lån uten sikkerhet grunnet tåpelige beslutninger for mange år siden. Det ene lånet er i GE money bank og er en handlekonto og det andre er i Nordea og har effektiv rente på 18,27% og nominell rente på 14.50%.

     

    Jeg har ikke peiling på dette! Og jeg syns det er vanskelig! Er der noen som kan gi meg noen råd om hvor jeg bør ha disse lånene for å få betalt det ned kjappest mulig? Hvem som har bra renter og forhold for lån uten sikkerhet? Det dreier seg om et lån unner 100.000.

     

    Jeg ser der er mange sider som viser hvem som har de billigste renter osv, men er de pålitelige? Hva skal jeg se etter når jeg velger en ny bank mht dette?

     

    Håper noen har lyst å hjelpe meg :)

  5. Hei!

    Jeg skal søke studie til sommer, og er blitt bedt om å få tak i bekreftelse på antall timer jeg har jobbet de siste 5 år. Jeg har ikke tilgang til lønnslipp, og har ikke tat vare på årsoppgaver osv.

    Er det mulig å se dette på selvangivelse eller lignedende på altinn?

    Noen forslag? Min gamle arbeidsgiver er litt vanskelig, og sier jeg må finne ut av det sjøl.

  6. Har ikke helt tålmodighet til det. Tror ikke maccen min overlever den tiden det tar for deres support å svare. Hehe!!

    Hadde håpt noen inne her visste litt om DNS endring som er løsningen på diverse forum rundt omkring på nett når man søker på problemet. De bruker som sagt bare en annen versjon enn akkurat den jeg bruker, og da er det vanskelig for meg å følge det de skriver.

  7. Håper der fins noen flinke Mac folk her :-)

    Jeg har Macbook Air med MAC OS X versjon 10.7.5 og har UTROLIG treigt internett. Jeg bruker både Firefox og Safari. Når jeg skal åpne en ny side tar det ofte mellom 30-60 sek.

    Jeg har selvfølgelig prøvd å restarte maskinen, fjernet alt av cookies o.l.

     

    Jeg har lest litt om dette, og funnet ut at det tydeligvis er et kjent problem. Alle de forum jeg finner om problemet bruker en annen versjon enn den jeg har, så det er litt problematisk å følge. Jeg har prøvd å endre DNS til 8.8.8.8 som de skriver. Har også prøvd andre DNS som 4.2.2.1 og 4.2.2.2 som andre har foreslått.

     

    Maccen har ikke noe virus, og er ikke treig utenom internettet. Selve internettet vi har her er der ingen problemer med heller.

     

    Noen som kan hjelpe??

     

     

     

     

     

    post-325526-0-19719500-1389732195_thumb.png

  8. Jeg har hatt Samsung S3 to ganger nå, og hver gang jeg har fått denne model, har jeg hatt problemer med at der plutselig er masse 'apps' på skjermen. Ikke installerte apps, men android ikoner hvor der eksempelvis står 'download knitDrgn', 'Dragon of Atlantis' og lignende.

    Jeg har ikke tidligere lastet ned apps som ikke er tillitsfulle. Jeg har ikke hatt dette problemet med Samsung S4 eller S2.

    Noen som kan hjelpe? Kanskje der finns en app som holder borte sånt spam?


    Det skal sies at jeg slettet alle som var kommet frem i morres, og når jeg sjekket i kveld var der kommet 8 nye :S

  9. Ja, har mine grunner :-) hehe.

    Jeg bruker mobilen min til mye annet. Hvis den settes på flytilstand er der f.eks. spil som ikke kan spilles da de trenger internett. Muligheten er jo selvfølgelig å blackliste de som ringer mye. Bare lurte på om det gikk an å få sperret for alle innkomende - hvilket er mulig i instillinger. Får bare ikke den koden til å fungere.

    Vil egentlig bare slippe for å bli kimet ned på dager hvor jeg ønsker å være i fred å ro, men fortsatt kan bruke mobilen min til annet.


    Er det ikke mulig å bare legge inn et eller annet blacklist program? og bare blokkere det du vil i appen??

    Jo det er det. Det vil være løsningen om jeg ikke får til den koden.

×
×
  • Opprett ny...