Gå til innhold

orjanos3.16

Medlemmer
  • Innlegg

    932
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av orjanos3.16

  1.  

     

    Jofred, I Diablo 2 kunne du bygge karakteren din fritt og oppgradere spells fritt. Dette var for vanskelig og derfor kan du ikke gjøre det i Diablo 3, det gjøres automatisk for deg.

    .

     

    Er da bare å sette på "elective mode", så kan du bygge karakteren din med de skill/spells du måtte ønske.

  2. Jeg har fått det for meg att det er sunnere med 4 stk knekkebrød i stedet for 4 brødskiver til dagen..

     

     

    Vel, det er ihvertfall mye færre kalorier i 4 knekkebrød enn 4 normalt store brødskiver. I et knekkebrød (kommer litt an på typen), så er det rundt 30 kalorier. En normalt stor brødskive kan fort inneholde i overkant av 100 kalorier. En annen fordel med knekkebrød er at skivene alltid er like store, så mye lettere å beregne hvor mye kalorier man får i seg. Knekkebrød inneholder også generelt mer fiber, noe som er bra.

    Selv byttet jeg ut brød med knekkebrød for 16 måneder siden, og sammen med kaloritelling, pluss et generelt bedre kosthold (mer sunt fett, null godteri og chips,mer protein), har jeg kvittet meg med 35 kg fett. Veldig fornøyd med det. Har ligget på rundt 2500 kalorier daglig, med en spisedag, og 4 treningsøkter i uka. 45 - 60 min vekttrening som avsluttes med 30-60 min cardio.

    Hovedgrunnen til at jeg byttet ut brødet med knekkebrød, var som jeg nevner at det er mye lettere å føre opp kalori-innholdet. Skal man ned i vekt, må man bruke mer kalorier enn man får i seg, og da må man telle.

  3. Mange skeptiske folk her ser jeg. Kan jo forstå at mange menn synes det blir litt drøyt å bruke en dildo til analsex på seg selv, men man trenger jo ikke å gå så drastisk til verks. Rompehullet er ekstremt følsomt både hos menn og kvinner, og alle som har hatt en partner som slikker en i anus har skjønt dette. Det skjønner man etter første slikk.

    En naturlig fortsettelse på dette er jo etterhvert penetrering, og så lenge man gjør litt forberedelser i forkant er det ikke noe ekskrementer i endetarmen, og ikke noe vond lukt heller. Det sier seg selv at hygiene er ekstremt viktig da det kommer til analsex, og gleden kan bli veldig redusert ved dårlig hygiene og manglende forberedelser. Finnes flere gode hjelpemidler for en skinnende ren tarm på sexbutikkene.

  4. Fra Miami Ink på Discovery. Sjefen i programmet skal få bilen sin "airbrushed", og sier om fyren som skal utføre jobben: "I know he is gonna kill it". Som da betyr at vedkommende kommer til gjøre en suveren jobb, men det var oversatt med at han kommer til å ødelegge bilen...

  5. Lever tven der du kjøpte den, eller i en annen Elkjøp/Lefdal butikk så vil de sende den til Infocare hvor en autorisert tekniker vil se på tven. Det er 5 års reklamasjonsrett på tver.

    Hvis du leverer tven i en annen butikk enn der du kjøpte den, er det fint om du tar med kvittering da ikke alle butikker i kjeden har tilgang til andre butikker sitt datasystem.

  6. Hei folkens!

    Takk for svar.

     

    Nå har denne saken tatt en HELT ny vending som faktisk beviser svindel etter mitt skjønn.

     

    Den gode nyheten er at mobiltelefonen fungerer som vanlig igjen. Den dårlige nyheten er den informasjon som har kommet for dagen som et resultat. Jeg leverte nemlig denne mobilen til en annen tekniker som fant ut følgende:

     

    - Mobiltelefonen var overhode IKKE væskeskadet!

    - Bildet jeg var tilsendt var IKKE fra min mobiltelefon!

    - Det som var gått istykker var AC strømforsynings chippen, noe som hadde vært dekket av garantien.

     

    Nå er jeg usikker på hva jeg skal gjøre med denne informasjonen, fordi å bare sitte på den byr meg imot.

     

    Hvilket verksted jobber denne teknikeren for? Deltaservice har ingenting å tjene på å fabrikere fuktskader, så jeg synes det er underlig hvis det du sier stemmer.

  7. Er kun ved 3 gangs samme feil/4 gangs forskjellig feil at prisen kunde betalte for produktet blir aktuelt. Dette fordi kunde da har rett til å heve kjøpet.

     

    Påstanden uthevet har du svært vanskelig å finne belegg for.

     

    Jo, sant nok.

     

    " § 30 Selgeren har ikke rett til å foreta mer enn to avhjelpsforsøk for samme mangel, med mindre det foreligger særlige grunner som gjør at ytterligere avhjelp er rimelig. "

    Står ikke noe konkret om 3 ganger avhjelpsforsøk på forskjellig mangel nei.

     

    http://www.lovdata.no/all/hl-20020621-034.html#16

     

    Men, det er vanlig praksis av alle seriøse butikker å la kunder heve kjøp ved 4 gangs forskellig feil, og vanlig praksis av alle seriøse leverandører å gi butikk kreditt på 4 gangs feil.

    Så lenge vi kan dokumentere ovenfor leverandøren 4 ganger forskjellig feil, som er bekreftet av en autorisert tekniker/verksted, så får vi kreditt, og kan gi kunde penger tilbake uten tap for butikk.

  8. Etter at et forhold jeg var i som tok slutt etter 1.5 år, har jeg følt meg helt alene og deprimert hver eneste dag. Dette har endt opp med at jeg sitter inne absolutt hele dagen, så fremt jeg ikke trener eller går i butikken, noe som foregår med mp3 spilleren på helt til jeg er hjemme igjen. Jeg klarer heller ikke dra ut på byen ettersom jeg absolutt ikke føler meg bra nok for noen, hverken utseendemessig eller hvordan personlightenen min er. Selvtilliten er helt ødelagt. Alt dette skjer samtidig som heg bor sammen med 3 venner som jeg prater og er med hver eneste dag alikevel føler jeg meg alene og trist og orker aldri å gjøre noe særlig annet enn å sitte hjemme..

     

    Er det andre som har hatt/har det slik og kan komme med noe konstruktivt? Dette har pågått siden bruddet, så altså 2-3 måneder...

     

    Sikkert rotete skrevet, men jeg vet ikke hvordan jeg skal forklare det bedre..

     

     

    Jeg har hatt det slik selv de siste 6 månedene, etter samlivsbrudd med min partner gjennom 7,5 år. Kjenner meg godt igjen i det du skriver.

    Jeg holdt alle de følelsene du beskriver for meg selv, og sa til alle at alt gikk bra. Tilslutt kokte alt over, og det er bare flaks at jeg sitter her nå. Så jeg vil virkelig anbefale deg å snakke med noen, og fortelle hva du føler og tenker, og ikke pynt på sannheten. Det har hjulpet meg veldig, selv om jeg har langt igjen før jeg er meg selv igjen. Men det er veldig godt at mine nærmeste venner og familie, veit at jeg ikke har det spesielt bra med meg selv. Da slipper man å late som at alt er bra, da man er rundt de ihvertfall.

  9. Det finnes utallige typer mennesker som spiller WoW. Å generalisere så til de grader som det gjøres i visse poster i denne tråden faller på sin egen urimelighet. Husk at det er bortimot dobbelt så mange mennesker som spiller WoW som det er innbyggere i Norge...

     

    Selv er jeg 28 år, i full jobb og bor i Oslo med samboer. WoW er sammen med trening, film, wrestling og venner min hovedinteresse. Bruker rundt 25 timer i uka på WoW, og det fungerer fint kombinert med min livstil. Spiller WoW fordi det er sinnsykt gøy, rett og slett. Har forøvrig spilt mmos i snart 10 år, og har hatt utrolig mye glede av dette. Hvorfor noen mener at dette er en mer usunn interesse enn feks tv-titting, strikking, brettspill, matlaging,tegning osv osv er for meg en gåte.

    Jeg er i et guild med mange andre likesinnende, og mange som jeg kjenner i "virkeligheten". Guildet har guildtreff flere ganger i året hvor de som kan møtes for sosialt samvær. De gangene det har vært har det vært i Oslo og London. Kjempegøy å møte andre likesinnende fra hele europa.

    Hvorfor så mange her absolutt skal slenge dritt om en av mine største hobbyer får være deres sak, men å generalisere folk så til de grader slik som flere gjør i denne tråden er ganske provoserende. Jeg forstår at dere ikke skjønner det selv, men vil uansett påpeke det.

×
×
  • Opprett ny...