Gå til innhold

plasticfantastic

Medlemmer
  • Innlegg

    22
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av plasticfantastic

  1. [iC' date=25/09/2004 : 02:52]
    Leste det tidligere i dag. Er veldig deprimert nå :cry:

    Hvordan kan dere bli så sjokkert?

    Ærlig talt så sitter jeg og venter på den neste utsettelsen, til 2006...

    HL2 blir etter hvert AKKURAT likedan som Duke Nukem Forever!

    Om et par år vil vi nok sitte å le av at vi var så dumme som virkelig trodde at HL2 skulle komme i det hele tatt! :!:

     

    La oss håpe at jeg ikke får rett da ;)

    Betyr det du sier her at Duke Nukem forever kom så langt som en releasekandidat?

  2. Hei

     

    Jeg leste guiden til vexx i starten av tråden og ble såpass overbevist at jeg sporenstreks gikk til butikken for å kjøpe meg et powercolor 9800 pro kort.

     

    Jeg oppdaget dessverre gjennom ati tool at kortet ikke lot seg overklokke mer enn 379,5 core og 357,3 mem uten artifacts, så nå lurer jeg bare på om det er noe mer man kan gjøre for å nå målet på 412/370?

     

    Jeg har ikke byttet ut vifte/lagt inn ekstra kjøling.

  3. Har veldig lyst å begynne å spille Counter-Strike, men som sagt, er helt nybegynner. Derfor kommer jeg med noen spm:

     

    1) Hvor kan jeg få tak i Counter-Strike? Er det sant at man må ha Half-Life for å spill CS?

     

    2) Hva er egentlig en clan?

     

    3) Må man ha bredbånd for å spille Counter-Strike?

     

    4) Hvordan finner man andre folk å spille mot?

     

    5) Alt annet som jeg ikke har spørt om, som jeg sikkert ikke vet, bare kom med det  :)

     

    Sikkert mange helt teite spørsmål men men  :blush:

     

     

    Takk  :thumbup:

    noob

    Er det bare meg som holder på å klikke av sånne poster?

    Du skjønner det din *****, ikke alle som er like "1337" i CS, og alle har vært barn engang (indirekte mener jeg at du har også vært newbie en gang). Så kutt ut det tullet ditt og SKJERP DEG!!!!

     

    Anyway, on topic, noe som merkelig nok ikke er blitt nevt er måten du finner "clankamper" på, rettere sagt PCW-er evt clanfigher. (PCW = Practicle Clan War els)

    Du går inn på mIRC, QuakeNet, og enten #Clanmatch eller #pcw og finner der ;)

    Bare en kommentar, dersom Yrjan har tenkt til å begynne med CS er det like greit han blir vant med nivået på kommunikasjonen mellom CS-spillere.

     

    Å bli kalt "noob" er ikke akkurat det verste jeg har opplevd når jeg har spilt CS. Fjortissene på nettet slenger rundt seg en del utsagn som ville fått sjømenn til å rødme...

  4. Hei

     

    Jeg har et Sony DAV-S880 anlegg dvs kombinert dvd+surroundforsterker pluss høyttalere. Forsterkeren har ikke veldig mange innganger, og jeg kan bare se at den har én digital optisk inngang. Manualen sier at den optiske inngangen er ment for å koble en digital satelittmottager til forsterkeren, uten å spesifisere om det er bilde, lyd eller begge deler.

     

    Spørsmålet er da om denne inngangen kan brukes til å koble sammen med den optiske utgangen på et lydkort, og da få surroundlyd fra spill...

    Jeg har ikke kjøpt et slikt lydkort enda, og tenkte jeg skulle forhøre meg litt nærmere før jeg tester det ut.

     

    Innspill mottas med takk!

  5. Jeg og en kompis deler internett med en D-link trådløs router (husker ikke nummer, men det er ikke mange å velge mellom) og et D-link trådløst usb-nettverkskort, dwl-100. Mange disser D-link fordi de selger det på elkjøp (pluss at det er nesten umulig å mekke kabler til produktene deres på egen hånd), men disse produktene fra D-link var faktisk plugg og play etter min erfaring. Ingen problemer med hardware eller oppsett.

    Avstanden mellom meg og han jeg deler med er forøvrig ca 100 meter uten hinder (betong, vinduer eller annet rusk), men vi var nødt til å plassere antennene utendørs. Kan altså anbefale d-link hvis du skulle bestemme deg for å skifte merke...

     

    Glemte forresten at komplett ikke fører d-link, uten at jeg vet hvorfor.

    Da var ikke innlegget mitt til så mye hjelp allikevel...

  6. Jeg syns det er langt verre at juksemakere har fått julegaven på forskudd, enn at noen andre kan jobbe med grafikkmotoren og lage flere spill.

     

    Jeg tror jeg ikke spiller nok på nettet til å irritere meg over cheats. Droppet cs etter at alle barna begynte å spille det, og det er vel her brorparten av juksingen foregår.

    Jeg innser at juksemulighetene nå kommer til å gå rett i taket, men jeg stusser likevel over om ikke det vil være mulig for kreative mennesker å lage en liksom-hl2 innen ganske kort tid. Hvis du bruker den tiden og ressurser som skal til for å lage en gjennomsnitts-mod til f.eks. hl1 så skulle du i teorien kunne lage en ganske bra hl2-mod før originalen kommer ut. Hl2 kunne derfor drukne blant slike modder (bedre eller dårligere) når det en gang kommer ut.

     

    I tillegg: Ved å endre på koden burde man i prinsippet kunne fjerne validering gjennom steam, kunne man ikke?

  7. her er linken til en diskusjon på nvnews.net hvor man hevder at det er mulig å kompilere kildekoden til en brukbar hl2.exe og bruke editoren til å lage maps for så å kjøre dem.

     

    http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread...5&pagenumber=10

     

    Selvfølgelig en viss sjanse for at det er bøff, men dersom det er mulig å kjøre hl2.exe fra kildekoden og lage grafikken selv er det et langt skritt verre enn at kildekoden bare kan brukes til å lage cheats, er det ikke?

  8. Jeg vet det går forferdelig mye rykter frem og tilbake rundt hva "source-tree'et", som valve kaller det som ble kopiert, inneholder. Noen hinter om at det inneholder alt (kildekode til hl2 pluss models/maps/textures/lyd), mens andre sier det bare inneholder kildekode til å kunne kompilere hl2.exe og editor til å evt. lage egen grafikk som hl2.exe. kan kjøre.

     

    Jeg har i hvert fall sett linker til en del screenshots av at noen kjører hl2.exe og spiller på et brett. Om dette er 1 - fullstendig fake, 2 - laget med egenproduserte maps/models/textures eller 3 - fra en fullstendig kompilert hl2 "beta" med alt innnhold vet man jo ikke enda. Er det noen andre som vet noe mer om disse screenshotsene?

  9. Takk for utfyllende forklaring!

     

    Jeg prøvde å bruke "aktiver deling for denne tilkoblingen" for internett-nettverkskortet slik forklaringen sier, men jeg får opp feilmelding som sier at IP nr. 192.168.0.1 er opptatt (det er utelukkende denne ip-adressen win2000 bruker ved automatisk deling av internett).

     

    Som forklart øverst i tråden er denne maskinen tilkoblet en trådløs router. Denne routeren er satt til å bruke 192.168.0.10, og den er ikke satt til å fordele 192.168.0.1 til noen av maskinene som er tilkoblet. (Fordeler 192.168.0.2 og oppover / nettverket består av 3 maskiner.)

     

    Så selv om ingen maskiner i nettverket har fått IP 192.168.0.1 så sier win2000 at denne adressen er opptatt når jeg forsøker å dele internett videre etter routeren. På denne feilmeldingen sier knowledge base på microsoft.com at ICS (deling av internett) kanskje ikke fungerer dersom det er andre ting på nettverket som deler ut dns og IP nummer.

     

    Lurer derfor på om det er umulig å bruke ICS til å dele internett videre bak en hardware-router. Noen som har erfaringer fra dette?

  10. Det finnes sikkert skjøtestykker som omformer USB-signal til TP-signal.

     

    Da blir det vel litt billigere.

     

    Eventuellt at du kan sette opp en linuxruter med USB-nettverkskort. Har ikke brukt USB selv så jeg vet ikke om det går.

    Men jeg regner med at det går. =)

     

    Det er også en god ide. Da slipper jeg å ha den slitne gamle celeronen i stua...

    Jeg har sjekket litt rundt på forumet, men fant først og fremst tips om usb-forsterkere. Skal høre med komplett i morgen om ikke de vet noe om omformere av denne typen. Hvis noen andre har noen tips på slike omformere er det kjærkomment.

  11. Det enkleste er kanskje å bare bruke windows til å dele tilkoblingen, men da spørs det hvilke specs du har på den gamle maskinen.

    I tillegg finnes det flere distribusjoner som bygger på linux som er laget kun for formålet. Spør på linux forumet, så er det sikkert noen som vet om navn på distroer.

     

    raspoppoe er ikke router software. Det brukes til å koble seg til internett. Telenor bruker den i sin tilknytning.

     

    Aha, hadde misforstått hva raspoppoe brukes til. Takk for oppklaringen.

    Kan sette opp en celeron 300mhz - HK:abit bh6 - 128mb ram - med usb og nettverkskort som mellomledd. Har allerede prøvd standard funksjonen i win2000 til å dele internettforbindelse. Tenker du på delingsprogrammer som sygate?

     

    Skal ta saken videre på linux forumet, men må nok innrømme at jeg er 100% fersk på linux...

  12. Hvorfor ikke kjøpe deg et tråløst acesspunkt som du setter på verandaen. Da kobler du til via nettverkskort i maskinen din. I tillegg vil du sikkert få et sterkere signal.

     

    Ikke noe problem å sette flere routere etter hverandre.

     

    Takk for raskt svar!

     

    Jo, det ville nok være den enkleste løsningen om ikke den billigste. Da blir koblingen kabelmodem - trådløs router - trådløs router - lan, ikke sant?

    Jeg må nok holde den muligheten åpen, men håper selvfølgelig å få til en billigere løsning f.eks. ved bruk av routersoftware (hvis det er noe som er gratis/billig) på en maskin som er koblet til usb-nettverkskortet, og så koblet videre til lan. Er dette mulig?

  13. Hei, jeg har et litt komplisert oppsett hjemme som jeg trenger hjelp til:

     

    Deler internett med en kompis nede i gata. Han har internett gjennom kabel, som vi deler via en trådløs router. Nå er det slik at jeg må ha et trådløst usb-nettverkskort ute på verandaen min for å få kontakt (5 meter kabel maks), og ønsker egentlig å ha maskinen min i andre enden av leiligheten.

    Derfor lurer jeg på om jeg kan bruke en eldre pc som mellomledd, og dele internettforbindelsen videre via lan/nettverkskabel. Jeg har prøvd "aktiver deling av internett" i windows 2000 for koblingen, men det fungerte ikke.

    Har søkt i forumet, men finner først og fremst referanser til å bruke enten én hardware ruter, eller router software som raspppoe på én maskin. Vet ikke om det fungerer å ha to slike routere etter hverandre. Et alternativ er jo å forlenge/forsterke usb-kabelen, men det blir nesten 30 meter.

     

    Hvis noen har innspill er jeg veldig takknemlig for det.

     

     

    Oppsummering av koblingen slik den er nå:

     

    Kabelmodem - D-link trådløs router - D-link usb trådløst nettverkskort (dwl-120) - PC

     

    Koblingen jeg ønsker:

     

    Kabelmodem - D-link trådløs router - D-link usb trådløst nettverkskort (dwl-120) - PC - hub/lan - PC

  14. Pleie slå i kabinettet då.. Då slutte lyden.

     

    Vold og teknologi passer ikke bra sammen...

     

     

    Hadde akkurat samme problem med mitt asus ti4600 128 mb. Viften begynte å dure som et h*, og det eneste som hjalp noe var å dunke i kabinettet. Ved nærmere inspeksjon viste det seg at viften så vidt gikk rundt, og det virket som om selve viftehodet hadde løsnet fra motoren.

    Dette oppdaget jeg rimelig kjapt, og monterte en ny vifte (kortet var demobrukt fra komplett, og var rimelig billig, så jeg droppet garanti).

    Kortet fikk ingen skade pga. varme, kanskje fordi jeg byttet vifte kjapt. Kanskje ditt kort ble for varmt og er ødelagt?

×
×
  • Opprett ny...