Gå til innhold

Morten HS

Medlemmer
  • Innlegg

    391
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Morten HS

  1. Har akkurat kjøpt meg K750i, og tenkte at jeg skulle føre over mp3 sanger og layouter og nye bilder, men hvordan gjør jeg det?

     

    Når jeg har koblet til med kabelen, og går inn på "Flyttbar disk" finner jeg 3 forskjellige mapper. Den ene heter MP3, så jeg legger sangene inn der.. Men eg finner dem ikke på telefonen.. Hva gjør jeg galt?

     

    Takk for svara

  2. PCen fra MPX virker som et bra valg ja... Ville bytta ut skjermkortet med et 6600GT eller X700pro og kanskje bytta ut skjermen?? Ellers er Netshops pc et godt tilbud, men jeg ville kjøpt den uten skjerm og oppgradert minne og kabinett.

    Ja, synes ingen av skjermene som følger med disse pc' tilbudene er noe fine, så jeg kommer nok til å endre skjermen, men jeg vil vel fortsatt holde meg under 13k?

  3. Er på jakt etter en ny stasjonær PC, som skal brukes til spilling og slikt, men ettersom jeg har hatt en dårlig erfaring med å bygge en pc selv tidligere, vil jeg kjøpe en ferdig satt sammen pc. Har sett på både Komplett, Netshop og MPX sin, og jeg må si at det er den fra MPX som frister meg mest

     

    Mine krav er:

    AMD 64

    1024 MB Ram

    God lagringsplass 200-250 GB

    Bra skjermkort

     

    Jeg har ca 13000,- kroner og prisen skal inkludere en flatskjerm

     

    Link til de forksjellige pc'ne jeg har sett på

    Netshop sin

    MPX sin

    Komplett sin

     

    Mus og høytalere har jeg fra før av.

     

    Vil gjerne ha negative/positive erfaringer med en av disse pc'ene, hvis noen har det

     

    Takker for svar!

     

    :thumbup:

  4. har hørt mye rart om dell jeg også, spesielt kundeservice! så tok en sjekk for å ringe og spørre litt. kom igjennom på et par minutter, og det synes jeg er bra jeg! har ventet lengre andre steder. føler alle har noe negativt å si om alt, så jeg ga f... og prøver dell. Får se om jeg angrer i ettertid, hvem vet??

    Ja, det er sikkert en bra maskin, det er vel en sonoma maskin, og har DDR2 minne hvis jeg ikke tar feil. Du får legge inn noen ord om den når du har fått prøvd deg litt med den.. :!:

    Det er vel ikke den pcen han har kjøpt som du reffererer til? :dontgetit: Den her: Dell Inspiron 6000

    Det er i hvert fall ikke sonoma :!: . For å kalles sonoma så må det vel være en spesiell type cpu også? Her er det Celeron M. Men det står at det er: 400MHz DDR II RAM. Men jeg trodde DDR II oppererte på 533 MHz eller noe sånt jeg? Er det jeg som husker helt feil her?

    joda, Dell Inspiron 6000 er en sonoma maskin

     

    Se her

  5. kan forøvrig anbefale acer tm 4001lmi/512mb/dvd-dual/ati9700/60Gb dette er en brukbar pc til en helt grei pris, koster mellom 10600-11000,- hos de fleste som forhandler denne..

     

    Solgte selv en slik en i dag og må si jeg er imponert når jeg sjekket hvordan den, da dette ikke er en kraftplugg men en helt vanlig bærbar for alle og enhver.

     

    Folke pcen..

     

    RScue

    Høres bra ut, har de denne på MPX?

  6. har hørt mye rart om dell jeg også, spesielt kundeservice! så tok en sjekk for å ringe og spørre litt. kom igjennom på et par minutter, og det synes jeg er bra jeg! har ventet lengre andre steder. føler alle har noe negativt å si om alt, så jeg ga f... og prøver dell. Får se om jeg angrer i ettertid, hvem vet??

    Ja, det er sikkert en bra maskin, det er vel en sonoma maskin, og har DDR2 minne hvis jeg ikke tar feil. Du får legge inn noen ord om den når du har fått prøvd deg litt med den.. :!:

  7. ER på jakt etter en bærbar maskin, men er veldig usikker på hvilken jeg skal kjøpe.

     

    Jeg er student, og har tenkt å bruke pc'n for det meste til skolearbeid, men også til en del spilling. Spiller ingen "tunge spill" så det behøver ikke å være en kraftplugg av en maskin.

     

    Har noen kriterier:

    - Stillegående

    - Forholdsvis lett

    - 512 mb ram

     

    Har dere noen maskiner dere vil anbefale meg? har mellom 12-14000 kroner å bruke.

     

    Takk for hjelpen! :thumbup:

  8. På søndag kveld satt jeg og satte sammen en Dell Inspiron 8600c, som endet på 10 105 kroner. DEtte var da med Radeon 9600, DVD brenner, som jeg kun la til. I dag kunne jeg også oppgradere CPU til 1.6 GhZ, og prisen kom på 9120.

     

    Ufattelig. Neste så jeg er nødt til å bestille en nå

  9. Har tenkt å kjøpe meg en bærbar pc, og har ogsp i den anledning tenkt å sette opp et trådløst nettverk.

     

    Men er det mulig å gjøre det slik, at jeg kjøper en trådløs router, og et trådløst nettverkskort til den bærbare, for så å trekke en vvanlig kabel fra den trådløse routeren til den stasjonære jeg har stående?

     

    Er veldig grønn på dette området, så hadde satt pris på hjelp.

     

    Takk

  10. Ville ventet til Dell Latitude D610 kommer. Latitude-serien har større kvalitetspreg enn Inspiron-serien, samt bedre minstegarantiordninger. Jeg kjøpte en Dell Latitude D600 og fikk kastet en 3 års internasjonal på-stedet-garanti neste arbeidsdag etter meg. Jeg kunne ikke velge en dårligere garanti.

    Når kommer den da?

×
×
  • Opprett ny...