Gå til innhold

Raiin

Medlemmer
  • Innlegg

    38
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Raiin

  1. Dette er faktisk kanskje litt over grensa. Er veldig gøy å f.eks. spille som sith i Force Unleashed og Old Republic og kverke alle som står i veien for deg men der har du i hvertfall mål og mening (drepe rebellene, sørge for at Imperiet får makt, kverke fiendene dine) med drapene du begår. Vold bare uten mål og mening på uskyldige er over grensa splr du meg.

     

    Takk for at du forteller meg hva som er etisk riktig og hvordan jeg skal bruke pengene mine.

    • Liker 1
  2.  

     

    Å gå opp i nivå hos en enkelt person skjedde også i Demon's Souls.

    At fiender forsvinner etter du har respawnet og drept dem rundt 15 ganger ble gjort for å sette en myk grense for hvor mange souls man kan skaffe i en gjennomspilling.

    Abilities trenger du ikke oppgradere særlig mer enn minstekravet til å bruke våpen og skjold. Utstyret ditt er alltid viktigst, og hvis ikke våpenet ditt har veldig veldig bra scaling i styrke vil det være bortkastet å øke styrke for å gjøre mer skade, oppgrader heller våpenet.

     

    Ser ikke hvorden det er mangler.

    Og Hvorfor kunne man bare ikke ha fortsatt med å kunne gå opp i nivå ved hver bålplass som i Dark Souls 1? Fungerte bra og man slapp å dra tilbake til "start".

     

    Nå vil jeg påstå at det ikke kun er "Gear basert" siden hvert ekstra poeng bruker som regel å gi deg litt mer helse, tåler skade bedre osv osv , selvsagt er man en god spiller trenger man ikke så mange poeng for å ta knekken på visse bosser , men da er man også avhengig av så og si null feil , for oss som er litt tregere så utgjør disse poengene mye.

     

    Det er ikke tvil om at man må bli "bedre" for å kunne ta noen bosser og da går det ikke på hvor sterk man er ,men samtidlig er det jo også spillere som har blitt helt avhengig av å skalere via mp (noe det faktisk kan se ut som spillet er lagt opp til) for å kunne bli sterke nok til å ta noen bosser selv eller de må ha den hjelpen de kan få i boss kampene om de skal greie å overleve i det hele tatt.

     

    Sånn sett så er jo egentlig spillet litt ubalansert mener nå jeg, men selv med denne ubalansen er spillet utrolig bra.

    Hvis ikke PvP'en var en hjernedød adaptability og poke fest så kunne jeg ha sagt meg enig. Gear har mer å si i Dark Souls 2 enn skill fordi det i Dark Souls 1 var det mye mer åpenhet i hvordan spilleren beveger seg under kamp og du blir ikke låst inn i animasjoner like mye som I Dark Souls 1/Demon's. I Dark Souls 1 hadde du mye mer muligheter i variasjoner på builds. Standard PvP level var 100-115 på PC og 110-130 på konsoll, siden fleste folk følgte dette var sannsyneligheten å møte en smurf mye mindre. Dette er ikke saken på Dark Souls 2, siden det har soul memory. Det er ingen grunn for at en spiller skal slutte å levle seg opp, og når personen når 15 millioner soul memory, blir du kastet sammen med folk i max level.

     

    Selvsagt var det overpowered ting I Dark Souls 1, men å sammenligne backstabs og DMB med 5buff havelsmelter dual havelyns er i min mening, helt latterlig. Siden våpen upgrade paths er ubrukelig (normal path for eksempel) hjelper dette å drepe build kreativitet.

     

    I Dark Souls 1 var det en weapon path for hver eneste type build (det var tre typer magic paths, hver eneste som er unik i seg selv og passer best til forskjellige mengder intelligence). World designen I Dark Souls 2 er ikke mye å skryte av, i motsetning til en forbannet verden hvor alt ser blekt å trist ut, konger, demoner fra en annen verden, en prins som lurer verden til å tro på Guden som har forlatt dem. I Dark Souls 2 hadde du bare en ond dronning og en krig, på slutten av spillet lurer du på hva faen du har gjort i hele spillet, og den crappy endingen gjorde det ikke bedre. Jeg føler at Dark Souls 1 har en veldig sterk emosjonell og spirituell bakgrunn hvor det å ikke gi opp er i sentrum, i motsetning til Dark Souls 2 som var vanskelig bare for å være vanskelig.

     

    Å mocappe kamp animasjoner var den største feilen som ble gjort på FromSoftware's B-team. Jeg prøvde hardt å elske dette spillet, men feilet hver eneste gang. DLC ut rævva med minst en boss reskin gjorde ikke situasjonen bedre :p.

     

    Å si at B-team hadde 2 år på å presse ut dette produktet er mer enn bare skuffende. Dark Souls 1 var utviklet i 9 måneder og har en utrolig mengde dyphet i sin combat, lore, gameplay og world design. Dark Souls 2 er definitivt et bra spill, men på Souls standarden er det noe dritt, spesielt hvis det er snakk om PvP. Hidetaka Miyazaki hadde en sterk inspirasjon fra engelske middelalder eventyrbøker han leste som liten når han utviklet Dark Souls, mens Dark Souls 2 var utviklet nesten eksklusivt for å lage penger, ikke for å utvikle et bra produkt. Hidetaka sa selv at han ikke ønsket en sequel fordi storyen var allerede ferdig.

     

    Jeg kan skrive flere sider om hvorfor Dark Souls 1 er en million ganger sterkere enn etterfølgeren, men jeg er relativt opptatt og vil helst holde det kort.

    • Liker 1
  3.  

     

    Et skuffende spill laget av et annet utviklingslag med skuffende 3 timer lang DLC, anbefales ikke.

    Du påstår Dark Souls 2 ikke er verdt å spille? For noe kødd.

    Definitivt verdt å spille, men ikke i nærheten av det Dark Souls og Demon's Souls var, ikke bare gameplay vis, men også lore.

     

    Dark Souls 2 skulle egentlig ikke eksistere, men når folk så hvor mye penger Dark Souls 1 håvet inn så sparket de direktøren og halvparten av det originale dev teamet som nå arbeider på bloodborne.

  4. Men så er ikke Early-Access og Beta det samme heller..

     

    Det er akkurat det det betyr, early-access er et produkt under utvikling, for eksempel alpha eller beta.

    Early-Access er en scam som promoterer lat spill utvikling og gir penger til late devs som hadde en god ide og ikke gidder å utføre den. Eksempler: DayZ, Rust, Starbound, The Stomping Land. Hvis du vil kaste penger på skjermen din til utviklere, vær min gjest, men ikke lat som det ikke er en scam når utviklerne plutselig blir stille og ligger måneder etter på påtvikling av spillet og kommer opp med en BS unnskyldning.

×
×
  • Opprett ny...