Gå til innhold

Areguzanda

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Areguzanda

  1.  

     

    Dette er noe av det værste jeg hørt!! Uansett hvor mye eller hvor lite disse kortene har blitt tukklet med er det helt uhørt for meg.

    Jeg leser så mye tester her på tek.no og jeg forventer at det de tester er det jeg kjøper! I helvette nå ble jeg forbanna..

    Disse to produsentene kjøper jeg rett og slett ikke produkter av lenger.

     

    ps. meget bra dere la merke til dette, håper dere finner en måte og dobbeltsjekke framtidige tester på også.

    Du kan gjøre akkurat det samme når du har installert programmet til produsenten, uten å være noen ekspert, som mange av disse testerne ikke er og derfor har de blitt hjulpet litt

     

     

    Tror du på det argumentet selv? Testere er ikke flinke nok til å installere medfølgende programvare og sette på OC, mens den gjengse bruker er det?

     

    AtW

     

    om "den gjengse bruker" ikke undersøker hva man kjøper når man bruker 5-8000kr for ett grafikkort, så vil jeg kalle det idioti å bruke så mye penger. Gidder man ikke engang å undersøke litt om produktet før man kjøper det så kan man like så greit holde seg unna.

     

    Som noen nevner lenger opp i tråden, dette er som om ferrarien man har kjøpt blir levert med knappen satt til "Sport", eventuelt "Racing", og man da skal klikke på produsenten fordi man ikke klarer å se at denne bryteren kan man selv vri på.

  2. Skjønner ikke problemet. Produsentene har ikke gitt kortene unaturlig frekvenser eller power. De har bare aktivert OC profilen som ALLE kortene har, uansett om man er vanlig forbruker eller ikke.

    De gjør jo dette fordi de naturligvis vil vise kortet sitt fra den beste siden når det kommer til krefter. og dette er noe ALLE forbrukere også kan gjøre bare ved å installere Asus GPU Tweaker software som er gratis tilgjengelig fra asus sin hjemmeside. (tilsvarende fra MSI.)

    Og siden kjølerne fra disse produsentene er så gode så burde alle med litt vett (som bruker så mye penger på graffikkort) absolutt aktivere OC profilen uansett hva de skal bruke kortet til (siden det er GTX 1070/1080 så vil jeg tippe gaming).

    Jeg synes heller det er dårlig av anmeldere å ikke oppdage noe så obvious at OC profilen er aktivert som standard. Det betyr vel heller at dere ikke har satt dere godt nok inn i kortene dere tester. Anmeldere skal teste hvor gode kortene er. Vel, for å teste hvor godt disse kortene presterer så må uansett OC profilen aktiveres av DERE, om denne ikke hadde vært aktivert fra før av.

    OC profilen er den enkle metoden asus/msi gir forbrukerne til å sette kortet til best performance uten å gi seg ut på øking av frekvenser og volt osv
    Jeg har brukt OC mode på de 6 siste Asus kortene jeg har kjøpt, rett og slett fordi jeg ønsker best mulig resultat, uten å måtte "lære" meg overklokking med frekvenser og voltøkning på minne og gpu.

  3. og ikke minst er Android et ustabilt, usikkert, uorgansiert, tregt og rotete OS, hvor de funksjonene man faktisk bruker hver dag hele dagen drukner i de tidligerere nevnte salgsgimickene som man ikke trenger som feks øyescrolling. Settingsmenyen er som menyen på en Kinarestaurant.

     

    Haha. Ditt troll. Du er latterlig. Det gir ikke akkurat street cred å være en av de i overkant av 30 % av nordmenn som har iPhone. Det er ikke trendy med iphone, det er populært. Og det er fordi det er den beste brukeropplevelsen noen sinne laget i en smarttelefon.

     

    Her kan du bare snakke for deg selv. Jeg for min del takler ikke iOS. Det er den tregeste mest ulogiske brukeropplevelsen jeg har vært borti. Og jeg kommer aldri til å benytte ett iOS produkt noensinne igjen. Det er rett og slett for lite effektivt for min bruk. Men dette gjelder meg og min bruk. Akkurat som det du sier gjelder deg og din bruk. :)

    Det du sier om at Android er ustabilt, usikkert, tregt og rotete er ca det totalt motsatte av min oppfatning og erfaring. Jeg har hatt totalt ca 8 android mobiler opp igjennom tiden, og 2 iOS produkter. by FAR har jeg hatt flere stabilitetsproblemer med iOS telefonene enn android. Men igjen, det er min erfaring. :)

     

    Ett lite kick til Apple's nye Safir glass på iphone 6(og6+) er reperasjonskostnader når skjermen knuses (se: slag/fallskader). Jessda, selve glasset på utsiden er beskyttet og vil ikke knuses, men på innsiden sitter selve skjermpanelet og dette er ikke knusesikkert. Ett hardt slag eller fall mot noe skarpt vil presse safirglasset inn på skjermen og forårsake knust skjerm. Og når denne da må repareres, så må både skjerm og glass byttes, da begge deler sitter fastmontert i hverandre. Pris for å bytte skjerm/glass på en Iphone 5S = ~1000 kr. Kostnad reperasjon/bytte av skjerm+glass på iPhone 6 og 6+ = ~2500kr +

    Mobilreperatørene gleder seg. :)

    • Liker 3
×
×
  • Opprett ny...