Gå til innhold

Sørlin

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Sørlin

  1. Så lenge settingen gir det en viss grad av autensitet så kan det være et spennende tillegg, men om kvinnelige stridende ble utbredt på alle sider ville det sett ganske komisk ut for min del. 

     

    Nå virker det fra før som alle er skarpskyttere eller bruker automatvåpen, samt at jeg som tysk skarpskytter må være svart(?), så hva autensitet angår spørs det hvor mye kvinnelige soldater gjør fra eller til. 

     

    Ehh, svarte tyske soldater var kanskje ikke vanlig, men var definitivt en ting. Historisk sett er det noen tiår enda til den etniske diskrimineringen startet i Tyskland.

  2. Jeg spiller selv DotA 2 masse. Jeg synes det er synd at DotA 2 igjen ikke blir en del av Telenorligaen. Men jeg tar det ikke så tungt. Norge er omtrent like gode i E-Sport som de er i fotball. Det er noen få "stjerner", hvorav en brøkdel av de igjen, kan settes på samme nivå som de som aller beste i verden. Norge er vel det eneste landet i Europa som ikke har noen i proscenen til DotA. Jeg skjønner ikke hvorfor det er så liten interesse for DotA. Pro scenen i CS er preget av en hel masse cheating anklager. Spillet er heller ikke hva det en gang var, og vi ser jo hvilket spill Valve virkelig satser på innen e-sport. League pro scenen er dominert av Sør-Korea. Man må utenfor pallplaseringene før man finner andre lag. I tillegg har de en meta som er fullstendig uendret (1 top, 1 mid, 1 jungle og 2 bot, samt maks 50-60% av hero poolen som blir picket) Det er det jeg mener er så positivt med DotA, pro scenen er ikke dominert av en region eller et land. I tillegg så har vel spillet den mest varierte metaen i sin sjanger, eller noe annet e-sport spill. I tillegg så må jeg bare pointe ut at DotA 2 har vel den sykeste produksjonen rundt arrangementene sine. DotA 2 har overlegent de største pengepremiene i Major turneringene sine. Noe jeg tror er grunn nok for LoL spillere til å bytte over til DotA 2. Blir litt sånn: "Hvorfor skal du kjøre Go-Kart, når du kan kjøre Formel 1?" Er i DotA 2 moneys og fame ligger. Sånn jeg har forstått det er det vel også bare Riot hostede turneringer som teller mot invite til World Championships. Slik er det ikke i DotA. Det vil si at i League så blir ikke-Riot hostede turneringer nedprioritert av spillerne. Dette er vel heller ikke bra. Noen må gjerne rette meg på dette, men hvis det er sant, så graver Riot sin egen grav i mine øyne.

  3. Til de som klager over at grafikken er last gen, husk at de har techen som sitter i PS4 og Xbox One å styre med. Kan ikke trylle fram hardware oppgraderinger der. Jeg synes folk må stoppe å henge seg så opp i hvor bra grafikk har når ting kommer ut. Det som er, er det at nå og da kommer det spill som har helt mind blowing bra story. De som ikke har spilt det første RDR bør gjøre det. Det er basically GTA på steroider, det stomper i hvertfall storyen.

     

    Det jeg synes er konge er at nå har jeg endelig en grunn til å kjøpe PS4. Jeg bryr meg ikke om dette spillet kommer til PC eller ikke, selv om jeg akkurat har investert flere tusen i den stasjonære. Slike spill nytes best i en god sofa foran en svær flatskjerm.

  4.  

    Half-Life 3 har blitt hauset opp så mye, slik at hvis spillet noen ganger kommer ut kan det ALDRI leve opp til forventningene.

    Det gjorde jo heller ikke HL2, som egentlig ikke var noe annet enn en tech demo.

    Tuller du eller... I detect hipster! Finnes jo nesten ikke ett eneste spill som er rate'a høyere enn HL2. Problemet er at både HL1 og HL2 redefinerte hva som sees på som standarden når det kommer til FPS spill. HL3 kommer ikke til å komme ut før Valve er 100% sikre på at det blir en suksess. De tjener jo allerede mer på tredjepartsinnhold på Steam gjennom ett år enn hva de vil tjene på å release HL3, så penger er ikke en issue.

  5.  

     

     

    Dota 2-miljøet virker ikke veldig mye mer modent når man ser på de to siste kommentarene her. Det er sjeldent et godt tegn at man må rakke ned på miljøet i andres spill for å fremme «sitt eget». Og det tilfører heller ikke esporten noe positivt.

    Skjønner ikke helt hvor jeg skrev noe som rakker ned på miljøet i LoL. Jeg sier bare ting som det er, og er ikke LoL en forenklet versjon av DotA 2? Og ja, jeg har spilt begge spillene.

    At du laget kontoen kun for å trolle denne tråden sier vel sitt om hvor viktig det er for deg å vise hvor mye du liker Dota og hvor mye du misliker LoL.

     

    Men ta det med ro, det kommer sikkert noen gode artikkler om DotA også.

     

    Og om du ikke visste det så er LoL det største spillet innen E-sport for tiden, så det er helt natulig å lage artikkler om det, selv om det bare er en "forenklet versjon av Dota".

    Veit ikke hvem som har den største price poolen for én enkelt turnering jeg? Det er DotA 2 på 2,8 millioner dollar, i år er den på 3 millioner "and counting". At LoL kanskje har mer viewers er ganske enkelt på grunn av to ting: 1. Det kom ut først. 2. Det apellerer til småunga.

  6. Dota 2-miljøet virker ikke veldig mye mer modent når man ser på de to siste kommentarene her. Det er sjeldent et godt tegn at man må rakke ned på miljøet i andres spill for å fremme «sitt eget». Og det tilfører heller ikke esporten noe positivt.

     

    Skjønner ikke helt hvor jeg skrev noe som rakker ned på miljøet i LoL. Jeg sier bare ting som det er, og er ikke LoL en forenklet versjon av DotA 2? Og ja, jeg har spilt begge spillene.

  7. LoL spiller som bortforklarer sitt dårlige community med "det finnes forskjellige toxic players", nei, det gjør ikke det, enten er du toxic eller så er du vinner-innstilt, det er ikke noe slikt som at toxicity = vinnerinstinkt, det er bare mangel på vaner, noe jeg ser hele tiden i LoL.

     

    Men, kommer det en nyhet om at Dota2 har over 2.8 mill USD i premien for TI4, og at vi har økt premiepotten med like mye på 10 timer som vi klarte på 10 dager i fjort? :o

    Mangel på manerer*

     

    Enig med deg Puro, nå starter snart kvalifiseringen til TI4 så jeg mener at det er der man bør rette fokus de neste ukene i hvertfall, mot det som vil være det store innen eSport i nærmere fremtid. Synes det er utrolig at gamer.no klarer å presse ut en så lang artikkel om at to norske har joina NiP gaming sitt LoL lag. Noe jeg mener er en mediocre nyhet til sammenlikning med hva som skjer innen eSports når det gjelder DotA 2 om dagen. I tilfelle dere ikke aner når disse kvalifiserings rundene går av stabelen, så er det fra 12-27 mai.

×
×
  • Opprett ny...