Gå til innhold

TiMMi-

Medlemmer
  • Innlegg

    103
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av TiMMi-

  1. Forresten: Hva er typisk lønn for en som akkurat er ferdig på datateknikk @ NTNU?

     

    Litt under 300 kanskje? 120-130kr timen er ganske standard å betale folk dersom de ikke har spesiell kompetanse.

    Så lite? Jeg er ferdig med førsteåret på Fysmat, og har mulighet på programmeringsjobb til i underkant av 150kr timen. Og jeg har venner som tjener betraktelig mer enn det på programmeringsjobber. Snittet for en ferdigutdannet mastergradsstudent fra NTNU ligger på i overkant av 350 000 såvidt jeg har lest meg til.

  2. if ($m2_total < 10)
    {
       $m2_price_sqm = 850;
    }
    elseif ($m2_total >= 10 && $m2_total < 50)
    {
       $m2_price_sqm = 800;
    }
    elseif ($m2_total >= 50 && $m2_total < 200)
    {
       $m2_price_sqm = 750;
    }
    elseif ($m2_total >= 200 && $m2_total < 500)
    {
       $m2_price_sqm = 700;
    }
    elseif ($m2_total >= 500 && $m2_total < 1000)
    {
       $m2_price_sqm = 650;
    }
    elseif ($m2_total > 1000)
    {
       $m2_price_sqm = 600;
    }

     

    Jeg tror dette skal funke fint

  3. Jeg så at det ikke var noen egen plass for de JSP-brukende på forumet, så jeg håper at det er noen av dere som kan svare på dette.

     

    Jeg har nettopp startet med JSP, og har et lite problem. Jeg ønsker å lage et "skall" for en side, hvor jeg ønsker å inkludere de forskjellige undersidene som blir angitt som get-variabler. Hvordan kan jeg gjøre dette?

  4. Var ikke helt sikker på om jeg skulle orke å betale så mye for å se de... var det ikke 160 for medl.? Jeg har over 1000 kr i utgifter til RBK-kamper og slikt å se fram til... har bestilt billetter til Phoenix thou...

     

    (Det er dyrt å være student!)

  5. Jo, vi har matte1 som alle andre. Vi skal bare ha muligheten til å lære mer, siden vi er matfys'ere... Matfys har vært kjempebra sålangt! Absolutt! Sinnsykt mye kule folk! Vet ikke hvordan Elektronikk er, men Matfys er i alle fall absolutt å anbefale! (kan dog være en anelse subjektiv mening, butbut ;) )

  6. Kan ikke si det bedre selv... nattforelesinger funker ikke! Fan, dere er heldige da som får norsk matte1 bok... vi er de eneste på Gløs som har engelsk matte1 bok...

     

    Var seminaret deres bra? Vårt var dritdårlig! Fyrn hadde ikke kontroll på noe... vi satt med nesten hele vår klasse, dvs rundt 100 stykk, på et rom beregnet for maks 50... vi satt stuet sammen, bokstavlig talt

  7. TiMMi: Har du ex.phil. med oss? Dvs. i R1 på mandag morgen...

    Fan, nå må du få meg til å tenke igjen... ehm... mandag... hm... ex.phil er jo så jævla kjedelig at jeg sover meg jo gjennom timene, husker aldri når jeg har de... Joda, etter nøyere gjennomsjekking kan det konkluderes med at jeg herved har ex.phil på R1 hver jævla mandag morgen... Hvilken linje er det du går?

  8. Ja, hva syntes dere om NTNU så langt? Har kommet igang på fysmat'en, og må si at jeg er positivt overrasket. Matten har vært hard, men for all del overkommelig, er dog noen små bruddstykker her og der;) (Vi har desutten mattebok på engelsk, i motsetning til alle andre Matte 1'ere!)

    Ex.phil er vell stort sett veldig kjedeli, men foreleseren har jo sine små vettuge øyeblikk som hjelper mye på! IT kan sies å være det letteste faget så langt!

  9. Jeg har ikke hørt noe om hvilket av siv.ing-studiene som er tyngst, men jeg regner med at det for de fleste av oss er subjektivt. Har du veldig interesse for emnene som blir tatt opp på tek.kyb. er nok det lettere for deg enn f.eks. mat.fys... Slik trur jeg det blir vanskelig å sette opp klart hvilket av siv.ing.-studiene som er tyngst

  10. 2. Du kan få til en ganske enkel tilbakeknapp med javascript...

    <a href="javascript:history.go(-1)">Tilbake</a>

     

    Jeg er ikke så stø på javascript, og det er en stund siden jeg drev med det, men jeg tror det holder med å skrive dette ;)

    Har brukt en lignende tidligere, men lurte på om det var noen lur måte å gjennomføre dette i PHP på. Trur jeg har en grei måte å gjøre det på, skal teste det ut når jeg har sovet litt på saken ;)

  11. Når jeg var på sesjon, slapp jeg unne verneplikten som følge av ryggproblemer og pollenallergi. Jeg hadde ikke med noe som beviste dette på noen måte, legen ba ikke om papir på dette eller noe... Hun gjorde heller ingen tester på meg, hun bare hørte det jeg fortalte henne. Greit for meg, for å si det sånn!

  12. Jeg har begynt å jobbe med en ny ungdomsportal for min hjemkommune, og har ikke så veldig gode kunnskaper om PHP. Som følge av dette kommer jeg til å trenge hjelp med diverse etterhvert, og har derfor laget denne posten!

     

    For å gjøre det enkelt, kommer jeg til å sette opp alle spørsmålene jeg har i denne første posten etterhvert, nummerert selvfølgelig, og håper noen av dere kan ta dere tid til å hjelpe meg litt videre i PHP-ens verden. Ved svar hadde det vært fint om dere kunne brukt nummerering i forhold til virket spørsmål dere svarer på. Slik vil det være lettere for andre å lese posten og lære noe i tillegg!

     

    Spørsmål

    1: - Løst

    Jeg sitter her og lager en hjemmeside, og kom over et lite problem. Ønsker en linje som sier hvor brukeren er for øyeblikket. F.eks. "Ainnes.net / medlemmer / medlemsstatus". Noen som har et lurt system for dette. Jeg tenkte en stund at jeg kunne ha det i de forskjellige filene, men syntes det ble litt tungt som følge av at linjen ligger fraskilt fra selve innholdet på de forskjellige sidene. Dette ble kanskje noe tungt forklart, men håper at det er noen der ute som har skjønt hva jeg mener, og som har en lur ide! :blush:

     

    2:

    Jeg ønsker en tilbake-knapp på sidene mine, og lurer på hvordan dere gjør dette? Kom over en plass hvor noen skrev at ikke alle browsere lagrer referer-info, noe jeg hadde tenkt som en god ide.

     

    3:

    Jeg lurer på hvilken måte som er den sikreste når jeg skal ta vare på informasjon over flere sider. F.eks. med tanke på registreringsskjema. Er det sikkert å lagre informasjonen i sessions? Registreringen er såpass kompleks at jeg ikke ønsker å ha alt på en side, siden jeg føler det blir litt for mye informasjon og at det gjør siden rotete.

     

    ------------------------------

    EDIT:

    Endret på tittel og innlegg, slik at jeg ikke trenger å lage flere poster på samme emne.

  13. er det noen andre som skal gå indøk. her da?

    Litt OT, men uansett: Gode karakterer? Kom ikke inn på ind.øk... manglet ett poeng :cry: Regner med at det sitter en tysk-sensor en plass i dette landet å smiler over å ha sendt med inn på fys.mat... (garantert! :cool: )

  14. Ser ut som om det er mange som fortsatt mangler bosted her... Regner med at det som er nærmest skolen går med det samme man får beskjed at man er kommet inn, utenom de dyreste da... Men hvor mange vil betale rundt 3.8' for 11 kvm? Selv har jeg skaffet meg hybel på Nardo, ca 2.5 km fra Gløshaugen. 2.9 for 17 kvm inkl. strøm.

     

    Ingen andre som skal gå fys.mat. her?

×
×
  • Opprett ny...