Gå til innhold

Phoxec

Medlemmer
  • Innlegg

    44
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Phoxec

  1. Men det er jo ikke noe problem å cheate, man kan jo spille vanlig matchmaking uten å ha prime også, så blir main kontoen banna som har prime, fyr opp neste konto som ikke har prime å man kan bare spille i vei igjen.

     

    Jeg kommer neppe til å registrere tlf nummer, har alt gjort det på steam pga verification stuff så de har det allerede der, trodde ikke at jeg måtte gjøre mer arbeid for de.

    Ser overhodet ingen fordel ved å melde meg på prime tingen, enten spiller du mot retards eller så spiller du mot retards.

    Tviler vel også sterkt på om du bare blir matched med prime folk, hva med en 5 manns lobby hvor 1 ikke er prime?

    Skal de da matche lobbyen mot en 4 manns prime + 1 uten?

    Syns hele greia virker bare snodig, de oppgir jo ikke noe info anna enn et du blir matched opp sammen med andre prim(e) brukere når dette eksperimentet starter, for de skriver jo at "nok folk må melde seg på for at det skal starte".

    Ender vel bare opp med at man blir tvunget til å ha prime om man skal spille med kompiser som har prime, oh lord, way to go, mer splittelse.

     

    --------------------------

     

    Tok da 1 trykk for å bli med i Prime om du har registrert tlf.nr fra før.. (er over navnet ditt i main meny)

    HELE lobbyen må være prime for å spille mot prime. om 1 ikke har prime, blir man matched opp mot folk uten prime. ser ikke helt vitsen i å være så negativ. å du blir ikke alltid matchet med folk med prime om man har prime selv. er bare prioritert før andre uten tror jeg. så tviler på at de blir mer splittelse pga dette.

    • Liker 1
  2. Hei :) har akuratt byttet ut de gamle (3 1/2år) grafikk kortet mitt fordi de er trolig defekt.. så jeg bruker nå et kort som har blitt tatt ut av en 4 år gammel pc.. som er dette kortet https://www.asus.com/no/Graphics-Cards/HD7970DC2T3GD5/overview/

    problemet er at jeg ikke finner en driver til kortet. jeg bruker windows 10.

     

    Vet ikke om de kommer etter driveren er installert.. men jeg finner ikke kortet når jeg søker i enhetsbehandling.. der er de kunn microsoft basic display adapter.. Vet ikke om de har noe å si, men jeg nemte de likevell :)

  3.  

     

    sesjon offiseren min sa det var 1 uke vakt, 1 uke fri, 1 uke felt, men det er hvis du blir vanlig vakt soldat tipper jeg.

    Takk for informasjonen ;)

     

     

    Dette stemmer ikke helt.

     

    Det er riktig at man i avdelingsperioden sin (de siste 6 månedene av førstegangstjenesten) varierer mellom å gå vakt/være på beredskap og ren soldatutdanning, men lengden på hver del (vakt, utdanning og fri) er ganske flytende.

     

    I vaktuker varierer man mellom det å gå vakt ved de kongelige residensene (slottet, skaugum, bygdø), akershus festning og i leir, være på beredskap (hovedstadsforsvaret, se forsvaret.no) samt ha utdanning. Dvs at man i en rolig vaktperiode kan man 1 dag være på vakt, neste dag være på beredskap og siste dag kanskje ha skyting, nærkamp eller annen utdanning.

     

    I resterende uker forbereder man seg enten mot øvelser, vedlikeholder ferdigheter, fysisk trening og annen utdanning.

     

    Permisjon (altså fri) får man som regel hver helg utenom i vaktukene. Lengre permisjoner får man minst 7 ganger i året, men det er ikke uvanlig at man gis kanskje en langhelg en gang i blant.

     

     

    Håper dette var litt mer oppklarende! 

     

    Takk :D Har du vært i Garden? Har blitt litt usikker på om de kommer til å bli en god periode ifølge andre tråder som kommer opp når jeg søker på temaet.. 

  4.  

    Hei! 

     

    Jeg var på sesjon del 2 igår å kom inn i Hans Majestet Kongens Garde (HMKG) i Januar 2017.

    Jeg var egentlig ikke forberet på at jeg skulle komme inn på grunn av at jeg trodde jeg hadde for dårlig syn. Men de viste seg at jeg hadde bra nokk. så jeg valgte HMKG ved å se raskt gjennom alternativene

     

    Så spørsmålene mine er:

    1. Hva gjør man i Garden? Jeg har hørt at man bruker masse av tiden i førstegangstjenesten på vakt ved slottet eller lignende plasser. Er dette sant? Kan noen med erfaring si hvor mange prosent (grovt avrunda) man bruker som vakt?

     

    Og hva annet enn vakt gjør man.. er man mye på skytebanen, skogen eller lignende?

     

    Mvh Magnus

    De aller fleste skal gjennom rekruttskolen som varer 8-12 uker. Her får du grunnleggende soldatutdanning. Kort sagt er det lange dager med mye vasking, skytetrening, masjering i skogen o.l. Du blir bygd opp psykisk og fysisk til å bli en god soldat. Du kan lese mer om det her: https://forsvaret.no/rekruttperioden. 

     

    En vanlig vaktgardist har omtrent 50% vaktuker og 50% feltuker om jeg husker rett. Hvis du søker deg til andre stillinger som f.eks. kompaniassistent får du ofte mer administrative oppgaver, og mindre av vakt og felt. En del stillinger står ikke vakt i hele tatt, men du må kanskje regne med å stå parade. Les mer om det her: https://forsvaret.no/fakta/organisasjon/Haeren/Hans-Majestet-Kongens-Garde

     

    Takk for informasjonen :) Har du vært i garden? :)

  5. Hei! 

     

    Jeg var på sesjon del 2 igår å kom inn i Hans Majestet Kongens Garde (HMKG) i Januar 2017.

    Jeg var egentlig ikke forberet på at jeg skulle komme inn på grunn av at jeg trodde jeg hadde for dårlig syn. Men de viste seg at jeg hadde bra nokk. så jeg valgte HMKG ved å se raskt gjennom alternativene

     

    Så spørsmålene mine er:

    1. Hva gjør man i Garden? Jeg har hørt at man bruker masse av tiden i førstegangstjenesten på vakt ved slottet eller lignende plasser. Er dette sant? Kan noen med erfaring si hvor mange prosent (grovt avrunda) man bruker som vakt?

     

    Og hva annet enn vakt gjør man.. er man mye på skytebanen, skogen eller lignende?

     

    Mvh Magnus

     

  6. som tittelen sier.. når jeg skriver blir bostavene byttet ut med de jeg tror ej latinsk. foreksempel skrive "as", blir de skiftet til á ved trykket på "s". så etter hver gang de blir byttet må jeg dobbel klikke den siste bokstaven 

     

    vet ikke om jeg har tullet i noen instillinger eller om de var der fra første gang jeg oppgraderte.

     

    skjer mest i google chrome

     

    (kan være i feil plass i forumet)

    mvh Magnus

  7. som tittelen sier. har fått 4BSOD siden jeg reformaterte pcn igår. Grunnen for reformatering var jeg flyttet Windows startup over til SSD.

     

    Legger til hva BluescreenViewer har funnet nederst

    fikk 2 av BOSD når jeg prøvde å instalere w10

    (tror de kan være en driver)

    Vet ikke om de har noe med dette problemet, men når jeg drar et vindu/program over skrivebordet blir de(ikke hele tiden) laget en hale bak den. (men kunn på noen program som google Chrome)

     

    R1Xj8uG.png?1

    oppdatert til w10.. fikset problemet :)

    BSOD.txt

  8. Greit, da har du nå sørget for å endre innstillingene slik Syar påpekte?

    Da anbefaler jeg at du også tar en grundig OCCT Perestroika PSU test , funker den fint så vil jeg tro at problemet nå er løst og det hadde med innstillingene i Bios.

    tok en OCCT test. la en fil i et tidligere svar i denne tråden. legger den til her under. var på i 1time. om noen her greier å tolke de så hadde de vært fint :) skal spille litt extra framover for å se om problemet forsatt er der :) men så du/dere tror ikke de kan ha noe med grafikkortet? hadde lignende problem i august i fjor (atikmdag.sys) men forsvant etter reformatering. Hadde som jeg sa en prat med en fra komplett som var ''ganske'' skikker på at de var noe som var gale med kortet

    OCCT.rar

  9. Ser at du har Asus P8Z68-V Pro.

    En ting jeg har erfart med et par asus p8z68 v pro er ustabile grafikk som skyldes for aggressive bios instillinger.

    Ser du har brukt performance i uefi ez-setup (tidligere post) , det ble for meg bare problemer både med amd og nvidia og ble mye bedre med "normal" og avslått alt auto tuning fra asus som tpu,epu,turbo-v og satt pcie frequeny til fast 100mhz.

    vet ikke helt hvor alt de settingsa var. men har restarta in ''Default settings''

  10. Ja, da høres det ut som PC'en din begynner å feile mer og mer.

    Hvilken strømforsyning har du?

    https://www.komplett.no/product/623444

    Corsair TX 650W PSU

     

    Her er resten av PC'n

    prossesor

    Intel® Core i5-3570K Processor

    hovedkort

    ASUS P8Z77-V LX, Socket-1155 ATX,

    skjermkort

    PowerColor Radeon HD 7950 3GB

    Harddisk

    Seagate Barracuda® 500GB

    Extra: fikk til å komme meg inn i Biosen. prøvde et triks jeg fant så funket de :)

    tok nettopp en FurMark test. gikk gjennom i 10min uten å krasje. så tok jeg den av..

  11. Du går som regel inn via Delete knappen når du har startet maskinen på nytt , endringene må gjøres i bios. Er du usikker tar du en titt på håndboken til hovedkortet.

    *FIKSET* Prøvde de å går :) men den gikk ikke videre etter å ha trykket på DEL eller F2 som asus bedde meg å gjøre når jeg var på Asus skjermen. Den frøs seg fast på skjermen (bilde under) .ventet i 10min, forsatt på skjermen. har vell funnet et extra problem...slik at jeg måtte mauelt restarte den med av/på knappen. er de en annen vei eller en måte å fikse de på?

    http://www.xbitlabs.com/images/mainboards/asus-p8z77-v-lx/start.png

    *FIKSET*

     

    Extra: snakket med komplett.no. de trodde '.

    Dette er en feil som sier at skjermkortet ikke får nok strøm. ganske sikkert at det er feil på skjermkortet ditt.''

  12. Ser at du har Asus P8Z68-V Pro.

    En ting jeg har erfart med et par asus p8z68 v pro er ustabile grafikk som skyldes for aggressive bios instillinger.

    Ser du har brukt performance i uefi ez-setup (tidligere post) , det ble for meg bare problemer både med amd og nvidia og ble mye bedre med "normal" og avslått alt auto tuning fra asus som tpu,epu,turbo-v og satt pcie frequeny til fast 100mhz.

    Hei, fikk netopp at pcn fryste helt slik jeg måtte mauelt restarte den. Har ikke super greie på pc når de kommer til slike ting. hvordan slår jeg av tpu,epu,turbo-v og setter pcie frequeny til fast 100mhz. ? er de via (restarte pcn)-->trykke F8 kjapt?

     

    ser ut som de var samme feil

    DJGB58D.png

     

    hadde en advarsel med kernel-PnP vet ikke om de har en samenheng

     

    Extra: har kanskje dxgkrnl.sys noe med problemt å gjøre? vist du ser på bilde jeg la ut over.

    Prøver å fjerne alle AMD driverene og re-installere dem får å se om de fikser problemet

  13.  

     

    Mange av Asus sine programmer er kjent/beryktet for å skape problemer. Derfor har jeg aldri brukt de.

    men de asus programmene fra Asus Suite II jeg viste over. skal jeg avinstalere ALLE? Tror ikke jeg bruker dem..

     

    Ja, jeg mener alle Asus programmene. De er det jeg kaller "bloat ware" og fører ofte til problemer.

     

    Da gjør jeg de :) håper på at de blir fikset :)

  14. Kernel power kan også dukke opp pga en ustabil strømforsyning.

     

    Om du ønsker å sjekke kjapt om strømforsyningen holder på å feile kan man alltids kjøre en OCCT Perestroika psu stresstest...

    Testen en nå over 1 time :) glømte å ta av alle programmene før jeg startet så de er litt ustabilt i dei 5 første min. legger til zip fil av alle bildene occt gav meg etter 1time :)

    OCCT.rar

×
×
  • Opprett ny...