Gå til innhold

EligoPAX

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av EligoPAX

  1. Ville heller anbefale folk å lage sin egen server på sin egen PC, da en lærer en hel del. F.eks når en jobber med plugins så må en ha en vis forståelse av programspråk, og det er veldig enkelt til tider, og veldig vanskelig til andre tider, men det lærer en.

     

    En lærer også hvordan CMD fungerer, da en som regel må bruke det for å legge inn kommandoer for ulike forandringer til serveren.

     

    Anbefaler Bukkit for alle som vil prøve seg. Dersom en trenger hjelp er det bare å google i vei.

     

    http://bukkit.org/

     

    Helt enig, men mange har neimen ikke hardwaren eller forståelsen/tålmodigheten til å kunne gjennomføre noe sånt. Jeg gjennomgikk akkurat det du har beskrevet der. Det er en veldig lærerik prosess der du, hvis du interesserer deg nok, lærer deg veldig mye om data og elektronikk. Jeg skulle gjerne ha kunne gått igjennom den tiden én gang til, bare for å føle tilfredsstillheten. Men det var også mange nedturer, men heldigvis overveide nysgjerrigheten og alt det andre mot skuffelsene/"kjedeligheten".

  2.  

     

    Den nye WHQL-sertifiserte driveren, som nå er oppe i versjon 337.50, er allerede tilgjengelig for nedlasting fra Nvidia sine nettsider eller gjennom GeForce Experience-programmet.

    Dette var da merkelig, for verken nettsiden dere linker til eller min Geforce Experience er enig. Dog jeg har norsk versjon av programmet, og ting lar vel vente på seg da.

    Jeg lastet det ned for over en halvtime siden, og jeg tror jeg har den norske versjonen.

    • Liker 1
  3. Det er den latterligste påstanden jeg har hørt på lenge. Tror virkelig sjefsingeniøren Richard Baker at 10-15 år gamle mp3-spillere har noe særlig prosessorkraft under panseret? Det at dekomprimering av lyd tar noe nenvneverdig prosessorkraft henger igjen fra tiden folk hadde Pentium 100 MHz og lignende. På moderne prosessorer tar det ikke 1% av en enkelt kjerne en gang.

     

    Og hele 35 GB? En ukomprimert CD gir jo 74 minutter lyd i to kanaler, fra bare 0,65 GB. Det betyr at de må ha over 66 timer med ukomprimerte tokanals lydspor. Kan det stemme?

     

    Jeg tenker de har også surround lyd. Det er en faktor, kanskje ikke stor, men fortsatt en faktor.

  4. Når jeg skal kjøpe tek ekstra abonnement og trykker på Neste (bilde), kommer jeg ikke til noen side. Rettere sagt 404. Men før jeg kommer til 404 siden, er denne oppe i en stund (10-15 sek).

     

    Siden jeg kommer til, men ikke får koblet til. Dette er sikkert bare et tidsproblem.

     

    EDIT. Det virker det bare er subdomene (sat1.dibspayment.com) som ikke funker, ettersom dibspayment.com funker

  5.  

    før jeg åpnet artikkelen trodde jeg de hadde kjøpt roboter for å spille fotball isteden for mennesker, med det var det jo ikke...

     

    Det samme trodde jeg. Også bildet er misvisende. NB, roboten veier 18kilo og får plass i en sekk. Skal vi rappe et par?

    Det ser jo ut som at de skal gå fritt, så kanskje. Hvis man tar å 43 000 000 / 30, så er det nok billigere med en flybillet ned for å rappe en liten robot, enn å kjøpe en selv ;)

×
×
  • Opprett ny...