Gå til innhold

Eplak

Medlemmer
  • Innlegg

    26
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Eplak

  1.  

    Dette er vel et direkte resultat av at iOS tar igjen de mer avanserte OSene. Et mer avansert OS vil naturligvis ha flere bugs.

    Tror dette er mer et resultat av at man går fra en Hjemknapp til en ren digital løsning

    Det er nok helt sikkert en medvirkende årsak, men også et eksempel på at iOS tar igjen Android f. eks. Android har hatt heldigitale løsninger en stund nå.

    • Liker 2
  2. Jeg vurderer å selge min Surface Pro 4, fordi jeg vil gå til innkjøp av en Surface Book 2. Jeg har sett på Finn.no, men ser der at andre har ligget der lenge uten å bli solgt. Hvor tror dere vil være det beste stedet å få solgt en brukt Surface Pro 4? Må jeg rett og slett finne noen jeg kjenner som kanskje vil kjøpe? Er det noen i det hele tatt kjøper bærbare PCer brukt?

     

    Vet noen eventuelt om steder jeg kan "bytte inn" min gamle PC ved kjøp av ny?

  3. Vurderer å selge den stasjonære PC-en min, men lurer på om den er verdt noe som helst. Hva kunne denne gått for? Kunne den i det hele tatt gått for 1000,-?

     

    Kjøpt i 2013 for ca 7-8k

     

    CPU: AMD FX-4100

    RAM: Corsair Vengeance CL9 16 GB

    HK: GIGABYTE GA-990FXA-UD3

    GPU: GIGABYTE Radeon HD7870 OC Windforce 3X

    PSU: OCZ ZT 650W

    Kabinett: Fractal Design R4 (Med vindu)

    HDD: Seagate Barracuda 1 TB (7,200 RPM)

    Nettverkskort: ASUS PCE-N10

    + En eller annen optisk DVD-drive

  4.  

    Du må være glad i nettsurfing og Office om du går for en slik maskin, det er ikke akkurat så mye annen programvare å oppdrive for plattformen.

     

    Her har Microsoft en helt vanvittig jobb foran seg om det skal bli liv laga.

    OS kjører x86-kode også, hvis ikke det er kompilert en egen ARM-versjon så vil maskinen oversette x86-koden til ARM (slik Apple også gjorde en stund under overgangen fra PowerPC til x86).

    Windows er kompilert for ARM. Kun x86-programmer vil kjøre emulert. (f. eks hvis du velger å laste ned Chrome)

  5.  

    Dette er for øvrig ganske revolusjonerende, som ingen annen OS-leverandør har gjort før i samme skala.

     

    Dette har vi hatt på linux i mange år uten å ha blitt tvunget til å bruke spesielle syncer eller nettlesere.

    Så du kan ha tabs med nettleser og diverse programmer, for deretter å lukke disse, for deeretter å gå til en annen PC og fortsette akkurat der du slapp?

  6. Dere som sier at dette er for å få folk til å bruke OneDrive og Edge:

     

    Selvfølgelig. Det er konkurranse om kundene og hvis man vil ha kunder, må man tilby noe de andre ikke har. Det er sånn man frister brukere fra å bytte fra en tjeneste til en annen.

     

    Dette er for øvrig ganske revolusjonerende, som ingen annen OS-leverandør har gjort før i samme skala.

    • Liker 2
  7.  

     

    Kanskje på tide å aktivere Windows Update igjen? Irriterte meg grønn på at det skulle komme nye oppdateringer i hytt og pine uten å ha mulighet for å velge når det skulle lastes ned. Har litt begrenset hastighet på nettet, så Update kunne finne på å strupe hele nettet mitt i timesvis.

    Du for oppdatere på natta da når du sover kan ikke se problemet!

     

    Det var ikke mulig å velge tidspunkt for når oppdateringen startet. Hadde man kunne velge tidspunkt selv, så hadde det ikke vært noe problem.

    Det er sant at nedlasting ikke kunne bestemmes, men installering kan det. Nå i den nye oppdateringen vil Windows Update automatisk justere ned bruken hvis maskinen merker at du holder på med noe annet. Hvis du føler at dette ikke funker, så kan du selv sette nedlastingsgrense.

  8. Kanskje på tide å aktivere Windows Update igjen? Irriterte meg grønn på at det skulle komme nye oppdateringer i hytt og pine uten å ha mulighet for å velge når det skulle lastes ned. Har litt begrenset hastighet på nettet, så Update kunne finne på å strupe hele nettet mitt i timesvis.

     

    Med den nye oppdateringen kan du stille inn hvor mye av nettet Windows Update skal bruke, så tror denne oppdateringen vil være veldig nyttig for deg :)

    • Liker 2
  9. Skulle gjerne hatt to USB3 porter, to type C porter, nettverksport og DP eller HDMI. Ser ut til at jeg må vente på neste generasjon business laptop.

     

    Dette er ikke noe du kan forvente på en såpass tynn, lett og "rimelig" laptop. Skulle alle disse portene vært tilstede med samme formfaktor på selve PC-en, ville nok prisen beveget seg opp i 40-50000. Hvis det i det hele tatt hadde vært mulig.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...