Gå til innhold

AngryKoala

Medlemmer
  • Innlegg

    51
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av AngryKoala

  1. Hei,

     

    Jeg har gått til anskaffelse av en ASUS WL-500g Premium router som jeg er meget fornøyd med. Bortsett fra en ting.

     

    I manualen står det at disker som kan kobles til MÅ være i ext2-format. Så vidt meg bekjent er dette et linux-filsystem. Helt utrolig at dette er slik i disse NTFS-tider, men det er nå så.

     

    Jeg har sett noen som har klart å koble til en disk hvis den første partisjonen var FAT. Jeg har prøvd dette, men får det ikke til. Får følgende feilmelding når jeg velger File->Connect.

     

    Noen som har noen forslag til hva jeg kan gjøre? Event. hvilket program jeg må bruke for å konvertere til ext2? Og hvordan dette vil virke sammen med et NTFS-filsystem?

     

    på forhånd takk!

    asus.bmp

  2. Jeg har akkurat installert windows på nytt og nå kan jeg ikke finne profilen min når jeg starter opp Titan Quest (Jeg har flyttet over hele Titan Quest-mappen fra My save games). Det som er rart er at alle instillingene blir lastet slik de var, men når jeg skal fortsette på profilen er det ikke mulig å velge noen ting. Som om den ikke blir funnet av en eller annen grunn.

     

    Jeg spilte versjon 1.08 før re-installeringen av windows. Spiller selvfølgelig med det samme når jeg prøver å starte profilen. Noen som har vært borte i dette? Har ikke funnet noe om det på nettet.

  3. Endelig en test der jeg er helt, helt enig i alt som skrives - inkludert terningkastet. Denne telefonen er helt perfekt i sin klasse.

     

    moonwalk68: Jeg har hatt telefonen til testing i litt over 1 mnd. Har ikke hatt sw-problemer eller andre feil på den hittil.

     

    -snubbel

    6700661[/snapback]

     

    Dette er helt sikkert en god telefon. Men Amobil er uten tvil SE fanatikere. Var selv SE fan i lang tid, men ble rett og slett lei. Akkurat nå har jeg en Nokia 6233 og er meget fornøyd. Er vel en 3G light telefon, men personlig bruker jeg ikke 3G til annet en surfing. Videotelefoni, hva er det?

  4. Min AL50 henger seg etter at jeg skal starte opp etter å ha hatt pc'n i standby modus. Jeg får opp feilmelding som vist på vedlagt bilde.

     

    Har prøvd å oppdatere driver fra ATI sin hjemmeside, men, som vanlig, er ATI helt håpløse når det gjelder grafikk til bærbar (dette er min erfaring). Jeg blir sendt til en side hvor jeg blir bedt om å laste ned et verifiseringsprogram for å se om jeg kan laste ned driver til min pc. Jeg laster ned programmet, men det forteller meg (fullstendig VENTET) at nei, det går ikke.

     

    Noen som har vært borte i problemet eller vet hvordan jeg kan laste ned en driver til skjermkortet mitt?

     

    Detaljer:

     

    PC: Compal AL50

    driver: 8.18.0.0 (14.09.2005)

     

    På forhånd takk.

    post-32445-1141607138_thumb.jpg

  5. Forstår ikke behovet mange selskaper har for å endre logo, synes Telenor sin var OK. Jeg vil tro at det ikke var logoen som var det størse problemet deres.. For mange firmaer kaster bort millioner på navneskifter og Logoer, det irriterer meg.

     

    Uansett var ikke selve logoen stygg, men er usikker på om det er den rette logoen for en teleoperatør.

    5577398[/snapback]

     

    For Telenor må det være en eller annen intern symbolikk her som rettferdiggjør logoskiftet. Logoen er fin den, men den kunne like så godt være logo for et damebind (som noen har nevnt her) eller en bilprodusent.

     

    Hva symboliserer de tre "armene"? TV, Telefoni og bredbånd? Uansett er det ikke meninga at mannen i gata skal gå og analysere logoen.

     

    Telenor har tross alt fått det de vil; Oppmerksomhet.

     

    Et logoskifte til et såpass stort og multinasjonalt firma koster nok "flere titalls millioner". Men det er allikevel ikke mye i forhold til hva man tjener inn igjen i gratisreklame.

     

    Videre er det ganske friskt av et så tungt firma å mordernisere logoen etter bare 10 år. "Fornyelse og modernisering" tenkte jeg i hvertfall.

     

    Stå på!

  6. Hei!

     

    jeg har nylig anskaffet en Compal AL50. En meget solid maskin forøvrig.

     

    Det som irriterer meg er at viften går i tide og utide selvom cpu-bruk er tilnærmet 0. Nåværende BIOS-versjon er 1.05. Noen som har en lignende maskin med samme problem? Kanskje en BIOS-oppdatering vil hjelpe? Siste versjon sist jeg sjekket var 1.09.

     

    Spec:

     

    Intel Pentium-M 1866 prosessor (Alviso 533MHz FSB 2MB cache)

    80GB 5400rpm harddisk

    ATI Radeon X600 (M24) 128MB VRAM skjermkort

     

    Dette er vel det som er relevant.

     

    mvh

    Kim

  7. Har du en firewall ?

    Sjekk at ikke winlogon prøver å gå på nett, gjerne på MANGE porter

    samtidig. Det skal den nemmelig ikke gjøre, og er nok i så fall blitt

    erstattet av et virus/spyware/malware.

     

    Må innrømme at jeg tviler litt på at det er virus, kjører selv Avast, og den skriker ut bare noe lukter litt småsurt. Aldri fått noe virus etter at

    jeg skaffet meg det.

     

    Du kan også prøve ewido, det får veldig god kritikk på nettet.

     

    Mvh,

    Beej80

    5221851[/snapback]

     

    Jeg så litt på firewall-innstillingene mine (jeg bruker den innebygde i SP2) og fant et program som heter tool4.exe. Det viser seg at dette var spyware. Det lå i windowsmappen og det var 5 andre filer som ble opprettet på samme dato og samme tid.

     

    Jeg lastet ned Ewido og dette fant filene. Synes det er veldig rart at dette kunne gli forbi Avast. I tillegg har jeg som sagt kjørt ad-aware og spybot mange ganger. Merkelig at disse programmene ikke fant noe.

     

    Herettet skal jeg bruke Ewido fast, det er helt sikkert.

     

    Takk for hjelpen!

     

    mvh

    Kim.

  8. Kanskje du bør formatére maskinen? Det er en del virus som antivirusprogrammene ikke tar. Jeg måtte lage et eget program for å ta knekken på et virus en gang.

    5219906[/snapback]

     

     

    Jeg håper i det lengste på å unngå det. Når det gjelder å lage egne program...ehh, nei.

     

    Ingen som har noen forslag?

     

     

    hva om jeg bytter ut winlogon.exe filen? Kan det ha noen effekt?

     

    mvh

    Kim.

  9. Hei!

     

    Jeg har de siste dagene hatt det problemet at winlogon.exe bruker 100% av cpukraften på maskinen. Dette gjør at den blir så og si ubrukelig. Bare å skrive dette er en lidelse. Det hakker! Jeg har søkt litt rundt på nett og funnet ut at dette kan være en trojan/virus. Jeg bruker AVAST antivirus og har også brukt bl.a. Ad-Aware og Spybot uten hell. Pc'b er helt up-to-date når det gjelder hotfixer osv.

     

    Noen som har noen anelse om hva det kan være?

     

    Har også brukt Hijackthis, men kan av loggen ikke helt se hva som skulle være skadelig for systemet. Er det noen som er eksperter på dette programmet er det bare å si i fra, da publiserer jeg loggen.

     

    mvh

     

    Kim.

  10. Hei!

     

    Jeg er på jakt etter en ny bærbar PC og mine krav er følgende:

     

    -Stillegående (ekstremt viktig!)

    -minst 512 RAM

    -DVD brenner (Dual layer)

    - "G" trådløst nettverkskort

    -Helst høyere enn 1024x768 oppløsning

     

    Dette er de viktigste kriteriene. HD-størrelse er ikke så viktig.

     

    Og sist men ikke minst: MAKSPRIS = 10 000 (dette inkluderer ALT, event frakt også).

     

    mvh

    Kim.

  11. Jeg hiver meg på denne tråden etter å ha funnet den med søkeverktøyet..

     

    Jeg har også en G551 og jeg lurer på om det er vanskelig å installere minne på denne pcn selv og event hva slags minne jeg bør se etter. Jeg har en 512MB brikke installert pr i dag.

     

    på forhånd takk!

  12. er du nødt til å legge et innlegg her for å finne ut hvilken mus du skal ha til den bærbare?! Gå på elkjøp og kjøp den du liker best.

    Hallo, må du være så j... grinete? Sånne uttalelser er ekstremt provoserende og jeg kunne ha frista meg til å si litt av hvert, men jeg holder meg for god til å falle ned på ditt nivå.

     

    Folk bruker forumet til å utveksle informasjon og topic er helt berettiget. Skjerp deg!

     

    Ha en god dag.

  13. Heisann.

     

    Jeg har en ECS G551 med innebygd Realtek trådløst nettverkskort og opplever at dette kortet ikke har like kraftige "mottakere" som f.eks intel sine kort.

     

    Er det vanskelig for meg å bytte ut dette kortet uten å måtte kjøpe et PCMCIA-kort? (vil gjerne ha den porten ledig til noe annet senere...)

     

    mvh

     

    Kim

  14. Hm. Jeg mener også å ha fått med meg at det må være et Intel-nettverkskort for at pcn "fortjener" Centrino-benevnelsen.

     

    Men hvorfor påstår da ECS at min G551 er en Centrino når det er et Realtek-nettverkskort i den?

     

    Hm? :hmm:

    "Centrino" er bare et navn på en bestemt pakkekombinasjon. Så lenge du får tilsvarende eller bedre egenskaper med en annen pakkekombinasjon så kan det vel ikke bety så mye?

     

    Jeg skjønner ikke at folk henger seg så voldsomt opp i merkenavnet og går i flokk etter det?

     

    PS. Det kan jo hende Realtek nettverkskortet er der fordi det kortet som var definert innenfor centrinopakken var for dårlig? (Centrino leverer forresten ikke noe raskere WLAN enn 11Mbit, så skal man ha noe raskere så må man kjøpe noe annet enn Centrino)

    Poenget er at jeg ikke får like bra ytelse som med et f.eks et intel-kort. Dette merker jeg veldig godt på skolen, da det er 3 av oss som har G551 og ingen som kommer på nett, når vi sitter i klasserommet i 4.etasje. Det går derimot greit når vi sitter i 2.etasje, like ved en signalforsterker.

     

    De øvrige i klassen har ingen problemer med oppkobling. De aller fleste har Dell maskiner (med intel).

  15. Kalles vel "Centrino 2" laptopene med Dothan og 54mbps wlan?

    no.

     

    centrino 2 won't be out till next year or so...

     

    and to make things completely clear:

     

    Centrino =

    Intel 855 chipset

    Intel 802.11b, 802.11 b/g or 802.11 a/b/g wireless nic

    Intel Pentium-M (either Banias core or Dothan core, banias has 1mb L2 cache, dothan has 2mb)

    Hm. Jeg mener også å ha fått med meg at det må være et Intel-nettverkskort for at pcn "fortjener" Centrino-benevnelsen.

     

    Men hvorfor påstår da ECS at min G551 er en Centrino når det er et Realtek-nettverkskort i den?

     

    Hm? :hmm:

  16. Har nettopp kjøpt ny pc med følgende spesifikasjoner:

     

    Asus K8V hk

    Athlon64 3000+ cpu

    TwinMOS pc3200 512 mb RAM.

    Hercules 3d prophet Radeon 9200

     

    Mitt problem er at jeg ikke får skjermbilde når jeg starter pcn. Jeg har testa skjermkortet på en annen pc, og fått bekreftet at det virker. Har også prøvd annet skjermkort på Asus hk'et, men får da fortsatt inget bilde. Får ikke en gang noen pipelyd (slik det pleier om noe er "plassert" feil). Bare blank skjerm. Alle vifter går, hd og cd-rom begynner å jobbe, dvs får strøm. Men altså ingen bilde whatsoever!

     

    HJEELP!

     

    Kan det være at RAM'en ikke passer til hk?

     

    Er helt rådvill her, hjelp mottas med takk.

  17. Aldri i verden om jeg ville ha valgt XC90 fremfor Lexus'en.

     

    Først og fremst pga design, men nesten vel så mye pga driftssikkerheten.

     

    Men hadde vi alle brydd oss om driftssikkerheten ville ingen av oss kjørt rundt i BMW og Audi.

×
×
  • Opprett ny...