Gå til innhold

hogmann

Medlemmer
  • Innlegg

    514
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av hogmann

  1. Samsung Galaxy s2-en min rebooter hele tiden. Er det noen måte å lese ut en log eller lignende som kan si noen hvorfor det har skjedd? Original firmware, ikke root.

    Ikke veldig lyst på en factory reset.

     

    Edit: Ser ut som en clear cache i boot meny gjorde ting bedre. Ikke krasjet på en time nå.

    Har oppdaget at ofte er reebot knyttet til minnekortet. Lest på diverse forum. Hadde samme problemet selv. Etter å ha sikkerhetskopiert minnekort ble det formatert med eget program(husker ikke hvilket) og etter det er det helt stopp på rebootingen.

     

    Samme erfaring. Har fjernet minnekortet totalt og har ikke opplevd reboot en eneste gang. Tidligere var det minst en gang i uka.

    Ingen tvil om at dette har med minnekort å gjøre.

  2. Har nok bedrevet litt uvøren lek med ROMoppdateringer, men status er uansett følgende:

    Får slått telefonen på, den viser HTC logo i ca 15 sek, så restarter den igjen og sånn går den i loop hele tiden.

    Power+volum-ned ved oppstart får meg til bootloader, her kan jeg velge recovery og får da opp et rødt triangel. Kan trykke power+volum-opp og får da noen valg, blant annet "apply update.zip"? Har forsøkt et par ROM'er fra XDA, lagt dem på minnekortet som update.zip, men får beskjed om "verification failed". Noen som har tips eller erfaringer?

  3. Etter å ha ladet telefonen om natten, fjernet den fra laderen i seks tiden om morgenen, og observert at batteriet var nede i 60 prosent allerede klokken 12 om dagen uten at jeg har brukt telefonen i det hele tatt til hverken samtaler wifi eller gps, bar den rett tilbake på angreretten . makan til drittbatteri!!!

     

    Kjenner meg igjen her. Telefonen lå 10 timer ubrukt og gikk fra 50 til 20% gjenværende batteri. WLAN, mobilt nettverk og GPS var av. Må da være noe som ligger og suger batteri i bakgrunnen?

  4. Er det noe som har til tider problemer med både innkommende og utgående samtaler? Jeg har bare mer og mer av dette. Feks kan folk ringe til meg, de får ringetone og ender etterhvert på mobilsvar, men ingenting skjer på min side.

     

    Utgående så kan jeg ringe og ikke komme igjennom, den bare "legger på". Etter 4-5 forsøk går det kanskje.

     

    SMS ifra spesialnummer får jeg sjeldent, må gjerne bestille feks passord til nettbank 4 ganger før det ramler inn 4 meldinger.

     

    Setter pris på tilbakemeldinger!

     

    Har du oppgradert til siste ROM? Jeg hadde samme problem med den ROM som telefonen ble levert med. Min samboer kunne sende meg mange meldinger på dagtid jeg aldri fikk. Hadde samme erfaringer med passord til nettbank som du nevner. Jeg oppgraderte til siste ROM og etter det har jeg ikke hatt noen problemer med å motta meldinger.

     

    Det jeg derimot har erfart er at det ringer gjerne et par ganger med ventesignal for den som prøver å nå meg før jeg hører det ringer. Vibrering kan starte 3-4 sekunder før ringelyden slår inn, og det synes jeg er for tregt.

     

    jeg har oppdatert rom'en, men jeg har også problemer med inngående samtaler og sms...

     

    Jeg har også siste ROM og problemene endret seg vel ikke med den. Vil egentlig ha mest mulig bekreftelser ift en mulig reklamasjon. Skal kanskje ta kontakt med HTC og høre om det er et kjent problem som jobbes med. Hvilken operatør har dere som har slike problemer? Jeg har OneCall.

     

     

    Tror feilen ligger hos onecall jeg. Har opplevd det samme mange ganger med 3 forskjellige telefoner.

    Det har eg også. Trur det er onecall som tuller.

     

    Forsøkt å sette manuelt valg av nettverk til f.eks Telenor? Det har jeg gjort og og aldri opplevd denne typen problemer. Det kan jo være skifte mellom nettverk som forårsaker disse tingene.

  5. Min WIFI har sluttet å fungere :( WLAN er aktivert, men den finner plutselig ingen nettverk, verken hjemme eller på jobb. Dette inntraff i går formiddag, har forsøkt restart, lagt inn nyeste MoDaCo, nyeste radio og forskjellige WIFI apps fra market (mobilt nett fungerer), men ingenting har hjulpet. Noen som har opplevd lignende?

  6. Min M1330 begynner å lage en lav summende lyd når jeg senker lysstyrken på skjermen. Noe som er kjent med dette problemet? Er det noen løsning på problemet?

     

    Har samme "problem" selv. Både ved senking av lysstyrke og ved kjøring på batteri får jeg summelyd. Litt usikker på om det har vært sånn bestandig...

  7. Til mitt behov ser det ut til at NetCom fortsatt er best, uten noe ekstratjeneste eller dataabbonement.

     

    Her brukes nettet på mobilen i nevneverdig grad gjennomsnittelig 1 dag i mnd., på hytten, men da gjerne noen hundre mb per dag. 20 kr per dag, enkelt og greit.

     

    Flott prissenking likevel. Dette var et stort skritt i riktig retning :)

     

    Egentlig veldig enig i dette. Makspris per dag hadde vært veldig kjekt, det senker terskelen for å bruke mobilen som modem når man er på hyttetur, reise osv...

  8. Noen som bruker universalfjernkontroll med denne tv-en? Med Harmony One kan man legge inn såkalte "discrete codes" så man kan hoppe rett til den inngangen man vil, uten å trykke "neste inngang" hele tiden. Dette støtter ikke den originale fjernkontrollen. Problemet er bare at jeg ikke får InputHDMI3 til å virke riktig. Tv-en hopper riktignok til HDMI3 men jeg får bare searching for signal. Med ett trykk på "neste inngang" hopper den faktisk til HDMI3 og jeg får bilde med en gang. Merkelig problem.

     

    Virker som dette og andre lignende problemer ikke er uvanlig for Samsung tv-er, men det burde da være mulig å løse?

  9. Under release notes står det følgende:

     

    This release of the ATI software driver version 8.54 introduces the ability for users to control the speed of the GPU fan when running in accelerated graphics.

     

    Hva menes egentlig med accelerated graphics i dette tilfellet? Jeg mangler nemlig denne viftestyringen til mitt HIS HD 4670 og dette kortet er absolutt ikke vifteløst...

  10. Noen som bruker bluetooth headset med denne telefonen? Jeg sliter med å "paire" hodesettet med telefonen etter å ha slått det av og på. Må liksom slette og legge det til under bluetoothenheter på telefonen hver gang jeg skal bruke det. Blir for tungvindt i lengen.

    Funker fjell med min Jabra JX 10. Har du satt opp at skal koble sammen automatisk?

     

    Er vel en sånn innstilling jeg er på jakt etter. Hvor finner jeg den?

  11. Noen som bruker bluetooth headset med denne telefonen? Jeg sliter med å "paire" hodesettet med telefonen etter å ha slått det av og på. Må liksom slette og legge det til under bluetoothenheter på telefonen hver gang jeg skal bruke det. Blir for tungvindt i lengen.

  12. God kveld Diamond-eiere, jeg har laget et program som slår opp telefonnummeret til ukjent oppringer på Diamonden.

    Den bruker Gulesider og Telefonterror.no så fint om noen fra Norge vil prøve programmet og komme med tilbakemeldinger (første working release), fortrinnsvis i tråden på xda-developers.

     

    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=424923

     

    Får dessverre ikke dette til å fungere. Dette programmet krever en nyere versjon av Microsoft .NET Compact Framework enn versjonen som er installert på denne enheten, er beskjeden jeg får ved oppstart. Finnes det en enkel løsning?

     

    Du har tydeligvis ikke .net CF 3.5, noe som egentlig skulle være default med på windows mobile såvidt jeg vet.

    Har bygget en ny versjon med en del ny funksjonalitet (og bug fixes!) som har med det av bibliotek den trenger. Prøv den, den bør funke:

    http://folk.ntnu.no/sveinub/files/CallerUtilityInstaller.CAB

     

     

    Prøvde denne nye versjonen nå. Får ikke lenger beskjed om feil .NET men får feilmelding ved oppstart. Det har oppstått et problem med CallerUtility.exe. Har veldig lyst til å få dette til å fungere :)

×
×
  • Opprett ny...