Gå til innhold

Dickie Dick Dickens

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Dickie Dick Dickens

  1. Tar du ingeniørutdanning vil jeg personlig anbefale å begynne offshore. Om du ikke har noe i mot "å få dritt på kjeledressen", vel og merke. En får verdifull erfaring, som det skrikes etter på land. Vedr lønn så tror eg ingen kan matche offshorearbeidere i begynnelsen, men det går ikke mange årene før en landjobb matcher (og etterhvert topper) dette om en har god utdanning og gjør jobben sin godt. Forskjellen er stressnivået. Det kan være høyt offshore selvfølgelig, men fra det jeg har hørt er det mye verre på land, og der har man ingen fri-periode. Mange på land (de som tjener godt) har en veldig stressende jobb, og er under høyt press.

  2. Bare tre managere har fått muligheten til å lede United i øverste europeiske turnering, her er en sammenligning av resultatet de første seks kampene:

     

    David Moyes: 4-2-0

    Sir Matt Busby: 4-1-1

    Sir Alex Ferguson: 3-3-0

     

    På vei mot noe stort??

    Tror du på det selv?

  3. Du vil sikkert bli overrasket om du finner ut at det meste av menneskeheten har intet ønske om å flytte til Norge, samt at endel nordmenn har flyktet fra Norge. ;)

    "Det meste av menneskeheten" vet ikke hva Norge er engang. Men det er irrelevant. Det er alltid lykkejegere, undertrykte, flyktninger, osv som vil til et land som har våre velferdsordninger, frihet, sikkerhet osv. Alltid. Vi bør ikke glemme at vi har et latterlig bra samfunn, som man slettes ikke finner igjen overalt i verden.

    Når du snakker om dem som har flyktet fra Norge så er eg usikker på hvem du sikter til?

  4. Med den sinnsvake behandlingstiden og myndighetenes totale mangel på å løse disse sakene innen rimelig tid, så får vi mange saker som dette. Det går ut over mennesker som selv ikke har hatt skyld i saken, noen barn har vel bodd i Norge i 10 år før de sendes ut?

    Det er to skyldige parter i saker som dette: foreldrene og myndighetene. La oss håpe en ny regjering kan forbedre myndighetenes del av jobben. For mennesker som vil til et land med våre velferdsordninger, for sin egen og barnas skyld, vil det aldri gå tomt for.

     

×
×
  • Opprett ny...