Gå til innhold

Herjeejreh

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Herjeejreh

  1. Syns dette er et friskt puss i FPS-sjangeren jeg. Hadde Blizzard kommet med noe CoD- eller Battlefield-aktig, så tror jeg de ville ha møtt veggen. At de kjører en stil som dette, åpner for en større spillskaré enn de som vier sine gamerliv til de klassiske skytespillene. At det er cartoonish, barnslig, hva enn dere kaller det, så er dere blant de færre som tror det. Fra mitt ståsted, og sikkert mange andre, så ser dette ut som et spill som kan gi mange gøyale øyeblikk. Dette må da være det perfekte spillet for vennegjengen? Slik jeg ser det, så er det for det meste positive omtaler rundt gårsdagens nyhet. Ser frem til jeg får spillet det!

    • Liker 3
  2. Kunne også stått noe om avslutninger, som er helt katastrofe sammenlignet med tidligere versjoner. Kanskje mer realistisk nå, men fantastisk frustrerende å bomme på sjanser som man enkelt ville scoret på tidligere.

     

    Keeperspillet har vært en skuffelse, selv om det er noe de skal ha fokusert mer på nå.

     

    Er enig i at avslutninger er vanskelige nå. I starten bommet jeg på alt som var av sjansen, men etter hvert vil du få mer presisjon inn i det du gjør. Synes det er bra at de har nerfet avslutninger i år, siden det tidligere har vært alt for lett å prikke de inn.

     

    Keepere har fått en overhaling og redder en del flere skudd nå. Problemet er at alt som kommer av skudd blir reddet ut i farlige områder igjen (i stedet for ut til ufarlige områder). Det er ikke en kamp uten at et lag scorer på denne måten.

  3. Har det siste året spilt fifa på pc, siden jeg har lagt ps3'en til sides og ikke har ville brukt penger på ps4 enda. Har prøvd ut demoen de siste dagene, og det er stor forskjell på old gen og new gen fifa, det må jeg si. Som man vet, så er det først i år at pc har fått new gen-motoren, og dette legger man fort merke til. Stor forbedring, selv om det er noe å pirke på (noe det alltid vil være). Gleder meg til å få Fifa 15 i hus. Kan bli det beste spillet så langt i serien. :)

  4.  

    Hva har så disse brettene som de "gamle" samsung-brettene ikke har? Ikke noe store forbedringer når jeg ser på spesifikasjonene til brettet på samsung sine hjemmesider.

     

    AMOLED skjermer er svaret på ditt spørsmål, og på et nettbrett på 10.5" vil dette være helt vidunderlig... Svartnivå på samtlige nettbrett til nå har vært skuffende og tildels plagsomt dårlige, ikke fordi de nødvendigvis er mye dårligere enn f.eks. alt annet LED/LCD, men fordi de er så sårbare pga. innsynsvinkel til brukeren og sengebruk i mørket, med så små skjermer skal det lite til før opplevelsen forringes..

     

    AMOLED på 10.5", for en fantastisk nyhet, garantert kjøp fra min side...

     

    Et annet pluss er jo dette tastaturdekselet, meget lekkert, håper det ikke bare gjelder 8 tommeren...

    Har vurdert en stund å gå over til samsung note 10.1, men er det slik så må man nesten vurdere å kjøpe en 10,5 tommers Tab S i stedet.

     

    Noe jeg lurer på. Vil WiFi komme med Exynos og LTE med Snapdragon som med Note 10.1? Skal ha lest at det ble forskjeller i ytelse på 10.1-brettene, Snapdragon bedre enn Exynos.

×
×
  • Opprett ny...