Gå til innhold

Chickydee

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Chickydee

  1. Det fyrste som slo meg var at han burde søke jobb på britisk/irske-pubber, dei er ofte ute etter personer som i tillegg til å gjere ein god jobb vil gi plassen eit autentisk preg.

     

    Ellers så vil det for ein engelsktalande selgar være aktuellt å søke seg mot internasjonale selskap innanfor olje og offshore. Slike selskap har ofte arbeidsspråk på engelsk, og dei har stadig behov for selgere som kan promotere produkta som dei utvikler.

     

     

     

    Om alt anna svikter og han berre må få seg ein jobb så bør han søke innanfor helse- og omsorgsarbeid, dette er ein sektor som har stor behov for mannlige ansatte.

    Ja, de tingene høres veldig aktuelt for han, utenom helsesektoren da.

    Jeg jobber innenfor helsesektoren og kan nok skaffe han en jobb i en av plassene jeg har jobbet, men kan bli en utfordring siden han snakker lite norsk osv. Men det er verdt et forsøk selv om han liker det eller ikke :) Takk for hjelp!

  2. Jeg har hatt det samme problemet med min samboer. Hun sendte søknader omtrent hver dag i et halvt år uten å få svar, men så forsøkte hun å bruke mitt etternavn og fikk tre intervjuer i løpet av en uke og hadde jobb i løpet av to. Faktum er at det skjer en enorm diskriminering av mennesker med utenlandsklingende navn, dog overrasker det meg at det også går utover briter. Uansett; han burde prøve å søke med ditt etternavn. Kanskje tror du ikke at dette virker, men prøv i noen uker og se selv! Han har tross alt ingenting å tape på det.

    Det har jeg ikke tenkt på engang. Er det ikke ulovlig å bruke falskt etternavn da?

    Tusen takk for tips :)

  3. Når jeg er i Bergen pleier jeg å gå på en irsk pub, kan det stemme at den heter Finnegans? Uansett så er der stort sett britisk personell ved tappetårnet så det går jo and å høre der.

     

     

    Fantastisk pub btw.

    Ja, den heter det. Men han har allerede vært der og spurt. De ville ikke ta imot CV og de sa bare nei. Men han kan nok sikkert prøve på andre steder. Takk for hjelp :)

  4. Hei!

     

    Kjæresten min på 20 år har vært arbeidsledig siden august, han har søkt på jobber på finn.no hver eneste dag, men han får alltid avslag på søknadene sine og han har bare vært på et intervju. Han kommer fra Storbritannia og har en generell utdannelse og arbeidserfaring i restaurant og bilsalg. Hvis han ikke finner seg en jobb fortest mulig så må han dessverre reise tilbake til hjemlandet sitt. Han snakker engelsk, men er nybegynner i norsk.

     

    Er det noen som har noen tips eller vet om noen jobber i Bergensområdet?

     

×
×
  • Opprett ny...