Gå til innhold

Knutsont

Medlemmer
  • Innlegg

    14
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Knutsont

  1. bor et stykke unna, 1 time +/- med bil ca. Har ingen felles venner med hun heller så det er kjipt. Eneste måten jeg får møtt hun på er å få snakke med hun selv. Får hun faktisk ikke ut av tankene mine, prøvd å sove i en time nå men klarer ikke få hun ut av hode mitt. Følte liksom vi klikka veldig når vi var der, men så hadde vi jo drukket også så for hennes del så kan det jo være noe hun bare driver med på fester osv.

     

    Tenker på å sende ny mld om hun ikke svarer om et par dager, men hva skal jeg si da liksom? Har jo alleredet prøvd å få kontakt med hun, og når hun da ikke svarer har jeg rett og slett ikke peiling på hva jeg skal si neste gang :/

  2. Jeg vil ikke virke for klengete så det å spørre hun ut nå er uaktuelt.

     

    Sist jeg tok opp samtalen dagen etterpå, som også var første gangen jeg hadde fått kontakt med en jente på fest ble jeg avslått. Så det ligger noe i tankene mine fra den gangen, og vil ikke bli avslått denne gangen. Så eventuelle ''historier'' hadde vært supert og hjulpet mye.

     

    Kommer nok til å ta opp kontaken med henne litt senere ikveld og håper på det beste :)

  3. Hei, jeg er ikke den største ''dame'' typen så dette tema er langt ifra min greie. Men jeg møtte en jente på fest igår som jeg snakka litt med som førte til klining.

     

    Når jeg våknet idag så tenkte jeg at jeg burde prøve meg på hun, men som sagt er ikke dette mitt tema og jeg vet ikke hvordan jeg skal gå fram for å skape kontakt med hun nå. Vi er venner på facebook, jeg har ikke nummeret hennes,

     

    Så er det noen som har noen tips om hvordan jeg kan gå fram, eventuelt hvor lenge jeg burde vente osv? :)

     

    takk på forhånd

×
×
  • Opprett ny...