Gå til innhold

CyborgVI

Medlemmer
  • Innlegg

    50
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av CyborgVI

  1. Har ikke fått spilt en eneste online kamp siden jeg skaffet meg spillet på release dato. Rakk å spille ferdig nok av storyen til å kunne spille crucible, men nå klarer jeg ikke engang å være i towern uten å miste kontakten med destiny serverne. Noen som har hatt liknende problemer og løst dem på en eller annen måte?

  2. Når vi forteller deg hvor mye du dreit deg ut og hvorfor saken er så ille som det er er svaret at du ønsket å få sympati? Og etter å ha fått ris starter du å snakke om at ingen forstår deg og at du har stygt utseende? Å fiske etter komplimenter og få sympati kan du gjøre på et feminist forum, men ikke her.

    Og nei, du blir ikke hetset fordi du er kvinne, det er fordi du dreit deg ut.

    Beklager hvis det høres slemt ut, men bedre å si ting som det er...

    • Liker 2
  3. Du fikk bungie-code?

     

    Ser ut som det stemmer det ja. Ville IKKE hatt dårlig samvittighet for det der. Det er tross alt BETA-testing, ikke piratkopiering av ferdig produkt.

    Tror det kom iløpet av minuttet jeg fullførte forhåndsbestillingen. Ble ganske imponert over hvor raskt mailen kom..

  4. Hei. Leter etter enn bra gaming mus som ikke koster skjorta (max ~400). Har sett på disse to: http://www.prisjakt.no/product.php?p=2215628

    http://www.prisjakt.no/product.php?p=1294068

    Jeg foretrekker egentlig trådløs mus uten batterier, men ser at disse er dyrere. Hadde denne tidligere og var fornøyd så kan tenke meg noe i samme størrelse. Likte spesielt at den var trådløs og ikke brukte batterier. Åpen mot forslag både kablet og trådløst :)

  5. Liker å se iPhone tilhengerne sier at iPhone ikke kan sammenlignes på spesifikasjonene fordi den er liten, mens det finnes f. eks. Sony Z1 Compact som er bittelitt større og knuser iPhone totalt på spesifikasjoner.

     

     

    Edit: Ikke noe iPhone-hater, bare sier noe som gikk igjen i kommentarfeltet.

    • Liker 2
  6. Hei, har en del spørsmål angående rooting. Har aldri roota før, men ønsker å roote min LG G2:

    • Hvordan går jeg fram for å roote? Har hørt om programmer som lastes ned på pcen, også koble til mobilen (noe ala Kingofroot el.). Er dette en mer "safe" måte å roote på?
    • Er det slik at jeg må roote på nytt ved en ny oppdatering? I så fall rooter jeg på samme måte som før eller trengs det en egen 4.4 root?
  7. Hei! Jeg skal snart kjøpe meg ny tv og lurer på om det er en merkbar forskjell på 50 og 100 Hz? Har sett på endel TV-er og de aller fleste har 50. Ser også at noen oppgir både 100 og 50, men regner med at det er egentlig 50 Hz(?) Har kikket endel rundt forumet og det virker som om det er delte meninger om dette. TV-en skal brukes til spill og tilkobling av pcen i tillegg til "vanlig" TV-titting.

  8. Har bestilt G2 og får den forhåpentligvis på mandag. Har hørt at skjellet LG har lagt oppå Android er helt krise, stemmer det?

     

    Er det i så fall CyagenMod jeg bør satse på?

    Det ligner en del på TouchWiz, men er ikke like fullt av funksjoner. En ting jeg synes er helt topp er SMS popup.

×
×
  • Opprett ny...