Gå til innhold

Apetryne2

Medlemmer
  • Innlegg

    14
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Apetryne2

  1. Var de minst spennende Sony nyhetene dere valgte å teste denne gangen. Pga av kragen så er det helt uaktuelle for veldig mange.

     

    Håper dere tester Sony WH-1000XM2 rimelig snart. Det er oppfølgeren til MDR 1000x fra ifjor. Veldig spent på å se om batteritiden er forbedret samt hva annet som skiller dem fra forgjengeren mdr1000x.

     

    Dessuten så er de trådløse! Sony WF-1000X også noe dere må få testet.

     

    Ikke for å snakke om mikrofonforbedringer. MDR-1000X sin mikrofon er elendig. Håper virkelig den har blitt forbedret.

  2. Eier og har brukt MDR-1RBT i snart ett år - Batterilevetiden er superb, næremere 16 timer med VOIP før lading er nødvendig.

     

    Jeg bruker hovedsaklig headsetet mot PCen min, og det kan hende at jeg spiller av lyd fra flere steder samtidig, f.eks. Musikk og VoIP, Spill og VoIP eller Film og VoIP - dette gjør at mikrofonen blir elendig og all lyd som ikke kommer fra VoIP blir nedprioritert og elendig. Bass blir borte og når man hører på musikk blir deler av lydspor borte, muligens pga. frekvensområdet..

     

    Jeg har valgt å kjøre 2 lydkilder til maskinen min, MDR-1RBT for VoIP og stereoanlegg for musikk etc.

     

    ganske irriterende for de jeg snakker med, uansett volum, men det skaper i det minste ingen mikrofonproblemer.

     

    PS: finner heller ingen Firmware update eller andre som nevner denne problematikken, kanskje det bare er min enhet.

     

    Sony var uinteressert i å hjelpe meg annet en å peke til FAQ på deres hjemmesider.

  3. I fjord sommer/høst var Telenor og kablet for 4G ved Kongensvoll, Imsterfjord i Snillfjord kommune i Sør-Trøndelag, men sist jeg var der (Januar) var det ikke noe 4G signal å få. Forsatt Edge/H+ og tar nesten 20 minutter å laste inn nettside.

     

    Lastet ned en Lydbok fra Audible på ice tok 3 døgn (236MB).

     

    Er det noen som har mer informasjon om når 4G dekning blir tilgjengelig der?

     

    Hadde vært bra med litt informasjon en dette (fra Netcom):

    https://ja-jp.facebook.com/netcom/posts/10151218900701689

  4. Selv gikk jeg IKT før den nye læreplanen, jeg fullførte IKT-Driftsfag.

     

    Dette var 1. år med hovedsaklig teori, og hvor de mer praktiske fagene omhandlet å kunne bruke Microsoft Office pakken. Vi hadde et fag kalt Programvare, hvor vi brukte store deler av året (nesten 6 måneder) på å lage dummy databaser i Microsoft Access.

     

    Vi hadde et fag som het Nettverk, hvor faglærer ble sykmeldt 1 måned etter vi startet, hvor vi endte opp uten vikar i faget (store deler av året), og fikk en ekstra fritime istedenfor.

     

    Vi hadde en hjelpelærer som tok en høyere utdanning innen Java-programmering, noe som gav oss hele 2 skole timer med Java programmering.

     

    På serversiden fikk vi en halv dag igjennom hele året hvor vi fikk lov til å installere Server OS, om vi ønsker Linux eller Windows hadde ikke noe å si, deretter måtte vi rapportere hva vi hadde gjort (disse timene ble avbrudt av at en av lærerne koblet en nettverkskabel fra en DHCP server inn i Skole-nettverket og at skolen hadde 24 timers lease-time på IP-adresser).

     

    På den positive siden hadde vi valgfag (2 timer i uken?), hvor i allefall noen laget seg nettsider.

     

    Etter å ha fullført dette skoleløpet, valgte jeg å gå for lærlinge-kontrakt, og fullførte 2 år som lærling, hvor jeg lærte mye mer en jeg hadde på IKT-Driftsfag på ett par måneder.

     

    Nå, ser jeg at jeg trenger 1 år til med videregående opplæring før jeg kan søke om å komme inn på Høgskole/Universitet for å høyne min IKT-utdanning. Dette ønsker jeg fordi svært få er villige til å se etter en IKT-medarbeider med fagbrev, men stort sett setter krav om Bachelor(eller høyere) grad eller annen lisensiering.

    • Liker 7
  5. Skjønner ikke hvorfor folk skulle ønske å gå tilbake, selv har jeg brukt Windows 8 fra ca. Desember 2012, og gikk over til 8.1 når det kom ut. Selvfølgelig dette er på Stasjonær PC. Har ikke modifisert noe av grensesnittet.

     

    Jeg må innrømme at jeg hadde en tilvenningfase, med nokså mye banning og sure mimer, men etter knappe 3 uker begynte ting å komme på plass. Nå er jeg kjempefornøyd.

  6. Noen år etter... :)

    Jeg er også ute etter flere (les: alle) Ducktales episoder på norsk, andre serier jeg er ute etter:

    Goof Troop

    Quack Pack

    Talespin

    Darkwing Duck

    Chip 'N Dale Rescue Rangers

    Mighty Ducks

     

    DVD kvalitet er godt nok, men hadde tatt imot Blu-ray også!

     

    Det forundrer meg forresten ikke at Gummi Bears salget ikke var så bra som forventet. Jeg husker det fra min barndom, og da var det morsomt, men nå i mine eldre dager er det for barnslig. De seriene som er nevnt ovenfor er fortsatt gode å se selv om man nærmer seg ett kvart århundre.

  7.  

     

    I følge Wiki

    Hvilken Wiki?

    When Christianity became widespread in Europe after the third century AD, the religious or mystical respect for the mistletoe plant was integrated to an extent into the new religion. In some way that is not presently understood, this may have led to the widespread custom of kissing under the mistletoe plant during the Christmas season. The earliest documented case of kissing under the mistletoe dates from 16th century England, a custom that was apparently very popular at that time.

     

    http://en.wikipedia.org/wiki/Mistletoe

×
×
  • Opprett ny...