Gå til innhold

TaskenspiIler

Medlemmer
  • Innlegg

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av TaskenspiIler

  1. Nja, er ikkje positivt at folk går med nesa ned i mobilskjermen når di først beveger seg ute. Blir mange skader og farlige situasjoner pga at spillet drar spilleren vekk fra virkeligheten. Spillet ville vore mykje betre om man heller fekk lyd eller vibrasjonsvarsling når man kom nærmere eit område med pokemon's osv slik at man først da fekk behov for å bruke kamera saman med gps. Dernest kunne desse områda vore litt betre plassert i forhold til kor det er slik at man ikkje er til plage for andre. Og det viktigaste er at sjeldne pokemon's burde vore i områder som krevde litt meir enn ein kort gåtur etter å ha brukt bil osv. Uannsett har di som spiller spillet seg sjølv å takke viss di skader seg eller skaper ein farlig situasjon for andre. Di som er idiot nok til å spille mens di kjører burde misse lappen. Håper bare politi har vett nok til å sjekke opp om ulykker osv kan skyldast bruk av mobil/nettbrett mens man kjører eit motorisert framkomstmiddel. Er farlig nok i trafikken om ikkje dette spillet med fleire skal gjere det enda verre.

     

    Dette er noe av det mest fjollete jeg har lest i dag. (nå er det forsåvidt ganske lenge igjen av dagen.) At folk går rundt med nesa ned i mobilen er jo ikke noe nytt, Pokemon gjør vel heller at du løfter blikket for å se om du ser statuen eller lignende som er pokestopet du er på jakt etter.

    Og det er da ikke noe mer eller mindre ulovlig å bruke mobilen mens du kjører bare fordi du spiller pokemon. all bruk av mobil mens du kjører er ulovlig.

    Flott at folk kommer seg ut, møter nye mennesker og har det gøy.

    Surmulere kan godt holde seg inne, der de er til minst mulig sjenanse for oss andre

    • Liker 3
  2.  

     

     

    Merkelige vifteblader som beveger seg mot retningen vifta går, mens den går!

    Hvordan kom du frem til dette utsagnet?...

    Ser da helt korrekt ut for meg, og viften er formet som innsuget på en turbo, fyi.. :)

    I utg.punktet ser den grei ut, men sjekk den lille filmsnutten som visualiserer at vifta går rundt. Følg øvre del av bladene, så ser du...

    Skjønner ikke hva du mener. Animasjonen ser grei ut spør du meg

×
×
  • Opprett ny...