Gå til innhold

Package

Medlemmer
  • Innlegg

    29
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Package

  1. Hvis det skal være en trøst, så har jeg en lignende prøve på fredag neste uke. Da skal jeg pugge alle landene i verden, kunne alle hovedstedene i Europa og flere fjellkjeder og elver rundt om i verden.

     

    Det jeg gjør for å øve er å printe ut kart og deretter plassere. Det sies at man husker bedre om man skriver med hånd.

    • Liker 1
  2. Jeg har en skoleoppgave om Senterpartiet, og jeg lurer på hvorfor de byttet navn fra Bondepartiet til Senterpartiet? Finner ikke noe god informasjon om hvorfor på nettet, så jeg kunne trengt litt hjelp fra dere. Kan det være fordi Senterpartiet er et mer nøytralt navn (ikke bare for bønder)?

  3. I morgen så har jeg øve-muntlig i naturfag, jeg har funnet all informasjon og kommet godt i gang med å lese. Men problemet er at man også må tegne og forklare på tavla, og da trenger jeg hjelp til å finne kort informasjon om hvert av bildene. Hvis noen finner et bedre bilde innen dette, så kan dere poste det.

     

    Bilde 1 - Fotosyntese:

    post-323197-0-52057900-1393280718_thumb.png

    ____________________________________________________________________

     

    Bilde 2 - Celleånding

    post-323197-0-00109800-1393280940_thumb.png

    ____________________________________________________________________

     

    Bilde 3 - Karbonets kretsløp

    post-323197-0-31893400-1393281093_thumb.png

     

  4. Du må da ikke være redd for slik. Hva skal dine venner gjøre? Forlate deg fordi du liker å produsere videoer? Fordi du har interesse innen skuespill, film og produsere innhold andre mennesker liker?

     

    Det er ikke noe skam, kanskje vennene dine kan bli med, gi deg kritik og bidra? :)

     

     

    Ingen jeg kjenner irl ser på kanalen min, syns det er litt kleint og jeg vil ha den på en måte for meg selv (ingen bekjente skal vite om den). Men det verste er at broren min vet om de.

  5. Kanalene mine (antall subs)

     

    - En kanal med 59 subs

    - En kanal med 42 subs

     

    Uansett problemet er at broren min fant ut om de to kanalene. Han truer meg flere ganger om dagen om å fortelle det til venner, erter meg om youtube kanalene mine, disliker og snoker rundt (stalker). Jeg har ikke lyst til at han skal være på kanalene mine og se på videoer. Foreløbig har jeg tatt alle videoene på privat, og tørr ikke å ta de offentlige igjen.

     

    Jeg har drevet med youtube 1,5 år, og hatt tilsammen 3 kanaler. Der han har funnet alle (en annen kanal som hadde 19 subs, 120 subs tilsammen av alle kanalene). Jeg slettet videoene på den kanalen og startet 2 nye. Så et år senere fant han den. Jeg har brukt ekstremt mange timer på youtube. Jeg brukte nesten alle helgene (hele tiden) og jobbe med youtube. Som å filme, bygge, lage thumbnails, planlegge, osv.

     

    Men det jeg lurer på er om det går han på en eller annen måtte å sperre ip adressen, bytte navn (ikke google+ navn), eller kontakte youtube om å spærre pc'en hans eller gjøre sånn at man ikke kan søke meg opp eller et eller annet. Nytter ikke å blokkere brukeren hans. han kan se videoene uten å være på logget.

     

    Broren min er en egle kopp, og jeg vil gjøre noe med det. HJELP!!!!

     

     

×
×
  • Opprett ny...