Gå til innhold

PEZ General

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av PEZ General

  1. Vanskelig situasjon, men setter du dine grenser og sier ifra hva du synes er greit og, enda viktigere, hva du IKKE synes er greit, bør de respektere dette. Det er jo tross alt deres problem det med parkeringen og ikke ditt! Skjønner at du ikke vil ha en ugreie med naboen din, men det er de som tråkker deg på tærene og ikke motsatt.

     

    Vet ikke hvordan reglene er når det gjelder kjøringen på din eiendom, for å komme til sin egen, men det virker som et par som ikke viser deg noe ydmykhet og respekt. Stå på ditt og vær tydelig.

     

    Det høres ut som at du er en veldig tolerant, grei og løsningsorientert nabo, men ikke la de utnytte disse egenskapene, som det tyder på at de gjør.

     

    Hvis ikke paret bygger en garasje eller setter opp en støttemur, som vil løse problemet - ja, så er det deres problem - ikke ditt.

     

    Så det kan jo konkluderes som et dilemma; Vil du ha et helt greit naboforhold der de tar seg til rette og utnytter din toleranse og snillhet - eller et litt verre forhold der du setter dine rimelige grenser, men samvittigheten i behold pga av din problemløsende imøtekommenhet?

     

    Jeg hadde gått for dem siste løsningen! Lykketil! :)

  2. Jeg føler at det må ligge noe mer bak denne musestille jenta som ikke klarte å hive seg med i morroa, eller hvertfall bare ikke bry seg. Ga hun idet hele tatt noe stemningsbidrag før denne selvmordssnakken? Ikke vet jeg, men søstra til en i paralellklassen, PÅ 90TALLET!!! Kan jo ikke begynne å "grine" av det! Nei, her er det noe mer en bare et for følsomt tema. Kanskje hun følte seg litt utenfor fordi dere tulla om det, og hun har vært gjennom en periode i livet hvor hun "luktet litt på formfettet"?

     

    Man skal tåle litt sånn humor, men det er ikke alle som ser humoren i det, når de selv har vært der.

     

    Når det er sagt får jeg inntrykk av at det ellers var god stæmning den kvelden!

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...