Gå til innhold

cowsnipe

Medlemmer
  • Innlegg

    47
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av cowsnipe

  1. 13 minutes ago, Radford said:

    Det er sjelden CPU som er årsaken til slike problemer. Ikke umulig, selvsagt, men usannsynlig.

    Har du forsøkt å resette eller oppdatere BIOS?

    Har nullstilt BIOS ved å ta klokkebatteriet, kan prøve å flashe men er tvilsom.

     

    2 minutes ago, Tåkefyrste said:

    Enig i at det sjelden er CPU som tar kveld, men i mitt tilfelle var det det, og jeg hadde akkurat samme feilmeldinger som deg.

     

    Er jo alltids mulig, får se etter noen alternativer på komplett hvis det er tilfelle

  2. PCen har fungert feilfritt siden sommer 2017, men for en uke siden begynte blåskjerm kjøret. Til slutt bootet ikke maskinen. Plukket den fra hverandre, reseated CPU, ny kjølepasta etc og den booter fint nå, men er ustabil. Case in point, bestemte meg for å reformatere, men maskinen er for ustabil til å komme seg forbi installeringen av windows 10.

    Noen av bluescreen feilene jeg fikk før jeg reformaterte var:

    • kmode exception not handled
    • clock watchdog timeout
    • irql not less or equal

    Dette luktet minne problemer lang vei, men memtest86 klarte 4 passes uten noen problemer, hvilket overasket meg at systemet er dønn stabilt når memtest kjører men klarer knapt 2 minutter med en linux terminal boot eller cmd fra win10 install usben.

     

    Specs:

    ASUS Prime Z270-P

    Intel Core i7-7700K Kaby Lake

    Corsair Vengeance LPX DDR4 3000MHz 64GB

    Testet 2 stk GPU og integrated grafikk

     

    Skal legge til at jeg har tidligere jobbet med nettopp datamaskin reparasjoner i Datakjeden typ 10 år siden og håper jeg ikke har gjort noe åpenbart galt i diagnoseringen her. Jeg mistenker at hovedkortet kanskje har tatt kvelden da det er ekstremt usannsynlig at CPUen plutselig skal ta kvelden.

  3. 1 hour ago, Ephrus said:

    Noe som er ren løgn. Power sier i sine egne salgsbetingelser at dere har en bindende avtale når de mottar din bestilling.

    ser i mailen jeg fikk tydligvis er en Bestillingsbekreftelse 

    Quote

    Takk for at du valgte å handle hos oss. Om kort tid vil du motta ordrebekreftelse på e-post.

    Det skulle ha kommet en ordrebekreftelse fra dem, men den kom aldri. En ting er hvordan Power definerer dette, en annen ting er hvordan forbrukerkjøpsloven forholder seg til slike bestillingsbekreftelser og om det fritar dem fra ansvar. Uansett, de skulle opprettet en dialog fremfor å heve kjøpet uten kontakt.

  4. Svar fra power:

    Quote

    Det viser seg slik at vi dessverre ikke får denne typen grafikkort inn på lager og har av den grunn blitt nødt til å kansellere din ordre.
    Ettersom varen ikke er sendt, er beløpet bare reservert, så reservasjonen blir opphevet og beløpet blir ført tilbake til samme konto som

    ble brukt ved kjøp dersom reservasjonen allerede ikke har bortfalt.

    Hvilket ikke stemmer, vi har god dokumentasjon på dette forumet rundt grafikkort og de la ut den samme modellen til salg igjen for et greit prispåslag. Videre er salg tydeligvis bare en reservasjon og 5 uker for å svare til tross for 4 purringer er bare beklagelig. Alt dette hadde vært greit hadde det ikke vært for at de kansellerte uten å informere meg, det er særdeles useriøst.

     

    https://lovdata.no/dokument/NL/lov/2002-06-21-34#KAPITTEL_5

    Quote

    Lov om forbrukerkjøp (forbrukerkjøpsloven)

    Kapittel 5. Forsinkelse. Forbrukerens krav som følge av forsinket levering

    § 25.Opplysningsplikt om hindring

    Hindres selgeren i å oppfylle kjøpet til rett tid, skal forbrukeren gis melding om hindringen og dens virkning på muligheten for å oppfylle. Får forbrukeren ikke slik melding innen rimelig tid etter at selgeren fikk eller burde ha fått kjennskap til hindringen, kan forbrukeren kreve erstattet tap som kunne ha vært unngått om han eller hun hadde fått meldingen i tide.

    Dette er nok det jeg skal terpe på

  5. 12 hours ago, Teodor1979 said:

    Jeg sliter med fps-drop på et 6700XT i gamle Call of Duty 4 og MW2 på nostalgi-LAN her. Forpult irriterende da det stadig dropper kraftig å ødelegger hele flyten. Noen tips her? Har ikke fått testet kortet i nyere spill enda, men skal prøve litt i løpet av helgen. Men uansett skal det nå ikke droppe i spill fra 2007 🙈
     

    edit: fant ut av det. Jeg måtte skru ned polling rate i softwaren til razermusa mi fra 1000 til 125. Takk Gud for YouTube. Aldri opplevd noe sånt før 

    Høres ut som spillene var overbelastet med å behandle input events

  6. Sitat fra Power:

    Quote

    På grunn av den ekstraordinære situasjonen vi er i grunnet COVID-19 med stengte butikker, og en stor økning i antall henvendelser, ser vi oss nødt til å rydde blant våre eldre kundesaker. Vi opplever at mange kunder som tidligere har kontaktet oss allerede har fått løst sin sak.

    Skal purres

  7. Min rx 6800 xt ga meg bsod den og, men jeg skjønte fort at den ikke var skyldig selv om det var amd driverne som kræsjet. Jeg hadde for aggressive minne timings.

    Hvis du kjører OC av cpu og/eller minne så hadde jeg anbefalt å kjøre på stock og retune alt. Husk at selv XMP kan være for mye, stock og retune for stabilitet.  

  8. mulig, kan prøve (power vil jo selv aldri godta dette så da må det eskaleres). Spørsmålet er om jeg ikke burde da ha latt dem få (mer en 3 uker, nesten 4 som de ville ha, siden kjøpsavtale) på å svare, grunnet gpu supply situasjonen så kan det argumenteres at man må slå til når tilbudet er tilstede

  9. 1 minute ago, JumboJarle said:

    Kjipt å skulle ende opp med å betale scalper priser når de hadde samme kort for 10 590,-....

    ¯\_(ツ)_/¯

    Er ikke så mye å få gjort i disse tider, vente til jul er ikke så attraktivt og det er ingen garanti for at situasjonen har stabilisert seg da

×
×
  • Opprett ny...