Gå til innhold

J. Skaug

Medlemmer
  • Innlegg

    40
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av J. Skaug

  1. Meget flott og eksotisk foto du kommer opp med her, Jørgen.

    Bildet taler for sèg, og jeg synes jeg hører stillheten, bare ispedd klukkende lyd av vann og mer hørbare av is som forandrer seg.

    Heller det en tanke mot venstre?

     

    Takk for tilbakemeldingen, Trond Olav. Ja, jeg ser at bildet heller litt til venstre, når du gjør meg oppmerksom på dette. Skal rette opp horisonten for evt. senere bruk.

  2. Takk for hyggelige tilbakemeldinger. Synes også at dette er et koselig bilde av møtet mellom bonden og kua. De trives begge to. Har valgt å croppe bildet til et kvadratisk format, for å få mest mulig fokus på dette møtet.

  3. Takk for kommentaren, Kristoffer. Det var svært hyggelig at dette bildet fra isødet i Polhavet ved 82,5 grader nord ble valgt til dagens bilde. Dette var ett av flere høydepunkter under fototuren min til Svalbard i fjor høst.

    Denne isbjørnen fant nok mat (sel) fra sine isflak, men vi så flere svært magre isbjørner i strandkantene som ikke hadde blitt med nordover med drivisen. Har lagt ut en versjon 2 der jeg har croppet bort en del av bunnen i bilde, slik Kristoffer foreslår.

×
×
  • Opprett ny...