Gå til innhold

1-2-3-

Medlemmer
  • Innlegg

    212
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av 1-2-3-

  1. Hei!

    Har en 1 år gammel PC og har fått varsel om at Windows 11 kan lastes ned i Windows Update. De siste gangene jeg har installert Windows så har jeg gjort en clean install fra en minnepinne. Men det er jo utvilsomt enklere å bare oppdatere. Er det fortsatt slik at det er en mindre god løsning å oppdatere i Windows Update, og at jeg bør gjøre en clean install? Eller er dette en problemstilling fra gamledager?

    (Bruker PC-en kun til enkle ting. Nettleser, skriving og denslags)

  2. Det burde virket allerede, men legg gjerne inn orginal firmware igjen og sørg for skikkelig reset for å se om det kan ha sneket seg inn noe som ikke er som det skal være i siste merlin.

     

    AC66U er kjent for å være så varm at det etter en stund går ut over stabiliteten.

     

    Ålreit. Original firmware nå. Får se hvordan det går. Hvordan gjør jeg "skikkelig" reset? Holder inne resetknappen på routeren? Er det ikke nok i resette til fabrikkinnstilling i menyen?

  3. Resatt til fabrikkinnstilling. Nå får jeg 500 mbps på kabel. Vanskelig å teste på wifi akkurat nå siden jeg ikke har den bærbare PC-en her. Får ca 100 mbps på mobil, men der er vel nettverkskortet så som så. Så da var det vel det som hjalp.

     

    Ser at ipv6 er deaktivert etter resett. Hva velger jeg når jeg skal aktivere igjen. "Native"? Statisk"?

     

    Og en ting til:

    Skal QoS være aktivert? Det er ikke det nå.

  4. Routeren din er helt sikkert helt fin og gjør bare som den får beskjed om:-)

     

    Gå inn på LAN-->Switch Control og endre NAT Acceleration fra Disabled til Auto - CTF(Cut through forwarding) is enabled

     

    Hadde samme utfordring når jeg fikk 260/260 fra GET.

    Dette går faktisk ikke an. Jeg velger auto, og trykker ferdig, men etter restart så står det fortsatt at det er deaktivert.

  5. Hei

     

    Jeg har godtatt bredbånd 500 fra Canal Digital i en begrenset periode. Men jeg får ikke mer enn ca 120 mbps trådløst og 150 mbps med kabel (tilkoblet Asus AC66U). Kobler jeg dataen rett i modemet får jeg faktisk 512 mbps. Så her er det i ruteren begrensningen ligger. Jan problemet ligge i innstillingene?

     

    (120 mbps er jo mer enn nok, men jeg vil jo at ruteren skal yte best mulig uansett.)

  6. Hei!

     

    Har Windows 10. Etter storoppdateringen som kom nylig, så klikker og henger dataen etter at jeg bruker den i noen minutter. 5-10 minutter kanskje. Går ikke an å klikke på ikoner. Hele greia går i vranglås. Men etter et minutt, så løsner det igjen, før det klikker etter en stund igjen.

     

    Noen andre som har dette problemet etter oppdatering?

  7. Fikk forresten også vite av en selger at det har vært en jordskjelv i Japan som rammet to fabrikker, med den konsekvens at flere kameramodeller er lite tilgjengelig i markedet nå. Kanskje best å vente da.

     

    Men hvis det ikke finnes kamera i 2016 som laster direkte opp i skytjenester, så vet jeg nesten ikke om jeg gidder. Jo mer arbeid det blir med overføring og kopiering, desto mindre blir det brukt. Helt merkverdig dersom det ikke finnes.

×
×
  • Opprett ny...