Gå til innhold

Phate

Medlemmer
  • Innlegg

    94
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Phate

  1. "De som har forhåndsbestilt telefonen vil få i andre rekke, dvs når vi mottar en ny forsendelse med telefoner fra Apple. Dette har vi ikke fått noen konkret dato på, men vi håper å få begynt utsendelse innen 3-4 uker. Vi vil også opplyse alle som har forhåndsbestilt pr e-post underveis i bestillingsprosessen etterhvert som vi får mer informasjon å meddele. " - Eplehuset

     

     

    Er det muuuulig... Snakk om å ha bestilt fra feil kjede. Hjelper lite at ordren gikk igjennom fem over ni her, ja.

     

    Men takk for informasjon, hvor fant du dette?

  2. Ser at VIta begynner å bli veldig billig. Vil gjerne ha noe å spille på når samboer okkuperer TVen til diverse. Ser at Expert har PS vita (dog nye modellen uten OLED, men tynnere) til 1490 kr. Men med 5 spill og 8gb minnekort. Ekke det ganske billig?

     

    Spilla som følger med:

    - Injustice: God Among Us - Ultimate Edition

    - Batman: Arkham Origins Blackgate

    - PlayStation Allstars: Battle Royale

    - God of War: Chain of Olympus

    - Killzone: Liberation

     

    Kort svar; jo, det er en bra pris! 8GB minnekort kan bli litt lite i lengden - spesielt om du laster ned mye fra Store, men å ha flere minnekort å bytte på med er null problem.

     

    Kjøpte sjæl Vita rett før den nye versjonen kom, og selv om spillutvalget er heeeelt latterlig, så er det en overlegent digg konsoll å spille på. MGS:HD-edition samf FFX/X-2 ser nydelig ut på den. Og bonus for å kunne laste ned PS1-classics og annet snadder fra PS-store.

  3. Fått meg PS4 i dag. Kjøpt Last of Us. Kva andre spel er verdt å ha?

     

     

    MGSV:GZ, Tomb Raider definitive edition, og last ned PT under demos på PS-store. ;)

    Generelt lite utvalg enda, men snart kommer GTA5 og Arkham Knight neste år.

     

    Watchdogs og Thief er vel også litt kult, men ha'kke prøvd dem sjæl enda. Generelt stive priser på PS4 spill fortsatt.

  4.  

     

     

    [...] for å så bli presentert med PIRATKOPIERING ER VOLDTEKT OG MORD-propagandaen i begynnelsen.

     

    Haha! Made my day!

     

    Jeg er helt enig med kinogjengerne her. Har selv en ålreit TV og et (over?) gjennomsnittlig godt lydanlegg, og nyter å smelle inn en flunkende ny BlueRay med neonlys og sci-fi effekter, men det er noe eget med det å se en film på kino. Den trenger ikke engang være NY, jeg hadde gladelig gått dersom noen hadde satt opp gamle favoritter i kinosalen.

     

    Generelt er jeg ganske kynisk orientert mot folkeforsamlinger og irriterer meg over det meste og de fleste - men kinovisninger er et av de få sosiale ritualene som jeg faktisk nyter. Og som sagt ovenfor her, halve sjarmen er jo planleggingen og tilretteleggingen. (Men ja, det er for fuckings dyrt), og jeg velger dessverre oftere og oftere å heller kjøpe filmen på disk dersom jeg er det minste i tvil om den vil appellere til smaken.

     

  5. Ah, vakker remaster. Det skal nevnes at jeg er temmelig bias'd ovenfor dette spillet, har fordypet meg i Spira og runda det med jevne mellomrom siden release på PS2. Jeg har dog aldri gått for aeons utenfor storyen, celestial weapons, etc., så det er definitivt målet denne gangen (sammen med resten som kreves for platinum trophy. Regner med 150-200 timer?). For én gangs skyld klarte jeg også å gruse Luca Goers i den første BB-kampen... Det tok 11 år, men SCREW YOU GOERS!

    Musikken synes jeg er helt ok. Litt overrasket over loadingscreens, men du verden... For første gang klarer jeg faktisk å se detaljene i interiør og gjenstander plassert rundt i templer/hytter/andre rom. Det alene gjør at jeg ignorerer mulig irritasjon fra loadingscreens.

    • Liker 1
  6. Det å kreve leie av dama si virker litt søkt for meg, men å dele utgifter er fair. Det du betaler på lånet/renter bør forbli din utgift etter min mening, og alt annet som strøm/nett/tv/renovasjon bør deles på midten.

  7. Dette er vel ikke en situasjon som det kommer så veldig mye ut av å analysere... Her må du bare håpe på det beste, og ta kontroll over situasjonen så godt du kan!
    Jeg synes absolutt det var galt av ham å fortsette å presse deg, og jeg synes det var like galt for deg å gi etter ettersom dette tydeligvis er noe du har vanskelig med å forholde seg til.
    Jeg tror det beste du kan gjøre er å prøve å lede situasjonen - at dere var noen søte små pusekatter dagen etter er et godt tegn. Hold kontakten, fortsett som dere stevner og kanskje saken løser seg. I det minste bør du innen ikke altfor lang tid få svar på hvor han står. Usikkerheten din er ikke noe annet enn destruktiv, og å analysere vært minste ord vil ikke tjene noen sak.

    PS: Til damaged goods-kommentaren som gjemmer seg bak anonym... Latterlig dum kommentar. Dersom du selv er en overfladisk klyse som både er redd for medmenneskelighet og seriøse relasjoner er det én ting - men å ekstrapolere dette over på andre hankjønn stiller deg i et særdeles dårlig lys. Alle bærer sin bagasje, og dersom du ikke makter å hjelpe en eventuell partner med sin bagasje sier det langt mer om deg enn såkalte "damaged goods".

  8. Jeg har ikke PS4 så kan ikke svare helt på det du spør om, men jeg har PS3 som jeg alltid har brukt til BD. Jeg har en kort tid også hatt dedikert BD-spiller, men så ikke helt behovet. Det var riktignok før PS3'n begynte å bruke som et uvær etter å ha gått i 10 min (den er 40GB-versjonen, før slim-modellene kom), og med det støynivået den har nå ville jeg nok heller hatt en dedikert BD-spiller... Men blir vel heller at jeg venter på en PS4 og bruker den. ;)

    For å si det enkelt: det er ingen ulemper ved dedikert BD-spiller bortsett fra pris og plass. Alt koker vel ned til praktiske faktorer, vil jeg tro.

  9. Må si som i annen post. Kjøp det hu ønsker seg. Det burde jo ikke være vanskelig. Syns du det er for dyrt så si heller det enn å kjøp noe hun kanskje ikke vil ha.

     

    Enig her. Jeg synes ikke det er riktig å være "bedreviter" ovenfor folks julegaveønsker (og det sier jeg med minst mulig kritikk - det er mer enn generell betraktning). Kanskje du kan spleise med noen andre? Ellers er det selvfølgelig en dyr gave - det går an å styre unna og heller kjøpe et par tøfler og. :p

×
×
  • Opprett ny...