Gå til innhold

Blafrefisken

Medlemmer
  • Innlegg

    68
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Blafrefisken

  1. Hei, takk for at du tar deg tid til å lese dette innlegget.

     

    Jeg har spilt mye Battlefield 1 siden release, men jeg har en rar type lagg. Hvert 10. sekund så rubberbander jeg tilbake der jeg var for 2 sekunder siden. Jeg pinget google sin DNS (gikk bort ifra standard for å se om det ble noe bedre) men akkurat hver 10. forespørsel så er pingen oppe i 300-900. Hadde vært greit med ping som varierer, men det at det følger et fast mønster synes jeg er litt spesielt.

     

    Bruker trådløst, men det hadde ikke noe å si siden jeg hadde akkurat det samme problemet med ethernet kabel.

     

    Etter hva speedtest.net sier så er det da mer enn bra nok for BF1. Laster ned alt ifra 1,5-3,8MB/s på steam. Har 4G bredbånd fra Telia hvis noen lurer.

     

    Setter pris på alle svar :)

    post-322771-0-19075200-1478126720_thumb.jpg

    post-322771-0-60223400-1478126906_thumb.jpg

  2. Hei, takk for at du ser på innlegget mitt.

     

    Problemet: Etter pc'en starter på helt vanlig måte, og alt er som normalt. Så vedvarer problemet så lenge pc'en er i gang. Program som Steam, Spotify og egentlig alle programmer henger seg opp. Det er på en måte et hvitt overlay og det skjer ikke noe samme hva jeg trykker på da. Musepekeren er helt normal, men samme om jeg trykker på noe i det vinduet eller om jeg åpner task manager så skjer det ingenting på noen av stedene.

     

    Spill henger seg opp og det er "lag spikes" hvert 10. sekund. Etterhvert så henger de seg opp helt får ikke gjort noe annet enn å restarte pc'en.

     

    Har overklokket cpu'en og gpu'en ganske bra, men gikk bort ifra dette da jeg trodde det skapte problemet, men det var det desverre ikke. Dette har gått helt fint før, og har vært stabil på 4,6 Ghz siden jeg fikk denne cpu'en for over ett år siden.

     

    Specs:

     

    Asus VII Ranger

    Intel i5 4690k (overklokket til 4,6 Ghz en stund)

    Asus Strix advanced 1080 (overklokket til 2Ghz en stund)

    Corsair DDR3 dominator 2133Mhz 2x8GB

    Corsair RM1000W

  3. Har selv netcom 4G ruter som leverer 20/20mb/s. Hadde telenor og da hadde jeg nedlastningahastighet på 50-250KB/s. Nå betaler jeg 800 i måneden for kvote på 200GB. Et h@#$%& å laste ned spill fra steam eller origin når man har over 500 spill som man har lyst til å prøve ut. Lastet ned Doom denne måneden på 50GB og det var det. Måtte kjøpe på 40GB i slutten av måneden for 150kr. Så må jeg vente til neste måned for å laste ned noe annet. Synes dette er helt patetisk for oss som ikke bor i like sentrale strøk. Har en venn 2 km unna som har lik hastighet for kun 400kr måneden.

    • Liker 1
  4.  

    Angrer meg litt som kjøpte to 980 ti nå :(

    Hvor, lenge siden?

     

    Enig med Theodor. Ble kjøpt 2x 980Ti here i huset for snart 4 mnd siden, blir dumt å angre etter så lang tid. 

     

    Tar det lang tid før Pascal kommer i butikkene forresten?

    Er snart et halvt år siden jeg kjøpte mine. Men når jeg ser at pascal gir bedre oppgradering enn det maxwell gjorde da kepler var ut, så angrer jeg litt :)

  5. Hei

     

    Jeg kjøpte en 980 ti sc fra Evga som ble en oppgradering fra Titan Black sc. Fps forskjellen ble stor, spesielt i Battlefield 4. Og her en dag så vant jeg et Titan X fra Evga også solgte jeg det så kjøpte jeg enda et 980 ti sc fra Evga, men det er ingen fps forskjell. Noen ganger så faller fps'en helt ned til 70 fps i full HD på ultra i Battlefield 4, noe som er litt rart siden ett eneste 980 ti sc klarte minimum 110 fps på ultra. Geforce experience er oppdatert sammen med resten av driverne. Jeg byttet også til Evga sin sli bro, v2 sli bridge. Jeg har ingen anelse hvorfor dette skjer så setter pris på alle svar :)

     

    Specs:

     

    980 ti sc x2

    i5 4690k 4,6 Ghz

    Corsair Dominator 2x 8GB 2133 Mhz

    Asus vii ranger

    Corsair RM 1000w

  6. For noen måneder siden så kjøpte jeg http://www.expert.no/baerbar-pc/asus-rog-g751jt-t7004h-173-laptop/p/32462/?q=asus%20g751, og noen dager siden så måtte de på Expert reinstallere Windows 8.1 siden maskinen ikke fant C: disken.

     

    Da virket maskinen fint som bare det etter det, men nå virker ikke "F" tastene til noen ting. Er det noen drivere jeg mangler? Jeg vet ikke, har letet litt rundt på nettet, men finner ingenting.

     

    Den fysiske steam knappen helt øverst til venstre virker heller ikke til noe som helst. (http://img1.lesnumeriques.com/test/98/9853/asus-g751-clavier19jpg.jpg)

     

    Hadde også en kul screensaver, som også selvfølgelig er borte.

     

    Alle forslag blir tatt i mot med glede!

  7. Jeg har en Asus pc (http://www.expert.no/baerbar-pc/asus-rog-g751jt-t7004h-173-laptop/p/32462/?q=g7) som i dag sluttet å virke.

     

    Jeg fikk den til bursdag for 6 måneder siden. I dag når jeg startet den opp så virket alt fint, like rask som vanlig, men når jeg bare var unna den i ca. 20 min. Så var den i bios(?!) Jeg trykket på f10 for å lagre og avslutte, og da lastet den en stund, også var den tilbake i bios.

     

    Jeg prøvde alt jeg kunne for å få den ut av bios, men ingenting skjedde helt til jeg holdt av-knappen inne en god stund. Da sto det plutselig "Reparerer disk, dette kan ta over en time" Så jeg ventet, men når den var ferdig så gikk den tilbake i bios.

     

    Nå, etter en god stund så kom jeg meg ut av bios, og kom til feilsøk, rett før windows starter opp. Nå har jeg tilgang til litt forskjellig, men det står at "SSD locked".

     

    Jeg aner ikke hvordan jeg fikser det så setter pris på alle svar :D

  8. Hei

     

    For en tid tilbake kjøpte jeg Titan Black sc, noe som gikk knirkefritt, men når jeg oppgraderte til 980 ti sc fra Evga for en uke siden, fikk jeg noen problemer.

     

    Spill sånn som Metro serien (redux versjonen også) vil ikke starte. Jeg har prøvd å reinstallere spillet, men uten resultat. Har også installert driveren flere ganger på nytt, og lest meg frem på andre forum, men til ingen nytte.

     

    Når jeg prøver å starte Metro last light redux så får jeg en melding; "Previous launch was unsuccesfull, will you start the game in safe mode?" Og uansett om jeg trykker yes eller no så blir det det samme resultatet. Det kommer en blackscreen i 2-5 sekunder også lukker det seg ned igjen. Har verifisert spillfiler og hele pakka flere ganger. Som sagt, dette gikk knirkefritt til jeg fikk 980 ti, men uansett om jeg prøver med TItan kortet igjen, så skjer det heller ingenting. Jeg hadde også Titan kortet en stund som Dedicated physx kort en stund. Vet ikke om det har noe med det å gjøre.

     

    Mirror's Egde sluttet også å virke, men det vet jeg ikke om virket når jeg hadde Titan kortet heller :p

     

    Mass Effect sluttet å virke på samme måte som Metro Last Light.

     

    Har noen et eller annet forlag, samme hvor drastisk det er så blir jeg glad, enten om jeg må reinstallere windows eller ikke.

     

    Her er resten av komponentene;

    Asus VII Ranger

    Corsair RM1000w

    i5 4690k 4.6 Ghz oc

    Corsair 2x8 GB 2133 mhz

     

    Takk for at du tok deg tid til å lese dette :)

  9. Du har prøvd å fjerne driverne fullstedig? For meg høres dette som typisk driverproblemer.

    Enten har driverne gjort noe feil i windows registeret, eller ligger igjen.

     

    Nå vet jeg ikke om du har en ekstra SSD, som du kan installere windows på, bare for å utelukke feil på det nye skjermkortet.

    Jeg har en ssd, med windows og drivere på, 1 HDD med spillene på, og en HDD med filmene mine på. Har di noen forslag til driverne jeg burde reinstallere?

  10. Hei

     

    Jeg har oppgradert pc'n min flere ganger, strømforsyining, hovedkort, skjermkort og prossesor, men jeg har aldri opplevd feil som jeg gjør nå.

     

    For en stund tilbake oppgraderte jeg fra 770 til Titan Black sc, som gikk helt greit. For ca. en uke siden oppgraderte jeg igjen fra Titan Black sc til 980 ti sc, som skulle bli et lite problem. Noen ganger så fryser alt i 10 sekunder også blinker skjermen, og en rute nederst til høyre kommer opp "Skjermdriveren slutter å svare, og er nå blitt gjenopprettet" er meldingen jeg får. Jeg har ikke opplevd noe av dette under spilling.

     

    Noen spill som jeg har/kjøpte nylig har også sluttet å fungere. Jeg har hatt Metro Last light redux og Metro 2033, som helt uten videre sluttet å fungere etter jeg fikk 980 ti. Jeg åpner det også kommer en rute opp; "previous launch was unsuccesfull, would you like to start in safe mode?", og samme hva jeg trykker av ja og nei så bare skjer det ingenting uten om en blackscreen i 2 sekunder.

     

    Mirrors edge virket også helt feilfritt, men den sluttet å virke en god stund før jeg oppgraderte til 980 ti, husker ikke helt hvor lenge, men ialfall så kommer litt av introen også står det; Mirrors edge sluttet å virke" to ganger(?) Har gjort hva alle andre forum har foreslått uten resultat.

     

    Kjøpte også Mass Effect 3 på elkjøp i dag, det lastet jeg inn og stille ble det. Samme hvor mange ganger jeg trykker på det så er det stille.

     

    Blir takknemlig for alle typer svar uansett om det hjelper eller ikke :) Har du noen flere spørsmål så er det bare å fyre løs. Kan også kontaktes på Steam; Blafrefisken.

     

    Takk for at du tok deg tid til å lese :)

×
×
  • Opprett ny...