Gå til innhold

Wonttell

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Wonttell

  1. Neste torsdag forandres hverdagen din som kabelkunde.

     

    Canal Digital lanserer T-We

    Du sier at hverdagen min som kabelkunde blir forandret neste torsdag. Det er feil. Det gjelder nok ikke for meg (og mange andre) som først vil få en forandret hverdag om et år. ("På nyåret" eller "over jul" pleier å bety på slutten av neste år på Canal Digital-språket.)

  2. Alternativet hadde vært å vente med alle til over jul.

    Ja, det hadde vært mye bedre, og mye mer rettferdig. Jeg håper dere ombestemmer dere. (Spesielt siden dere også har dette som et alternativ.)

     

    For ellers er det alltid de samme distriktene som får alt sist. Det gjentar seg gang etter gang. Og unnskyldningene er de samme "hver enkelt sentral i nettet må tilrettelegges". Hvem er det som er skyld i at sentralene ikke er klargjorte? Hvem kan endre i hvilken rekkefølge de blir klargjorte? Tror du vet svaret. Så, ja inntil dette blir forbedret slik at vi som alltid kommer sist også kan komme først for en gangs skyld, så er det bedre om alle må vente til alle sentralene er klare over jul. Hadde vært fint om dere kunne klare det. Vi betaler tross alt like mye i abonnement selv om vi ikke bor i de 70% utvalgte områdene.

     

    Btw. Når er den "over jul" datoen?

     

    Og hvis dere ikke skulle ombestemmer dere og altså ikke går for en samlet lansering, hvilken kompensasjon har dere da tenkt å gi til dem som ble lovet T-We i november, men som nå blir frosset ut av selskapet?

  3. Skal bli interessant å se om jeg er "innenfor dekket området" for jeg ble lovet t-we funksjoner i November da jeg bestilte ny dekoder og Internett fra CD i høst....

    Det samme ble jeg lovet ved lanseringen av den nye dekoderen, og alt hørtes veldig fint ut en stund med "ny giv" og fagre løfter fra CD.

    Men jeg er dessverre ikke innenfor dekningsområdet. Men jeg har fått en mail med "den gode" nyheten, slik at de kan få fristet meg litt før de linker meg videre til en opplysning om at jeg ikke vil få dette før ut på nyåret en eller annen gang. Ikke en gang en dato blir oppgitt.

    Men litt løftebrudd og forskjellsbehandling er vel egentlig ikke noe nytt. Så det ser ut til at vi fort falt tilbake til "det gamle" Canal Digital. Huff og huff.

×
×
  • Opprett ny...