Gå til innhold

KngLuis

Medlemmer
  • Innlegg

    64
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av KngLuis

  1. Dette ar en vell så hard straff.

     

    I mine øyne burde ikke motstander laget ikke godtatt kampstart i første omgang. En annulering av poeng samt advarsel hadde vært nok hvis man først skulle trå til en straff mtp at kampen teknisk sett var godkjent av motstander laget til Riddle under denne kampen.

     

    mener å huske en situasjon 2 sesonger tilbake(?) med Lions eller noe lignende i 1 div i CS:GO hvor utfallet var annulering av poeng og WO til motstanderlaget. (correct me if i'm wrong here.)

  2. Dere har vært i kontakt med meg ja, og jeg svarte på meldingen fra skribent med at jeg har sendt en detaljert mail til Stein fra Gamer.no på hendelsesforløpet på mandagen og dermed ville jeg ikke gå dypere i denne saken.

     

    Det at dere ikke har fått kontakt med meg er løgn, men at jeg ikke har svart direkte på dine spørsmål er en annen ting.

  3. At TV2 bør betale ut pengene av prinsipp for å ikke sette hele miljøet i "fare" er jeg 100% enig i, men det er viktig å få HoN til å betale.

     

    Hvis TV2 hadde "kjøpt" premiene av spillerne så kunne de ha vist til sine advokatene så hadde nok HoN fått ut fingern. Det er også viktig i den sammenhengen at TV2 finner seg en bedre samarbeidspartner hvis de skal fortsette å sende e-sport på sine kanaler,

     

    Premiepenger skal stå klar på en konto og betales ut nesten samme sekundet premiekampene er ferdigspilt. Dette lover ikke godt for norges satsing på e-sport :(

     

    Dette er urealistisk at pengene blir betalt ut med engang, det er veldig få større turneringer med større penge premier som betaler ut med engang.

    Dreamhack har 90 dagers pay delay som eksempel.

     

    jeg har selv holdt større turneringer og det å få penger "up front" fra sponsorer til turneringene er ikke lett, spesielt til en ikke kjent og nystarta liga.

     

    men jeg skal si at mangelen på informasjon fra HoN sin side på denne delen ikke er bra.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...