Gå til innhold

smartingen99

Medlemmer
  • Innlegg

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av smartingen99

  1. nå har jeg personlig hatt android i en årrekke, før det hadde jeg iPhone. Jeg vil si at android har langt flere funksjoner, og er mer åpen for å gjøre ting, men da må stille oss det spørsmålet at hva er det du faktisk vil oppnå å gjøre på en mobiltelefon? Det som er greit å ha og bruke finnes på iphone, android er kjent for å ha mye unødvendig tull innstalert i telefonen som man aldri tar i bruk, betyr det at det er en bedre telefon?

     

    Jeg vil påstå at det er hvordan produktet og produktets innhold fungerer som tells, og det har apple klart å lykkes med. Alt fungerer sømløst og har blitt gjort simpelt og effektivt for brukeren.

     

    Android har etter min erfaring vært veldig rotete, og jeg savner mange av de snarveiene jeg pleide å finne på iphone. iOS 8 har også blitt kraftig forbedret så det er jo en pluss i seg selv.

     

    Folk er ikke dumme nikkedokker, apple bruker ikke noe form for magi for å ta til seg kunder, det er produktene dems som er elegante, unike og tilbyr en fantastisk brukeropplevelses.

     

    Og jeg er ingen simpel smarttelefon bruker bare så det er sagt, jeg har rootet alle mine telefoner og modifserer dem så langt det lar seg gjøre.

     

    Har note 3 nå, og vurderer sterkt å prøve ut iphone 6 plus.

    • Liker 1
  2.  

     

    Den er bare så syk kopi av Iphone. Med bare en knapp under skjermen. Kjører sikkert ios også med android skall fordi ios er best ingen protest.

     

    En apple provokant. Her ja. Jeg datt av stolen av latter når jeg leste dette tøvet. Mannen ser ikke forakjell på rose og tulipan.

    Kjipt av verden er full av trangsynte mennesker som ikke innser eller aksepterer at det fins overlegne produkter ovenfor det Apple produserer.

    Kjipt at idioter skal si det samme om og om igjen i en årrekke..

    Folk er ikke idioter, majoriteten av folk liker produkter som er solide, simple og leverer det som trengs på en elegant og kvalitetssikkert måte. Jeg selv har ikke iphone, har hatt android telefoner de siste årene. HTC one, nexus 4, HTC one, galaxy s4 og nå har jeg note 3. Det jeg savner fra iphone er akkurat de tingene nevnt ovenfor, og LYDKVALITETEN. Lydkvaliteten er underlegen på Android i forhold til iphone..

     

    Vis du er ute etter MEST MULIG spesifikasjoner og innhold som mulig for pengene gå for all del etter android.

     

    Men jeg personlig skal vurdere å kjøpe nye iphone 6 :)

    • Liker 2
  3.  

    *snip*

    Alt i alt vil man nok "snart" slippe å lade telefonen om man ikke bruker den hele dagen !

     

    Akkurat det tror jeg på når jeg ser det. Så langt synes jeg ikke utviklingen har støttet den påstanden. Mobilen bruker riktignok mindre strøm nå enn før, men det virker som om produsentene bruker denne anledningen til å produsere tynnere mobiler, fremfor mobiler som varer lengre. Av og til kaster de også inn en ny funksjon som øker bruken av mobilen, som igjen gjør at vi må lade stadig oftere.

    Lade telefonen en gang daglig er vel ikke all verden?

    Batterier er større enn noen gang, bruker du telefonen riktig så kan du ha tilstrekkelig med strøm ut dagen og kanskje neste dag også! Men med disse kraftige skjermene på markedet kombinert med sterke prosessorer så skal vel høy strømbruk være en selvfølge! Vil du ha lenger batteri tid så slutt å bruk telefonen vær tiende minutt. Vil du ha like bra batteri som en nokia 3310 så kjøp deg en nokia 3310 da vel! (Vis du ikke har en gammel liggende i skuffen fra før)

     

    Jeg har en Note 3 som jeg er kjempe fornøyd med, bruker telefonen mye, men kan ha den i live slutten av dagen. Har ved tilfeller endt opp med opptil 4-5timer med skjerm tid! Har selvsagt et ekstra batteri i lomma i tilfelle det skulle oppstå behov.

  4. For det første: NetCom økte de inkluderte datamengdene idag. To av abbonementene fikk doblet datakvoten.

    For det andre: 20 mbit/sek er ganske mye. Det tilsvarer 2,5 megabyte i sekundet og jeg vet ikke om mange fildelingstjenester som leverer så mye over tid.

    For det tredje: med struping varer datakvotene lengre.

     

    Om det er lovlig? Så lenge de ikke mister kunder kan operatørene tillate seg det meste.

    hvordan varer kvoten lenger med struping? Høyere fart gir kun samme mengde DATA på mye kortere tid! Om du har høyere nedlastingsfart er det også mindre sjangs for at nedlastningen feiler og du må laste ned på nytt!(og faktisk bruke mer av kvoten)
×
×
  • Opprett ny...