Gå til innhold

teezman

Medlemmer
  • Innlegg

    26
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av teezman

  1.  

     

    Festlig. Med tanke på at Forza 7 akkurat kom ut, og at Xbox One X er grafisk langt overlegen Playstation 4 så er ikke dette spesielt overbevisende reklame fra Nordisk Film...

    Nå eksisterer vel ikke One X per i dag. Dette i betrakning og hva DigitalFoundry sier så er den reklamen spot-on fra Nordisk Film.

     

    Den eksisterer i massevis, og er i butikkhyllene om 12 dager. Dessuten støtter Xbox One S også HDR. 

    Man må tydeligvis velge sine ord med omhu. Jeg vet at den eksisterer men av det som kan spilles per i dag mener jeg. Og det regner jeg med at du forstod.
    • Liker 1
  2.  

    Hadde gledet meg til Star Wars Battlefront Rogue One: X-Wing VR Mission! Men, etter 14 dager med VR, mye kvalme, kaldsvetting og generell uvell...måtte jeg selge hele greia. :-/ Jaja, får kose seg den som takler VR :)

     

    Dette er jo det største problemet med VR. Mange som føler det slik når de bruker det.

    Ja dessverre... Jeg følte litt kvalme av et par spill en liten stund, så gikk det over. Nå kan jeg spille alt uten at jeg merker noe som helst. Bra for meg naturligvis, men tror nok mange andre som opplever kvalme etc. kan tilvenne seg det slik som jeg gjorde det.

  3.  

     

     

    Synd for Sony... De siste månedene har jeg ventet på PS4 Pro nettopp fordi jeg følte det var på tide med konsollkjøp, og jeg ønsket meg 4K blu-ray spiller. Med dette ble saken avgjort, og det blir innkjøp av Xbox S istedet...

    Samme her. STOR tabbe av Sony.

    Bryr meg nada om at den ikke kommer med 4k bluray. Alle mine venner har ps4 og derfor blir det PS4 Pro på meg. Dette er en spillkonsoll og hvem jeg kan spille med er avgjørende. Ikke har jeg 4k tv heller.

    Folk skal alltid klage på noe...

    Da har du tydeligvis ikke sett at det er mange som er skuffet over dette.

    Jo det har jeg. Men det betyr ikke at det er mindre usaklig å klage over dette. ;) Jeg skal SPILLE jeg med mine venner, på SPILLkonsollen.
    • Liker 1
  4.  

    Synd for Sony... De siste månedene har jeg ventet på PS4 Pro nettopp fordi jeg følte det var på tide med konsollkjøp, og jeg ønsket meg 4K blu-ray spiller. Med dette ble saken avgjort, og det blir innkjøp av Xbox S istedet...

     

    Samme her. STOR tabbe av Sony.

    Bryr meg nada om at den ikke kommer med 4k bluray. Alle mine venner har ps4 og derfor blir det PS4 Pro på meg. Dette er en spillkonsoll og hvem jeg kan spille med er avgjørende. Ikke har jeg 4k tv heller.

    Folk skal alltid klage på noe...

  5.  

     

    Svindleriet fortsetter å få oppmerksomhet ja.

     

    Hva er svindel?

     

    AtW

    Alle løftene som ikke ble på langt nær overholdt, og måten Sean Murray impliserte at du vil møte andre players, og kunne se dem. "men spillet er så stort, at du vil ikke møte noen med det første".

    Lite visste han at allerede første dagen, ville to players forsøke å møtes opp på nøyaktig samme posisjon.

     

    De var ikke i stand til å se hverandre, og det ble helt 100% klart at dette er et singleplayer-spill, selv om det hele veien har vært sagt at det er multiplayer. På spørsmål om dette, har Sean Murray (mest sannsynlig med vilje) vært vag.

    Jeg tror også det står multiplayer på selve spillcoveret ............

    Det står 1 Player på coveret. Og da nytter det ikke å klage over at det ikke er multiplayer.
  6. Hvis historien har lært oss en ting, så er det at metacritic user score ikke lyver - Michael Corleone

     

    Virkelig? Userscore bryr jeg med nada om! Folk gir jo 0 selv om de mener kanskje mer 4 eller 7, eller gir 10 fordi så mange gir 0. F.eks. denne på Uncharted 4:

     

    "this game sucks , only graphics nothing else.the gameplay is only about rock climbing and nothing more really and worthless story.I dont know why people are so attached to this game, Score 0."

    • Liker 2
  7. Det her så vel regelrett elendig ut. Sony har vel aldri hatt en så dårlig pressekonferanse som i år. Til og med annonseringen av PS3 gikk jo bedre enn dette.

     

    Kan du utdype hva du synes var elendig?

    Synes konferansen til Sony var desidert best av de jeg så i år (EA, Microsoft, Ubisoft). Skal ikke si hvordan den var sammenlignet med tidl. pressekonferanser av samme firma da jeg ikke husker godt nok hvordan fjoråret etc. var.

  8. PlayStation 4 har ikke muskler nok til å dra noe mer enn tøysegrafikk gjennom på stabil høy nok oppløsning. Bra Sony setter krav, men ja, spillene blir nok ganske basic.

     

    https://youtu.be/F9ljR5_fIjs

     

    Hehe. Du hadde jo virkelig funnet godbiten og du da :) Grand Turismo Sport og Starwars Battlefront kommer også til Playstation VR, så det blir nok mer enn bare tøysegrafikk.
  9.  

     

    Så da blir det vel ganske enkel grafikk i Sony VR spill, da?

    Blir nok ikke så enkel som du frykter, dette her ser jo rimelig lekkert ut, men gjenstår å se hva det faktisk blir gjennom brillene.

    https://www.youtube.com/watch?v=AOZtqDhQP44

     

     

    Dette er en trailer, ikke gameplay

    Ja klar over det, derfor jeg skrev "men gjenstår å se hva det faktisk blir gjennom brillene". :)
  10. Vedder på at jeg synes det samme som deg. Og angående grafikken, den ser ræva ut. Ikke vakkert i det hele tatt. Derimot for to år siden så det vakkert ut (downgrade!).

     

    Grattis, du er den første jeg ser som sier at det ser ræva ut. Nedjustert fra første E3? Ja. Men det ser fremdeles veldig fint ut - gjennomgående tilbakemeldinger fra "beta reviews" på youtube. Bildene i artikkelen her er heller ikke de beste utplukkede...

    Jeg spilte det mye i helgen sammen med 2-3 andre, et herlig spill akkurat som jeg hadde håpet på. Gleder meg sykt til lansering 8. Mars. :)

  11. Glede seg til CoD? Er som å si en liker Bieber musikk. At det selger betyr faktisk svært lite, og å starte artikkelen med CoD mister hele troverdigheten til denne artikkelen..

     

    Eg måtte lese kommentarfeltet for å få en troverdig titt i hva november har å by på.

    Jeg gleder meg til CoD. Å spille co-op på campaign og ikke minst zombies! :) Jeg og 3 venner er veldig klare på fredag. Multiplayer er mer... meh.

  12. PSN irriterer meg virkelig. Har ikke klart å logge på psn på 2 uker snart, og det er en del folk som sliter med men blir ikke priotert siden flertallet opplever ingen problemer. Vurderer virkelig å skaffe Xbox nå. For mye nede tid, skjønner en dag her og der men ikke nede i ukevis.

     

    Har du kontaktet psn norge om dette? Virker som om kontoen din har blitt stengt/sperret.

  13. Må bare si meg enig med de 3 siste (LarZen, Phido78 og Belfaborac). Har store håp til dette spillet, og synes det virker veldig lovende. Måten det er konstruert på og med "uendelig" antall planeter etc. gjør at dette skiller seg ut på en positiv måte. At grafikken ikke er "topp notch" henger med at grafikken er generert matematisk (eller hva jeg skal kalle det) og ikke lagt på manuelt av folk... Det hadde tatt tid med miliarder ulike planeter ;)

  14.  

    Selv DC er ikke helt topp på kjøreflølese men jeg har en anelse at DC er vesentlig bedre enn TC her. Det er ikke viktig for meg at man har et stort antall biler aka GT serien, det er viktigere med gode biler og detaljert modellering og distinkte forskjeller.

     

    Hverken DriveClub eller The Crew har detaljert modellering, god kjørefølelse eller en såkalt realistisk opplevelse av hvordan det er å kjøre en bil. Men av disse to foretrekker jeg helt klart The Crew. Jeg ser spillet har mangler, men klarer likevel glede meg stort over det. DriveClub var for meg tidenes skuffelse.

     

    Forza Horizon 2 er på et helt annet nivå og definitivt et mye bedre bilspill med en veldig god kjørefølelse.

     

    "Driveclub var for meg tidenens skuffelse" ? Jeg forstår mtp. da serverne ikke fungerte første 6-8 ukene, men nå som alt fungerer, utfordringer fungerer og væreffekter har kommet så er dette noe av det råeste innen bilspill på konsoll! Se gjerne hva IGN sier om væroppdateringen:

    Driveclub ligger også på 71/100 på metacritic.com, mens The Crew har 61/100.

    Jeg prøvde beta på The Crew, og kjøregleden og grafikken var litt skuffende ift. DC. Men det er 2 vidt forskjellige bilspill; TC åpen verden mens DC lukket bane - klart man klarer å presser mer på det grafiske da.

     

    FH2 har jeg bare prøvd i 2 min på Spillexpo, for lite til å uttale meg om. Ifølge Metacritic ligger den høyest av alle 3 nevnte bilspill. Hadde jeg hatt XBone så hadde jeg nok hatt FH2. :)

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...