Gå til innhold

smashing100

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av smashing100

  1. Det var mye med FFVII som var genialt, men det kan jo hende seg at grunnen til at squareenix ikke gir ut noen ordentlig oppfølger er at de vet at de ikke klarer å lage en verdig en. Derfor lager de masse tull som filmer og actionspill istedetfor, for da tjener de masse penger på det. Synd egentlig...

  2. Veldig artig for oss som spilte originalen å se den på ny med bedre grafikk osv. For min del hadde de ikke behøvd å legge til mer i historien, den var knall som den var den. RE1 har noe spesielt over seg som ingen av de andre spillene i serien har, selv om 2'rn var utrolig artig med den sinnsyke replayvaluen.

     

    Uansett, så har jeg trua på nr.4, det ser artig ut det.

  3. Det som var genialt med FF7 var jo materia systemet, tegneserie grafikken og den dystre og neonbelyste sci-fi stemningen

     

    Helt enig. Det som hadde vært det klart beste var om de tatt seg god tid, akkurat som de gjorde med FFVII, og lagde enten en fullverdig oppfølger eller en remake. Etter mitt syn hadde remake vært å foretrekke.

     

    Tenk deg FFVII til neste generasjons Playstation e.l. med ny grafikk og mange nye sidequest osv. Det som kanskje ville bli vanskelig er å beholde tegneseriegrafikken uten at det ser for barnslig ut. For da orginalen først kom virka det nesten som designet på figurene var heller et resultat av begrensinger enn bevisst design. Tror faktisk at det hadde vært kult med litt mer mode modeller, om man kan kalle det det. Ikke sånn superrealistisk som de prøvde på i FFVIII, men litt mer detaljerte og rundere i formene.

     

    Men det blir jo sikkert artig med vincent ute på nye eventyr også, spillet så ordentlig dystert ut, akkurat som vi liker det. Håper de beholder en god del av RPG-elementene i spillet, slik at det i kanskje forholder seg til DMC som Parasite Eve gjorde til RE.

×
×
  • Opprett ny...