Gå til innhold

Exyphia

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Exyphia

  1. Jeg er jo en av de som rett og slett ikke klarte å fullføre The Last of Us og så heller en play-through på YouTube da jeg syntes gameplayer var alt for svakt. Var veldig clunky kontroller, temmelig kjedelig og fryktelig scriptet gameplay. Historien var jo temmelig knall så det skal de ha men jeg klarer ikke å spille ett spill i 15 timer+ når spillbarheten er såpass laber. Hjalp jo heller ikke med 30 FPS osv, her ble jo remaster mye bedre men da hadde jeg allerede sett igjennom spillet på YouTube så da var det hvertfall ikke så aktuelt å spille igjennom selv når selve gameplayet gir så lite mersmak.

     

    Ser jo dessverre ut som selve gameplayet ikke har utviklet seg allverden. Det ser fremdeles temmelig clunky og stakato ut spør du meg, og det hele virker fremdeles fryktelig scriptet. Skal selvsagt følge med på utviklingen men jeg er ikke så alt for håpefull også er det jo det store spørsmålet om de klarer å matche historiefortellingen til det første spillet for uten den så må jo nesten gameplayet opp flere hakk for at spillet ikke skal falle helt igjennom spør du meg. Det var jo egentlig det eneste som reddet det første spillet.

     

    Syntes du...

  2. Jeg elsker dette spillet! Elsker at det er dinosaurer og øgler osv... og noen er gigantiske også! Digger gear systemet også, men også at man kan crafte potions og traps osv til å gjøre fightingen gøyere/enklere/kulere. Anbefaler alle å spille dette spillet selvom de ikke har spilt andre spill fra denne serien (det har ikke jeg heller).

    Koser meg hver dag med dette! :D

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...