Gå til innhold

NotMyJob

Medlemmer
  • Innlegg

    18
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av NotMyJob

  1. Man må ikke makse ut en 4k skjerm for å kalle seg en gamer. Jeg spiller på en 1080p skjerm med et 770 kort, og det er mer enn godt nok for mange titler. Vi skal være glade for at nvidia pusher grensene, og for at det er alternativer ned i prisklassen. Slik som 2070 / 1070.

     

    At det er for lite konkurranse fra AMD og at dette bidrar til kunstig høye priser er enn annen sak...

  2. Tenkte på samme i går. Kom til at jeg venter på 9900k siden det er så nært nå.

    Fristelsen ble for stor. Kjøpte 8700k og et z370 aorus gaming 7 på 20% så bruker jeg heller returretten om pris og lanseringsdato på 9900k er innen rimelighetens grenser.

  3. Det er en del jobb å ha utleieleilighet, og det kan komme noen uforutsette utgifter som ikke dekkes av depositum. Sett deg ned og lag en oversikt over økonomien din. Hvor høy risiko er du komfortabel med? Hvor høye uforutsette utgifter klarer du å håndtere?

     

    Enig med de over, avtal et møte med banken. Ta med deg oversikt over budsjett osv, de liker å se at du har kontroll på økonomien din. Det er også de som til syvende og sist sier ja til om du kan ta opp lån, så alt henger på det møtet.

  4. Nyttig å kunne slå i bordet med på jobbintervjuer og ved lønnsforhandlinger.

    Svært nyttig om du sikter på arbeid som konsulent.

    Og sist men ikke minst, du lærer en god del av å lese til de :)

     

    Jeg har veldig mange sertifiseringer under beltet, og kan si det har hjulpet min karriere. Jobben betaler alle utgifter knyttet til sertifiseringene, men jeg leser til de på egen tid.

     

    Edit: Som nyutdannet var de ekstra nyttige da jeg ikke hadde noen prosjekter å vise til.  Etterhvert som du opparbeider deg erfaringer og referanser er det mindre nødvendig å være 100% oppdatert på sertifiseringer.

  5. Takk for en test av produktet, men sikker på at dere ikke har gått litt i en placebofelle når det gjelder "konstante lyder", såvidt meg bekjent er det ingen teknisk grunn til at "konstante lyder" skal være lettere å dempe aktivt enn "bråe" lyder, utover et eventuelt forskjellig frekvensinnhold.

     

    AtW

     

    Prosesseringen av den negative interferensen tar litt tid, og en må derfor predikere hvordan lydbildet utvikler seg i tid. Derfor er "konstante lyder" lettere å dempe enn "bråe lyder". Støy fra fly er veldig stasjonært, tale er stasjonært i 50-100ms vinduer, mens transiente lyder kan være kortere enn 5ms og altså kortere enn prosesseringstiden.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...