Gå til innhold

stmidt

Medlemmer
  • Innlegg

    16
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av stmidt

  1. Jeg vet dessverre ikke hvorfor det er sånn, det ble jo laget og publisert en sensorveiledning første gang MC i strategi ble gjennomført. Men det jeg skrev over ble altså publisert på min it's learning, så jeg regner med det er noe de har bestemt nå! 

  2. Noen som har sensorveiledning i STR36052 (Flervalgseksamen i strategi som er 40% av karakteren) for vår 2015?. Jeg tar opp kurset og har ikke tilgang til it´s learning og det ligger ikke ut noe på at.bi. Jeg tror jeg må klage på karakteren, men det er jo ingen sensorveiledning ute jo, det har gått mer enn en uke siden eksamenskarakteren ble lagt ut

    Jeg tok opp faget i vår, og det er kun publisert på it's learning at det IKKE vil lages en sensorveiledning til MC eksamen. Det vil heller ikke være mulig å få en karakterbegrunnelse. Skal du klage må du levere klageskjema på BI som vanlig, men da krysse av for at du ikke har lest sensorveledning/fått begrunnelse. 

  3. Tusen takk for at du gjorde meg oppmerksom på det :)

     

    Da ville jeg valgt enten samboer eller singel, utifra hvor lenge dere har vært sammen, (om dere er sammen hver dag, alltid hos hverandre, gjør alt sammen feks ville jeg valg samboer, eller om dere har avstandsforhold etc ville jeg valgt singel)

     

    MEN, siden jeg ikke får endret det nå, så må jeg ta med i resultatene at avvik kan skje på grunn av dette :)

  4. Hei igjen :)

    Jeg driver for tiden med eksamen, og i den forbindelsen må jeg gjennomføre en spørreundersøkelse med minst 100 respondenter! Jeg kan dessverre ikke gå videre med eksamen før dette er gjort, så om DU hjelper til gjør du virkelig en stresset student en stor tjeneste :)

     

    Undersøkelsen tar kun et minutt eller to, og er selvfølgelig anonym.

    Tusen takk på fohånd!

     

    https://bino.qualtrics.com/SE/?SID=SV_5jMOqUFHD7WWJ13

     

     

×
×
  • Opprett ny...