Gå til innhold

nesnes111

Medlemmer
  • Innlegg

    33
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av nesnes111

  1. Viftet ikke med noe som helst, dessuten bør folk ha vett nok til å respektere andre folk sine eiendeler. Hvilket land er det jeg bor i når jeg må begynne å gå med verdisaker i sokkene, evt. ikke gå med noe som helst fordi hvis det er så mye som litt synlig så blir det tatt. Kan jo ikke sperre seg selv inne i evig tid heller.

     

    Refererte til profilbildet ditt.

     

    Og ja, er enig.

  2. Et bedre sammenligning er kriminalitet og negativt oppførsel som hendte når så mange fattige og ressursvale nordmenn reiste til USA, deltok i ran, kriminelle gjeng aktiviteter og bodde i gettoer med andre nordmenn

     

    Etter flere generasjoner ig god integrering som ble lettere med det norsket hvitt hud enn for mørke hud, såble norsk amerikaner ikke nokså forskjellige enn andre amerikaner med hvitt hud når det gjelder kriminalitet. Sen i 1800 tallet ble det ikke helt klart at disse norske innvandrere ville bidra stort til det amerikanske samfunn som deres barn gjør idag

     

     

    Blir så lei av at folk drar opp gamledager i denne diskusjonen.

    Amerika er jo bare en stor smeltegryte av innvandrere enten de er hvite eller svarte. "Andre amerikanere med hvit hud" er jo akkurat det samme som europeere siden det var europa de kom fra? Skal vi diskutere indianere også nå da?

     

    Politikk har forandret seg litt siden 1800/1900. Hold dere til dagen i dag.

     

    Akkurat ! Det ble mange som tenkte som deg pga innvandrernes kriminelle virksomheter, særlig skandinaviske gjenger som banket opp og drepte andre i getto gatene i Chicago og New York

     

    Høres litt ut som mange nordmenn i disse fora idag?

     

    Blir det samme her. Hva med å sende alle amerikanerne hjem dit besteforeldrene kom fra? Senke innbyggertallet i usa fra noenhundremillioner til 40 000?

     

    Med tanke på at du er amerikansk og forhåpentligvis kjenner til historien til amerika er dette innlegget bare idiotisk.

     

      Hmmm

    VikingShip.jpg

    Dette er ikke en norsk væremåte. Velkommen til 2013. Vi er ikke stuck i år 1000.

    Men hvorfor brukes ordet "innvandrere" i trådtittelen og av alle her? Hvorfor ikke si ikke-vestlige innvandrere?

     

    Fordi alle vet at det er ikke-vestlige innvandrere det er snakk om.

    Ingen som tenker på en svenske som en innvandrer selv om han teknisk sett er just det.

     

    Dere er klar over at det er mennesker vi prater om her? :)

     

    Og om alle hadde oppført seg som folk hadde dette ikke vært en diskusjon en gang.

     

    Verden er ikke bare sol og blomster.

     

    I og med at Norge ikke lenger er ett kristent land, så er det vel heller det å ha korset på flagget som er skammelig, og en fjerning av korset ville være naturlig helt uavhengig av hva norske muslimer måtte mene som saken

     

    Ingen i dag bryr seg om at det er "et kors" i flagget vårt.

    Flagget vår ser slikt ut, er vår identitet, og slik skal det være. Norge i rødt, hvitt og blått. Er ingen grunn til å fjerne dette selv om en gruppe mennesker tror på en far i himmelen.

     

    Igjen, det er da klinkende likegyldig at det er et kors det ser ut som og ikke en trekant/rombe/younameit.

     

    Sidenote: Kan folk slutte å nevne Breivik i x antall tråder?

    • Liker 3
  3. Fant ett aldri så lite artig, fantastisk lite innlegg på facebook som jeg så absolutt gjeeerne vil dele her med dere :)

     

    (...)

     

     

    Selv om enkelte nordmenn utøver kriminalitet i andre land er ikke dette et problem som dukker opp måned etter måned. De har ikke problemer som at skandinavere voldtar flere barn enn deres egne borgere og så videre (orker ikke skrive to a4-saker om problemer med utlendinger her vs nordmenn som utlendinger i utlandet). La det bare være visst at det er ikke en asyldiskusjon i brasil pga. en voldsbølge utøvet av mentalt ustabile nordmenn/skandinavere/europeere.

    Gjør vondt å lese sammenligningene i den posten. Men jeg skal ikke late som om jeg ikke forventet annet av en "fin, oppegående jente". Naiviteten blant de unge er på topp.

    • Liker 1
  4. Implementert i Sharia sin ånd! Det ER faktisk det du skriver.

     

    Nei.

     

    Du bringer opp Sharia fordi det har en ironisk betydning ettersom dette var en innvandrer og asylsøker.

    Hevn (elder mildere sagt: konsekvens) er mye eldre enn Sharia, lille du.

     

     

    Dere snakker om "øye for øye og tann for tann", et uttrykk du finner i BIBELEN, en bok som gjerne tar i bruk bestialske avstraffelser for bagatellmessige forbrytelser, gjerne i form av steining ... helt unødvendig å ty til sharia for å finne denslags.

    Utrykk jeg finner i bibelen? Og så da? Den ble skrevet av mennesker akkurat likt alt annet som er skrevet i historien. Om jeg bruker et bilde eller en metafor er jeg ikke interessert i opphavet til bildet eller metaforen, men heller hva bildet eller metaforen betyr. Slutt å heng deg opp i opprinnelse.

     

    At bibelen "gjerne tar i bruk bestialske avstraffelser for bagatellmessige forbrytelser" og annet skit har ingenting med denne diskusjonen å gjøre.

  5. Det er vel ett åpent (tids-) spørsmål før det skjer her og.

     

    Det virket for meg som om du hadde vært en av de som hadde feiret med boller og brus dersom dette skjedde? Får blandede vibber fra deg hele tiden.

     

    Kan nesten se ut som vi har fått inn deler av "oppsopet" allerede, om man tar en titt på innvandringstrådene.

     

    Yep. (Hvis du reffererer til bla. stengte tråder)

     

    Det er farlig å utrykke tanker og følelser. Heller sitte inne med de til de blåser opp som en bombe...

     

    Hvis noen ikke har mot til å stå for sine meninger, så er ikke de meningene noe verdt for meg.

     

    Vel, det er lett for en person som sier

     

    "Innvandring er bra og sundt for landet vårt!!!!! :)" Å stå fram med fult navn.

    Dersom en person derimot sier "Jeg synes vi kan begrense innvandring" kan han i ekstreme tilfeller miste jobben.

     

    Ikke rart enkelte trenger et slør for å poste sinne meninger i dagens over-vennlige samfunn.

    • Liker 1
  6. Det er fordi innvandrere er i en lavere sosioøkonomisk gruppe enn nordmenn. Hadde de hatt like mye penger som oss ville det vært helt likt. For du må huske at utenpå er vi forskjellige, men inni er vi like.

     

    Utenpå er vi forskjellige og inni er vi forskjellige.

    Søndagsskolepisspreik å tro noe annet. Vi er oppvokst og formet i forskjellige kulturer, med andre verdier og moraler enn hverandre.

    • Liker 3
  7. Utifra det jeg vet, så er det på en måte det samme som å røyke, bare at dette gjør deg høy, slags form for illusjon. Men lurer på hvorfor det er så viktig for noen amerikanere å få det legalisert. Hvorfor er dette bra? Hva er fordelen?

     

    Bare lurer litt på hva deres synspunkter er om denne saken.

    Ellers håper jeg å høre hva dere syns.

     

     

    Det er ikke bare i Amerika. Lysten på frihet sprer seg over Europa også. Synes jeg leste at det nylig ble drøftet for legalisering i et europeisk land, men husker ikke hvilket.

  8. Newsflash: Innvandring til Norge ER allerede sterkt begrenset

     

     

    Ok.

     

     

     

     

     

     

    Nei.

     

     

    Noen få personer hjelp jødene før/under andre verdenskrig på tross av at dette var ulovlig. Hva burde gjøres med slike mennesker?

     

    Ja, jeg beklager min dårlige kommentar men jeg ville ikke utdype meg så mye mer. Men siden du først pirrer fram lysten til å kommentere:

     

    Jeg er enig. Staten bestemmer hva som er "lovlig" og ikke lovlig her i Norge, selv om dette ikke betyr at det er rett. Hva som er rett og galt er blanke likegyldig for dommere og juryer.

     

    Selv lever jeg etter "øye for øye, tann for tann" og mener at dersom noen kommer og dreper familien min har jeg rett på det samme tilbake. Og det vil jeg gjengjelde uansett hva de norske lover sier.

     

    Man må bruke fornuft (noe rettssystemene mangler og ikke har lov til å blande inn i saker) for å finne ut hva som er rett og galt som enkeltindivid.

     

    Om man hjalp jødene under krigen selv om dette var "ulovlig" havner dette på "rett å gjøre"-siden.

     

    Så, for å svare bedre til innlegget (kortstokks innlegg) jeg først var så dum å svare på;

    - Om 'de du kjenner' gjør noe som absolutt ikke er rett, bør de stilles ansvarlig. Dersom "å selge dop" betyr at du slenger heroin bør man stilles ansvarlig. Dersom dette derimot gjelder småe doser f.eks. LSD eller marihuana er ikke dette ille.

     

    Dersom de bedriver skattesvindel i stor skala er jo dette ikke rett heller. De bør stilles ansvarlige for svindel.

     

    Hva 'andre ulovligheter' betyr vet jeg ikke. Dersom det gjalt å selge lakrispiper før denne loven ble opphevet havner dette selvfølgelig på lista over ting politiet skal legge nesene sine bort i fra for å heller fokusere på viktigere ting som foregår i samfunnet.

  9.  

    Jo, det kan man. Med å innføre det systemet jeg ønsker med rett til å bære våpen, streng kontroll med hvem som får bære våpen samt langt bedre og aktivt politi ol. i økt størrelse samt bedre opplysning av alle mørke steder der overfallsmenn, ranere og voldtektsforbrytere gjerne finner sine ofre. Samt langt strengere straffer så de kriminelle tenker seg bedre om før de prøver seg igjen.

     

    Når det gjelder innvandring er jeg for å stanse all innvandring som ikke er fra Vesten samt kaste ut alle kriminelle innvandrere på sekundet og stenge landet for dem for all framtid!

     

    Den kontrollen må isåfall være hundre ganger strengere enn 'kontrollen' du finner i de amerikanske stater.

     

    Jeg hadde tenkt å nevne "forbedre politiet" men jeg innser at dette ikke kommer til å skje med det første.

    Langt strengere straffer er også bra, og man bør balansere disse straffene slik at mord blir belønnet med mye høyere straff enn å selge litt marihuana på gata.

     

    Når dette er sagt kan man fortsatt ikke garantere sikkerheten for privatpersoner, selv om man innfører slike gode tiltak. En morder er en morder uansett. Om jeg, du eller Erna Solberg en dag bestemte seg for å drepe noen hadde dette vært en liten sak - uansett hvilket strengt samfunn man hadde levd i.

     

    Jeg setter prioriteringen av innvandringspolitikken høyere enn retten til å bære pistoler her til lands.

  10.  

    Hvordan vil du egentlig garantere for privatpersoners sikkerhet i det hele tatt?

     

    Man kan ikke garantere for privatpersoners sikkerhet.

     

    Jeg synes ikke vi skal begynne å gå rundt med store kniver (les: store) og håndvåpen (pistoler) i et relativt lite og rolig land som Norge. En taktisk selvforsvarskniv, derimot, kan absolutt ikke skade.

     

    Vi kan begynne med å se på andre ting som for eksempel innvandrings- og asylpolitikken for å øke sikkerheten i Norge.

     

     

    To sovende passasjerer og en kjørende sjåfør greier ikke forsvare seg mot en våken mann uansett hvor mye kaliber du har i lomma.

  11. Ikke fordi å kaste opp i seg selv er så ille, men fordi det ville være så ufattelig flaut å oppleve.

     

     

    Altså er du redd for å dumme deg opp, ikke smaken og følelsen av å brekke seg?

     

    Da høres det for meg ut som du sliter med sosial angst og ikke angst for kun å spy..

     

    Du sier at du ikke vet om du kunne tenkt deg en runde med psykolog, men jeg kan anbefale et par besøk. Var selv innom psykologen et par timer og snakket ut om forskjellig og kjente at dette gjorde godt.

     

    Det ble for mye tullprat med psykologen etterhvert så jeg kansellerte besøkene. (Det svir av litt penger å gå til psykolog, så mye kan sies..)

     

    Jeg anbefaler altså; Ta en tur til psykolog. Når du føler at dette ikke gir deg noe tilbake så slutter du.

  12. Eier, eller er en tyv som besitter illegitim eiendom?

     

    Eier.

     

    Bra med innvandring?

     

    Bra med så mye utfordringer og mental ustabilitet du nevner i kommentaren din.

     

    "Jeg er glad jeg bor på en multikulturell plass" og "Utfordringer med mental helse, dårlig innvandringspolitikk/oppfølging og lite utdanning" høres ganske motsigende ut.

     

    Sier du at du er glad for innvandring bare fordi andre skal se på deg som en bedre person, eller er det dette noe du virkelig mener? Og hvorfor.

     

    Det er snakk å sende ut alle ikke vestlige blant flere i dette tråd.,

     

    Nei! Dette tviler jeg sterkt på. Det kan høres slik ut, og man blir beskylt for det av folk som flagrer det falske flagg kalt rasisme.

     

    De fleste i denne tråden, så langt jeg har sett mener at;

     

    1. Man bør begrense innvandring (Dette er ikke nødvendigvis en dum ting, og har absolutt ingenting med rasisme å gjøre.) Fri flyt er ikke bærekraftig.

    2. Sende ut kriminelle pøbler som ikke har noe her i landet å gjøre

    3. Sende ut de som er her ulovlig.

     

    Vi skal passe på medmennesker, men Norge skal ikke være en frihavn for de som "ikke har det så bra" heller.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...