Gå til innhold

Dona

Medlemmer
  • Innlegg

    40
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Dona

  1. Haha, fem kr betyr ingenting, nei. Ikke femti heller. Derimot 600 ekstra betyr noe. Visste ikke at den var på tilbud hos komplett, nemlig. Sist jeg så der kostet den 2290,- Netonnet har rentefri nedbetaling da, mens komplett tar 36,9%. Ser ut til at jeg må ta den på nedbetaling pga både baksmell og at bilen min trenger en dyr reparasjon. Men pappa skal få ordentlig gave selv om jeg har litt for mye utgifter om dagen. :)

    • Liker 1
  2. Forvent minst 5-6 dager levering.. Det de gjør med gratis frakt bestillingene er at de havner bakerst i køen helt til de får tid til å pakke den innimellom de som har betalt for frakt.

    5-6 dager er helt greit. Er jo lenge til pappas bursdag enda. Da velger jeg gratisfrakten. Gidder ikke betale for frakt når jeg ikke må.

  3. Nei uff, tror ikke du får den før 5. juli med tanke på sommerhandel osv.. posten tar jo ekstra lang tid nå som det er så varmt!

    Haha. :p Jeg har aldri bestilt derfra før og har hørt at de er treige, så måtte jo høre hvordan leveringstiden er. Hørt om folk som har ventet i månedsvis.

    Er den på lager, og du bestiller nå, bør du ha den i god tid i forveien. Det er leveringstid på opptil 10 dager, men vanligvis er pakken fremme etter 5-7 dager, det er iallefall min erfaring.

    Du betaler ikke moms på varer du bestiller fra NetOnNet.

    Så bra, takk for svar. Da bestiller jeg ikveld eller imorgen. :)

  4. Noen som har handlet derfra i det siste? Hvor rask/treig er leveringstiden på gratis frakt? Må man betale toll/moms derfra? Det er jo en norsk nettbutikk selv om de sender fra Sverige. Skal bestille en Samsung Galaxy Tab 3 10.1" i gave til min kjære pappa som fyller år. Jeg må ha pakken innen 5.juli, så burde jo ha god tid om jeg bestiller nå selv på gratisfrakten? Er dette et bra nettbrett forresten? Syns det var pent ihvertfall og så jo bra ut med finesser og sånt.

  5. Nå begynte plutselig tastene å virke av seg selv! Jeg prøvde å taste inn passordet på mailen selv om det ikke kom opp noe og plutselig virket dem! Rart.

     

    Men hva kan det igår at alle linker/tråder jeg trykket på kom opp som filer? Står om det i førsteinnlegget.

     

    Jeg skal definitivt laste ned Malvarebytes med en gang og kjøre det.

     

    Tusen takk for gode svar og hjelp begge to. Dere datakyndige her inne er jammen gode å ha! :)

  6. Rask guide for sikkerhetsmodus i W8:

    Åpne menyen hvor du skrur av datamaskinen, hold "shift" og klikk "start på nytt"

    Velg Feilsøking -> Avanserte alternativer -> Oppstart -> Start på nytt -> Velg 4 eller 5, en var med nett og en uten, husker ikke for øyeblikket :)

     

    Tusen takk, skal prøve om shift virker. Skal jeg trykke den samtidig som start på nytt? Skal jeg velge med eller uten nett?

     

     

    Berøringstastaturet virker heller ikke. Har Windows 8 og asus vivobook.

     

    Virker musen eller? Hvis den gjør det, prøv denne linken for Malwarebytes.
    Touchpaden virker, ja. Men jeg får ikke prøvd for jeg har ikke hverken hardware eller kg oppe nå og mailen min hvor svar her kommer opp er logget ut. Pokker at jeg logget ut den igår! Jeg er så dum noen ganger, men jeg fryktet hackere og det som verre er. Æsj! Lurer på om jeg skal prøve å starte på nytt først. Har deaktivert passord.
  7. Hva er dette? Jeg bruker nesten aldri pcen siden jeg nesten bare bruker nettbrettet, men idag brukte jeg den. Først var alt normalt da jeg skrudde på og tastet passord. Så et program på TV2 sumo og etterpå skulle jeg åpne en tråd på kvinneguiden og da startet problemene. Trykket på tråden og den kom ned på verktøylinjen akkurat sånn som når man laster ned programmer. Trykket på filen og da kommer det opp. Når jeg åpnet filen som legger seg på verktøylinja kommer den opp som file:///C:/users/navnet mitt/downloads/så kommer tittel på linken jeg prøver å åpne. Hva søren er dette?

     

    Prøvde å lukke siden og åpne igjen, men får ikke skrevet inn noe i søkefeltet. Berøringstastaturet virker heller ikke. Jeg har scannet etter virus med Windows defender, den fant ingenting. Har også scannet etter spyware med superantispyware, den fant noen få tracking cockies som ble slettet. Den finner nesten alltid sånne, særlig når jeg er på sider med mye reklame som kg. Jeg surfer ikke porno heller og er aldri inne på andre suspekte sider heller. Ingen andre enn meg har tilgang på pcen. Pcen er en asus vivobook med Windows 8. Har Intel core prosessor. Jeg har nå skrudd av at man må taste passord ved oppstart siden tastaturet ikke virker. Leste at man kunne ta ut batteriet, men det går ikke. Hva kan ha skjedd? Er det bare en merkelig innstilling eller noe? Merkelig om det er virus siden defender ikke finner noe og merkelig om det skulle kommet fra tv2 sumo? Har ikke vært på noen andre sider, men kg og Gina tricot sin nettbutikk sto åpne. Hjeeeeelp, jeg er rimelig stress nå. Skriver på iPad nå.

  8. Jeg har en Asus et eller annet med Windows 8. For en stund siden forsvant scrollepila, dere vet den pila øverst og nederst til høyre som man scroller med.Hvordan får man den tilbake? Og som om ikke det var nok funker plutselig ikke touchskjermen mer heller. Brukte jo den i stedet da pila forsvant, men nå må jeg bare trykke i feltet der pilene skulle vært og da blir det bare tull. Piltastene virker bare om jeg leser i forum, ikke når jeg skriver innlegg. Håpløst dette her altså. Jeg har ikke virus eller noe annet snusk på pcen og er aldri inne på suspekte sider.

  9. Lurt å deaktivere "Finn min iPhone" , iMessage og iCloud før tlbakestilling.

    Jeg deaktiverte finn min iPhone og iCloud før tilbakestilling. Men de er jo aktivert igjen på den nye enheten. Tror jeg glemte å deaktivere iMessage før tilbakestilling. Bør jeg sette den opp på nytt som ny iPhone for så å tilbakestille iMessage eller er det nok å ha deaktivert iCloud og finn min iPhone på forhånd? Litt paranoid ja men jeg har jo hørt noen skrekkhistorier om salg av iPhone.

  10. Takk for link. Kanskje lurt å sette den opp på nytt da for så å deaktivere iMessage og sånt? Kan jo sette den opp som en ny iPhone så tar det ikke så lang tid å slette igjen? Samtidig bør vel det jeg har gjort i iTunes holde. Hmmm. Hva hadde du gjort? Vanskelig dette her.

  11. Mener at telefonen ikke vil la deg gå videre før du har satt inn et gyldig SIM-kort.

     

    Det er hovedsaklig to måte å gjøre det på, enten gjennom telefonen (som nevnt over) eller gjennom iTunes. Om du har gjort det gjennom iTunes (Valgt telefonen og Restore) skal dette være godt nok.

     

    Valgte gjenopprett til fabrikkinnstillinger på iTunes eller bare gjenopprett. Men det blir jo det samme som restore. Tror jeg måtte taste iTunes-passordet for å få tømt telefonen. Er bare så nervøs for at noen andre skal få iMessagene mine hehe. Men det er vel lite sannsynlig når telefonen er tømt. Den nye fikk jeg satt opp før simkortet ble aktivert. Brukte bare det trådløse nettverket også gjenopprettet jeg den som den gamle samtidig som jeg tømte den gamle. Så håper mailkonto og sånt er borte fra den andre, men det er det vel sikkert når den er helt tømt. Bare jeg som er litt paranoid hehe. Har hørt noen skrekkhistorier, men det har sikkert vært folk som ikke har tømt tlf sine.

  12. Du trenger bare å gjøre dette på telefonen:

     

    Velg Settings -> General -> Reset (her velger du Erase All Content and Settings)

     

    Tusen takk for svar. Men får jeg gjort det uten simkort og uten å sette opp telefonen på nytt? Eller må jeg sette den opp på nytt? Den er på velge språk og sånt nå. Har ikke gjort noe mer.

  13. Jeg har kjøpt med iPhone 5s som jeg hentet idag. Har fra før en iPhone 4 som skal selges. Jeg har gjenopprettet den til fabrikkinnstillinger via iTunes. Er alt fra den borte nå eller må jeg sette den opp på nytt og så slette alt på nytt igjen fra telefonen? Tenker på iMessage, mail osv. Er det borte for godt og vil fortsatt være borte når ny eier setter den opp med sitt sim-kort? Har jo hørt om folk som har fått andres iMessage når de har kjøpt iPhone brukt, men vet ikke om de telefonene har vært gjenopprettet eller ikke da.

  14. Ja, det er et engangsbeløp. Lisensen kan flyttes til andre pcer om du skulle bytte (lite sannsynlig med ny pc).

     

     

     

    Ja, du må avinstallere. Og så gå inn i Kontrollpanel, System og sikkerhet og handlingssenter, og så aktiver antivirus der (vil være markert med rødt og si at du er i fare før du får aktivert)

     

     

     

    Ville vel tenkt motsatt, hva er bedre med en helt ny pc som du ikke har installert 1000 programmer å spill på enda? Mye lettere å gjøre en clean install på en ny pc, enn når du vet at du må bruke noen timer på å få alt som du hadde det før ;)

     

    Men selvsagt, en clean install krever at du har en Win8.1 eller Win8 nøkkel, og du har vel fått Win8 ferdig installert? Da blir det fort verre.

     

    På den andre siden, siden pcen er ny, så er det jo større sannsynlighet for at den gratis oppgraderinger via Store appen til Win8.1 fungerer uten problemer.

    Takk for gode svar.

     

    30 kr var ikke akkurat mye nei, det har jeg råd til å tape om jeg ikke skulle like knappen.

     

    Tenkte meg at jeg måtte avinstallere først, ja.

     

    Du kan så si, men jeg har allerede lagt inn rundt 19.000 (75 giga) bilder og masse musikk. Tok det over fra den eksterne harddisken nemlig. Var strømtilførselen som røk på den forrige pcen, så fikk reddet det som var på harddisken. Siden jeg liker å ha alle (eller de fleste) bildene mine på pcen og la jeg over alt.

     

    Ja,W8 var installert på pcen. Eller pcen installerte det selv da jeg skrudde den på.

  15. Jeg sitter og og avventer 8.1 pga at alle jeg veit som har oppgradert har hatt problemer i større eller mindre grad. W8 funker helt prima på min stasjonære og jeg har lite lyst til å ødelegge det bare for å opgradere til en etter alt å dømme ustabil 8.1.

    Er akkurat sånn jeg også tenker. W8 fungerer jo godt her også bortsett fra at nettet detter ut et sekund av og til. Hater de flisene da, men man trenger jo ikke bruke dem, heldigvis.

     

    Først og fremst bli kvitt McAfee... det følger jo med gratis virusprogram i Windows 8(.1). Det er Microsoft Defender og det fungerer i alle fall like bra som McAfee (personlig synes jeg det er mye bedre, og det er gratis).

    I prinsippet trenger du ikke noe mer enn det, men jeg liker å kjøre superantispyware bare for å være sikker.

     

    Så til hovedspørsmålet. Jeg hadde oppgradert til Windows 8.1 på flekken. Men om mulig, ville jeg tatt en clean install. Å oppgradere direkte fra Windows 8 (eller uansett hva du oppgraderer fra og til) er bare oppskriften på å få en masse problemer. Skjønner nesten ikke hvorfor Microsoft tilbyr oppgraderinger. ;)

    (skjønner jo at det er en lettvint måte da). Men med clean install får du best mulig resultat.

     

    Jeg likte ikke Windows 8, men er veldig fornøyd med windows 8.1. Har ikke opplevd noen av de problemene jeg ser andre har.

    Men så sørget jeg for å laste ned alle oppdatere drivere til pcene jeg la inn Win8.1, så det ikke ble noen problemer med slikt.

     

    Jeg føler i alle fall at pcen virker raskere, men det er ikke snakk om mange sekunder liksom.

     

    Uansett, er ikke i tvil, bytt til Windows 8.1, men sørg for å laste ned alle relevante drivere på forhånd og gjør en clean install.

     

    Og ang Classic Shell, bytt eventuelt over til Start8 koster deg 30 kroner, men er verdt hver krone. Og gir ingen CPU økning. Har ca 20 lisenser fra dem, og bruker det på både Win8, Win8.1, Server 2012 og Server 2012 R2 pcer.

    Aha, hadde defender på den forrige pcen, men tok mc afee her siden det var forhåndsinstallert. Må jeg avinstallere og slette mc afee før jeg aktiviserer defender? To virusprogram på en gang kan jo skape krøll. Superantispyware var jeg også veldig fornøyd med, så det skal lastes ned. Vurderer adblock også. Har også CC cleaner.

     

    Jeg har ikke kunnskap til å ta en clean install dessverre. Det blir litt for risky for meg å prøve på, særlig siden pcen er helt ny. Skulle tørrtrent på en gammel en først, hehe. Må ta det via Windows eller beholde W8. Hvorfor tilbyr microsoft oppgraderinger når det bare skaper problemer? Det må jo bare slå tilbake på dem selv med klager osv. Skulle gjerne hatt Windows 7 jeg, det og XP er det jeg har likt best. Vista var satans verk.

     

    Tusen takk, da skal jeg sjekke ut Start8. Er de 30 kr et engangsbeløp? Med classic Shell bråket den nye asusen min som en hårføner, så den orket jeg ikke ha selv om jeg likte oppsettet på den.

  16. Sliter med å bestemme meg for om jeg skal oppgradere til Windows 8.1 eller ikke. Jeg liker ikke W8 så godt, men så lenge jeg går inn via skrivebordet og har chrome i skrivebordmodus er det jo temmelig likt 7 bare uten startknapp. Lastet ned en startknapp (classic shell), men pcen fikk skikkelig viftestøy av den så jeg slettet den igjen og støyen ble borte.

     

    Er litt skeptisk til Windows 8.1 siden jeg har lest at så mange har hatt problemer med både blåskjerm, svart skjerm, internettproblemer, dårlig bilde på skjermen og en rekke andre ting etter oppgradering. På den positive siden kommer jo startknappen tilbake og jeg har lest at trådløst internett blir mer stabilt. Mange sliter med at det detter ut av og til med windows 8, meg selv inkludert. Dog varer det bare noen sekunder før man er tilkoblet igjen, så ikke noe stort problem selv om det er irriterende nok.

     

    Hva hadde dere gjort? Er det noen forskjell på 8 og 8.1 sånn i hastighet? Startknappen har jeg jo blitt vant med et liv uten nå etter en uke med ny pc og Windows 8. Og så lenge jeg går inn og ut via skrivebordet (skrur aldri pcn av, bare klapper den sammen) og slipper å se de stygge flisene er det jo greit selv om jeg likte Windows 7 bedre.

     

    Og en ting til, Mc Afee antivirus og antispyware er forhåndsinnstallert her. Er det sant det at man slipper å scanne selv og at programmet scanner automatisk? Er litt skeptisk, det virker litt for lettvint liksom. Bør jeg laste ned superantispyware og et antivirusprogram i tillegg eller blir det bare krøll da? Mc Afee er bare for en begrenset periode, hva anbefaler dere å laste ned når den er over? Helst gratis.

  17. Ja, har lest at supporten er veldig bra og de er visst nesten den eneste nettbutikken som ikke bryter kjøpsloven. Derfor jeg valgte å bestille derfra. Likte sidene også og de var billige. Men hvorfor står det at de har varen på lager når de må få den fra et annet lager? Trodde lager betydde at den var på lager hos dem og kunne sendes med en gang jeg. Men så klart, det kan være det bare er kontorer der bestillingene kommer inn.

     

    Mulig komplett er bra, men Blush suger og de har samme eier. Så holder meg helst unna han der.

  18. Bestilte en pc derfra på lørdag som ennå ikke er sendt enda den er på lager. Sendte en høflig mail på tirsdag og spurte om de visste når den ville bli sendt. De svarte supekjapt at de venter på at varen skal komme fra deres lokallager og at de håpet den ville komme og bli sendt dagen etter. Skulle også sette bestillingen min på prioritert. Nå er det torsdag og den er ennå ikke sendt. Jeg trenger dn pcen nå! Har bare iPad og iPhone for tiden. Håper jeg får pcen snart. Skulle kanskje betalt 270 kr mer og bestilt den hos mpx eller komplett i steden, men syns multicom virket seriøse og har hørt mye bra om dem. Vil helst ikke bestille fra komplett/mpx da de har samme eier som Blush.no og jeg har opplevd elendig kundeservice der.

×
×
  • Opprett ny...