Gå til innhold

Mummitrollet Pazuzu

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Mummitrollet Pazuzu

  1. Vet ikke hvor populært disse videoene er her, men så lenge det ikke oppfattes som spam så selvpromoterer jeg litt til:

     

    Om det falt i smak, så er jeg å finne på Twitch her. Jeg streamer ganske uregelmessig, men med en 'follow' så får du beskjed når jeg er på (og du finner meg også på gamer.no/tv når jeg er live om du ikke har en twitch-konto). Det er utelukkende på norsk, med middels skilled gameplay men mye moro :)

  2. Jeg ser det har blitt stilt spørsmål ved hvorfor dette er så viktig, og kommet påstander om at dette ikke trenger å påvirke communities.

     

    Som styreleder i battlefield.no kan jeg sitere meg selv fra vår egen nyhet om akkurat dette:

     

    Vi må tenke langsiktig. Med sponsing så kunne vi kanskje klart å leie servere for akkurat dette spillet. Men resultatet er at vi da blir avhengig stabil inntekt hvor vi må bruke penger på å betale EA, istedetfor å bruke pengene på cupper, turneringer og happenings.

     

    Og godtar vi dette, så er det ingen grunn til at andre skal la være å gjøre det samme. Hvor lang tid vil det ta før Activision bestemmer seg for å gjøre det samme? Hvor lenge etter kan Valve vente? Hva med Bohemia?

     

    Om vi ønsker å støtte mer enn ett spill, og om vi ønsker oss et miljø hvor spillerene - altså dere - har muligheten til å spille mer enn ett spill, da er min oppriktige mening at vi må sette foten ned.

     

    Hva skjer når BF5 kommer? Skal vi øyeblikkelig kutte ut serverne for BF4? Eller skal vi betale dobbelt opp en stund?

    Hva skjer når BC3 kommer? Hva skjer når EA gir ut expansion packs, som krever egne servere?

     

    Hva skjer om vi mister sponsing en stund? Er det noe vi har lært oss så er det at slikt kommer og går. Hva skjer om Fragnet øker prisen for leie? Hva gjør vi hvis Fragnet kommer med krav tilknyttet leien -at vi ikke får lov å banne cheatere fordi vi kan gjøre feil og dermed gi de dårlig PR for eksempel?

     

    Ingen av disse problemstillingene er aktuelle per i dag, mest fordi vi ikke vet, så det er lett å avfeie de. Men de kan om kort tid bli høyst reelle, og det er nå vi har mulighet til å sette foten ned.

     

    Det jobbes med å gi foreningen Battlefield.no bedre økonomiske rammer gjennom sponsing. Men dette er noe vi hadde planer om å gjøre for at medlemmene våre skal kunne få flere morsomme konkurranser, flere gathers, flere cupper, flere bigwars...

     

    Som styreleder blir jeg fysisk uvel ved tanken om å skulle betale for å hjelpe EA ha nok serverkapasitet.

     

    Og jeg er mildt sagt nysgjerrig på hva de gjør om ikke mange nok faktisk gidder å betale, slik at spillerne blir stående uten servere å spille på.

    • Liker 6
×
×
  • Opprett ny...