Gå til innhold

FB.5159451734

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av FB.5159451734

  1.  

     

    Kan en av dere Note 8 brukere teste å sette oppløsningen på bakre kamera til 12M, så slå på full visning, så gå tilbake igjen til kamera innstillingene og se om oppløsningen har endret seg til 7M eller ikke?

     

    Min gjør det. Var i kontakt med Samsung angående det de sa nullstill telefonen. Noen jeg har gjort men feilen er fortsatt der.

     

    Takk =)

    Får ikke frem feilen du skisserer.

    Hmm, takk :) Da ser det ut som det er noe galt med min. Får samme feilen i Safe Mode også. Samsung ba meg sende den på service.

    Får samme problem som deg, har telenor versjonen

  2.  

    Nokon som har noko nytt om android 7.0 til S7? Seriøst lei av og venta. Har telenor (TEN) utgave men vurderer og flasha ein engelsk variant for og få wifi tale. Det er kanskje ikkje så smart??

     

    Jeg har også Telenor-utgaven, og lurer også på om det vil fungere å flashe... Hvis noen kan bekrefte at det fungerer så rop ut :)

     

    jeg flashet btu og har wifi tale+ 4g tale

    • Liker 1
  3.  

     

     

    Etter siste oppdatering så lyser ikke klokke info osv når jeg lukker "Led View" dekselet.....noen som har erfart det samme og funnet løsning?

     

    Aner ikke hva som har skjedd med coveret ditt, men på min LED view funker etter siste oppdatering.

     

    Fungerer bare noen ganger hos meg.

    Irriterende men ingen krise

     

    Sånn ble mitt LED VIEW cover også over natten, men fungerte etter siste oppdatering. Tror det er kontaktfeil som gjør det har sendt inn mitt der jeg kjøpte det kommer med oppdatering på hva de finner ut.

     

    Galaxis.

     

    mitt første led view cover tok kveld ca etter en måned, testet den på et en annen s7 edge, fortsatt dødt, gikk tilbake til lefdal og fikk ny. nå har mitt andre led view cover også tatt kveld, sluttet å fungere over natten....

  4.  

    noen andre som opplever at Led view coveret ikke fungerer lenger? skjerme slår seg av når jeg lukker det igjen, og skjermen slår seg på når jeg åpner den, men det kommer ikke noe lys på den

    Prøv å trykke funksjonen "av" og deretter "på" igjen,gjøres med 1 trykk pr gang på høyre kant knappen.

     

    testa den på en annen galaxy s7 edge og den var like død da, gikk tilbake til lefdal og fikk ny  :)

×
×
  • Opprett ny...