Gå til innhold

Panzerhanssen

Medlemmer
  • Innlegg

    113
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Panzerhanssen

  1. Kort sagt: alt under inferno av loot suger lutkuk for 60 chars. Det eneste jeg har sett som kan droppe og gå for en del er våpen med MYE reduced lvl req. (minst 10).

     

    Absolutt ikke. Jeg har en level 60 monk og mye av utstyret mitt er under level 60. Det er fordi jeg kan fa langt bedre priser for langt bedre stats. F.eks. noen bukser jeg kjopte til 120K, har 170 vitality, 80 dexterity, 34 cold resistance, og 38 all resistance.

     

    Lavere level betyr bare lavere armor. Men dexterity og vitality er verdt sa mye mer.

     

    BTW: Det er nok vanskligere a selge underlevlet utstyr, men det betyr ikke at de suger.

    Når jeg mente alt under inferno, så vil det si loot som dropper i inferno, ikke item lvl 61++

    Er helt enig at mye bra man kan starte med er under lvl 60 req.

    Ja, det dropper et fåtalls gode items i hell, men de er så sjeldne at du nesten er mer nøyd med å farme penger og kjøpe de som folk har lagt ut. Farm heller standardmobs i act 1 og bare quest litt oppover så finner man lett items som matcher act3/4 fra hell ;)

  2. Er det bare jeg som sliter med å selge på AH? Farmer siste actene på hell difficulty for jeg har altfor jalla gear til inferno og prøver å selge de beste delene som dropper, både på AH for gull og euro, men får ikke solgt en dritt. Solgte mye billig low lvl hele veien mens jeg lvlet, men nå er det helt dødt. Legger ut det meste ganske så billig, men på de siste 40-50 tingene jeg har lagt ut så har alt gått tiden ut uten et eneste bud.

     

    Det droppet en legendary item også, men den er i hvert fall umulig å kvitte seg med. Det var 9-10 stk som lå ute til 1.25 euro på AH....hva poenget med det er vet jeg ikke..

     

    Prøver også å farme gull til bedre gear så jeg kan begynne på inferno, men det tar jo så vanvittig lang tid. Må være noe jeg gjør feil, eller er det meningen at det skal ta noen uker før man har fått seg noen bra deler? Farmer som sagt act 3 og 4 på hell diff. og kjører igjennom ganske kjapt med gear som har ca +110% gull og +150% magic items, men det tar jo altfor lang tid når jeg ikke får solgt noe på AH. Å kunne kjøpe armor og våpen i million-klassen er utenfor rekkevidde for øyeblikket. Noen tips?

    Kort sagt: alt under inferno av loot suger lutkuk for 60 chars. Det eneste jeg har sett som kan droppe og gå for en del er våpen med MYE reduced lvl req. (minst 10).

     

    Når det kommer til det å geare for inferno så kommer det veldig ann på hvilken class du har. Personlig så fikk jeg min DH til å cleare inferno act1 uten noe som helst trøbbel for rundt 500k totalt (mulig at våpen ikke er inkludert her, husker ikke helt :/). Bare sjekk det som er absolutt viktigst for din class av stats og skaff deg de billigere delene som har det mest vitale.

     

    Enda en ting å bemerke seg er at selv om noe er legendary, så betyr det langt ifra at det er en god legendary. Et eksempel her er Stormshields som ligger ute for flere millioner med 17% block...Lite mye vits når block er überviktig på et skjold og det som gjør stormshield bra er muligheten for block % oppimot 37/39?

  3. Men hvem skulle lagt fram sakene?

    Hvordan skulle det bli valgt hva som skulle stemmes over og ikke?

    Da måtte Norge ha blitt et eneste stort politisk parti, og da blir det selvfølgelig splittelser. Jeg kan lett se for meg at utvikler seg videre til at splittelsene driver valgkamp, skaffer seg egne navn, ljuger og skriker i munnen på hverandre.

    Hva har vi endt opp med da?

    • Liker 1
  4. XP vil ikke bli støttet

     

    asmzn2009

    #BF3 will have a DX11 only engine?? Meaning i'll be forced to upgrade?

     

    repi

    #BF3 requires a DX10 or DX11 GPU yes + Vista or Win7. time to leave the 10 year old WinXP & let the PC show its true strength

     

     

    OD32

    Will there be tracer darts?

     

    Demize99

    No, no tracer darts. That's a bit too BC and not enough BF.

     

     

    mye mer her: http://planetbattlefield.gamespy.com/View.php?view=Articles.Detail&id=26

     

    GamerOfFreedom

    Regarding tracers in BF3/FB2 will they reflect light to surfaces? So we can really see the tracers at night?

    M0t0rBreath

    Tracers is another topic to discuss #bf3

     

    Demize99

    Tracers are in, period. Players need to feel the fire fight, and tracers add to that feeling. You can hide other ways.

     

    Bare jeg som ble litt forvirret her? :S

    Tror han sikter til tracer darts som lar deg locke target med RPG og CG i det første tilfellet, og tracer rounds i det andre. Dvs. sporlys på godt norsk ;)

  5. Eller enda enklere, gjør det alene og bruk keyclone så slipper du å være avhengig av en annen spiller. Eneste du må gjøre er å lage en macro som targeter samma target på den charen du har i bakgrunnen som den du ser på. Finnes masse fine tråder om hvordan man kan gjøre dette ;). Anbefaler å spille en classx2 opp, eller classes med lignende abilities (Spriestog Lock).

     

    Koster deg litt ekstra siden du må kjøpe en WoW utgave mer (mener hvertfall å huske det) hvis du skal over lvl 20 med den ekstra accounten. Men! har en venn som gjorde det å han har alle classes i lvl60++ på rekordtid ;)

  6. Tviler på at Nagina var 100% bokstavelig i sin uttale, men det er latterlig lett å skaffe honor-deler nå. Synes det er positivt fordi nydinga chars får det lettere, men ikke det beste av det beste (noe BiS, men bare offset). Også blir det hardere for de med godt gear, så de må leve opp til gearlevelen sin vs. skills, eller stå i skammekroken med minus stats i arena og BG med carry-wrathfull'en sin ;)

  7. Tenkt på at det kan ha noe med personligheten din? Når du på papiret blir kalt inn så er det ingenting i veien med utdannelsen din eller referanser.

    Du kommer inn til intervjuer, men aldri lenger enn bare 1 intervju per jobb.

    Da vil jeg si med en smule logikk inn i bildet at du må lære deg å te deg på jobbintervjuer ;)

  8. Måtte bare få mine tanker (og kanskje andre sine?) tanker ut på papir i min frustrasjon over at de ødelegger det spillet som jeg hadde inntrykk av kom til å bli toppen av FPS gaming. Både på public og i clanmatcher. For de som vil så post også gjerne en reply på IW sitt forum så tråden holder seg i live og øverst på førstesiden ;)

     

    Link til IW

     

     

    What made you do this? Did the guys at the top say: «NO! You will not delay the game because you want to make the servers dedicated, just sell them with the same setup as consoles. After all, they do have larger salesnumbers!»

     

    If I've understood this right, these arguments doesn't actually give us a good reason why dedicated servers got left out:

    Matchmaking & Smoother Gameplay: When you want to player a multiplayer game on PC, in the past. You’d have to scroll through a Server Browser which listed every available server which was hosted by individual server admins. Each had their own private rules, mods, or ways of playing the game. Most players would also use the server browser to find just the best quality game (based on PING). With IWNET matchmaking, it takes all that into account for you. All you have to do is select the playlist (pre-set gametypes with custom rules) that fits the style of play you are in the mood for. When you do, it will automatically find you a game with the best performance, ping, and preferences based on your location and individual connection as well as matching you with players of your same SKILL. So you’re always guaranteed the best game performance for where you are and what connection you’re playing on as well as an equal game with other players of your same skill level, not rank, but skill level. It doesn’t mean you’ll just be thrown into a random game! It will put you in the game that will give you the smoothest gameplay possible without you having to manually find a server with the best ping.

     

    If I have understood the way the game are beeing hosted, this doesn't make up for it. Not a single bit...why?

    Scenario 1:

    Player wants to play MW: 2

    Player joins the matchmaking-system.

    The last possible host has filled all the spots so there's no room for Player

    The matchmaking-system then places Player as the host for a new batch of players

    Now Player now has fenomenal ping (ofcourse he has, he is the «server»)

    Other players join the game and Player will have a good gaming experience

    Scenario 2:

    Here you are SNIPER.GER playing on Player's server

    SNIPER.GER come from Germany, Player is from the upper northern parts of Norway

    SNIPER.GER have an average internet connection (standard ADSL)

    Player have a little bit over the average internet connection (fast ADSL)

    Because those kinds of internet connection doesn't have symmetrical upload/download speeds Player will have kind of a crappy offer to the players coming to play on «his server»

    SNIPER.GER will lag hard on Player's server because no normal connection can host many players without lagging

     

    Now, what is a gamers most used excuse for playing badly? You got it sir! IT'S LAG! LAG WILL MAKE ANY PLAYER PLAY BAD!

     

    Just as a sidenote for the marketing guys in IW/Activision:

    This WILL create a bad WOM-effect! (Word-of-Mouth)

    Conclusion: It will NOT result in a «smoother gameplay». You take something good and make it bad...do you see a flaw?

     

    Playlists and Private Matches: As I described above, Playlists are pre-set game modes and gametypes for public games. If you just want to jump into a public game of Search and Destroy or Hardcore Search and Destroy and you don’t care about fully customizing it, then you can utilize playlists to do that quickly for you. However, say you’re in a clan and you want to play a Clan match with another team, or you want to practice for an upcoming tournament that has specific rules in a private game. Then you can start a Private Match (which is essentially like running your own private server) where you have complete control over the rules, who can join, boot players you don’t want, and essentially control the entire game or tweak it to your liking. Once the rules are set, you can invite the other team in or just start it up with your clan to practice with the custom rules before the match. This now allows you to play custom games out of the box without the need to install mods, find a modded server with the rules you like, or worry about not being in control of the match.

     

    This idea ain't all that bad, but it ain't good compared to what we have today. What if the guns are unbalanced according to pro's on the top? You have already mentioned that you are concerned about the major batch of players out there so don't you dare saying that you will make it good at once! Just look on what the nade launcher, red dot sights ( <= I'm actually a fan of those sights, GJ :D ) and perks did on CoD: MW. It's tiny adjustments that mods took care of, that you could see and make a good patch with more server options (though you never did with MW as far as I can recall).

     

    A Private Match is just like ANY other clanserver. I've searched mathces in 2v2, 4v4 and 5v5. NONE of these brackets had lots of problems with the lack of servers, so why fixing it? Ain't worth fixing something that ain't broken/unbalanced/imba or what?

     

    And to the thing with placing you into servers with players with the same skill level as you. How are you supposed to learn? Beeing better at an FPS game like this involves learning from more experienced players, or maybe getting the tactics right because you go against bad players that you easily can put in a situation you want to test.

     

    And my guess ( please say I'm wrong ) is that with mod-made server settings, you will be able to customize so much more than you guys can think of. Not to be rude, but you have to face that the community playing your game hardcore will very often have a tad better clue of what needs to be done (what to be done with old stuff, and also new stuff that you may implement to make the game funnier, better etc.).

     

     

     

    Party System and Friendslist: Modern Warfare 2 on PC also makes it much easier if you want to party up with your friends, or again, with your clan for a match. You can utilize the friendslist to see when your friends are online, and invite them to your Party. A Party allows you to move from game to game as a group. It’s great for clan matches, because you can party of with your clan and move from public game to public game together. Or if you’re doing a scrim, party up and invite the other clan (who is in a party) and they’ll all join at once. Set up a private match together and play. It makes setting up scrims or games with friends easier and hassle free.

     

    This is NOT a problem atm. I've NEVER encountered problems with any other game with dedicated servers. And I've never heard about anyone having it, even though I know players from the ones playing for pure fun, to the guys playing amateure hobbystyle, to the very few guys at the top that play hardcore. Again, why try to fix this?

     

    Cheat / Hack Free Games: The biggest benefit of using IWnet by far is the fact that you don’t have to worry about joining a server full of aim-bots, wallhacks, or cheaters. Or relying on the server admin of the server to constantly be monitoring, banning, and policing it. Modern Warfare 2 on PC allows us to control the quality of the game much more than ever before as well as utilizing the VAC (Valve-Anti-Cheat) system to keep games clean of hackers and cheaters.

     

    You listen to mails where people complain about cheats. Guess what! I can't count the times someone have given me whine because they think I cheat (btw: I'm clean). It's just that some people don't handle very well the fact that some players are better than themselves. I find myself quite often in that position when I «meet my maker(s)».

     

    Also a thing: I've never played an FPS game with such a low percentage of people using cheats (never actually seen one with cheats)! Take CS for an example, much more populare, YET more cheaters.

     

    All in all, IWNET adds a load of new features that the PC version of our games have never had before and allows us an infrastructure to continue to update and improve on the game post-launch.

     

    You add OLD features in your own NEW system.

     

     

    Just a last sidenote for you guys:

    You try to be innovative, but you remove the things that make PC games superior to console (my personal opinion).

     

    If you piss off the community because you have chosen to satisfy what you have analyzed as the biggest segment. What are then the chances that communities will give your game much publicity, good reputation etc.? You are losing many players, and even whole communities because of one, and if I may say so, silly decision, instead of just keeping it the way things were...

  9. De er ikke muslimer, ei heller religiøse på noen måte.

     

    Det er helt fucked nå, jenta er sur fordi jeg skrev brev. Hun tok det, foreldra vet ikke noe :mad:

    I dette øyeblikket er det jeg som sender jenta et ultimatum: hun og jeg får prøve å snakke med dem sammen eller så gidder ikke jeg mer.

    Kan ikke si jeg syntes hun kjemper med nebb og klør akkurat, jeg bør være verdt den samtalen der...

    Blir en lang natt :(

     

     

    jeg er også en neger:(

    Da har du en tøff kamp mot deg...det norske folk er altfor dømmende ovenfor folk med annereledes hudfarge. Desverre med god grunn i noen tilfeller :( bare synd det går utover deg i tilfeller som dette :/

  10. På ingen måte. Vi/jeg er veldig åpen. Glad i å prøve nye ting. Tar gjerne initiativet.(forsåvidt bare jeg som tar det) Sugde han ofte før, men er ikke noe gøy lengre når det ikke blir noe respons på det. Jeg er stort sett veldig kåt, og stort sett med på alt, så trur virkelig ikke det skal stå på at det er for mye rutine.

    1. Gjør det du kan sånn at hverdagen hans blir lettere, og kanskje ender han opp med å skifte jobb.

    2. Få han til å begynne å trene (helkroppstrening)

    3. Se hvordan han kommer til å hige etter det ettersom testosteron-nivået hans skyter i været

    4. N-Y-T :D

  11. Neg henne kanskje?

     

    Fant ut noe i helga. Peacocking funker. Det var en dritbleik dude med afro og briller som dansa helt aleine. Absolutt peacocking. Det verste var at det funka fett. Dansa i nærheten av han i sikkert 10 min, og da var vel 10-20 jenter(noen jævlig fine) borte og dansa med han og tok på håret hans. Han klarte ikke å ta det videre, men han fikk ihvertfall til peacock-aspektet =D

     

    Film:

     

    Det er han rare duden i rød jakke.

     

    EDIT: Det er høy og irriterende lyd på filmen, så skru ned/sett på mute før du spiller av.

    Så han på gulvet og alle jentene jeg gikk med var så into håret hans at det var sykt. De gikk fram og tok bilder/klemmer osv. perfect level of peacocking :p Bare synd jeg hadde sinnsyk hoste/feber og holdt meg mest i ro med drikke, pizza og venner begge dagene :/

×
×
  • Opprett ny...