Gå til innhold

Kark

Medlemmer
  • Innlegg

    147
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Kark

  1. Som i emnetittel så er mitt spørsmål dette: er det alvorlig at psu 12volt rail leverer +11,78v og -7,01v.Håper problemet blir forstått av alle som leser dette.Jeg har med bruk av div motherboard monitoring prog funnet ut at min psu leverer på +12v ca 11,8v og på -12v ca 7v. maskinen min kjører helt fint stock men vil ikke overklokke i heletatt Kan dette være feilen og hvis det er det som er feilen etter deres mening kan dere godt gi meg et tips om en psu kraftig nok til å drive:

    Abit KN8 SLI

    AMD 64 FX57

    XFX 7800gtx 256

    2stk 512 Geil value pc3200 (som i forrige maskin gikk på 215mhz fsb)

    4stk Seagate baracuda hd.(2stk S-ata 160gb +2stk 120 S-ata)

    2stk DVD drev (1 leser og en les/brenn)

     

    ps: det bør også tas høyde for at jeg kjøper et skjermkort til for SLI config og bytter ut rammen til 2x1024mb ett eller annet merke,vet ikke enda

     

    Takker for alle tips/svar

    Ha en god kveld

  2. Har hatt kortet litt over 1 månede og mine erfaringer er følgende:

    + Heatpipe kjøleløsning

    + Virker som om det har gode klokkeegenskaper. (Kjører kun maks fsb på standard spenning, vil ikke ha mer varmegang)

    + Gode temperaturer, økte med 2-3 grader i load ved OC.

    + God BIOS

    + Er ikke noen lydfanatiker, men merker ikke forskjell fra SB Audigy2 Value og det integrerte på HK.

    + Grei bundle

    + Gode manualer

     

    Har sannsynlivis fått et problem-kort så har endel problemer.

    - Den ene harddisken min forsvinner i perioder, finner den under "device manager" og "disk managment" men må formatere den for å få den aktiv. Noen restarter så kommer den automatisk tilbake uten formateringen osv.

    - Oppstartsproblemer: Må starte OS 2 kanskje 3 ganger før den vil inn i WIN, formatert og prøvd med forskjellige utgaver av WIN XP. (ikke noe problem i noen av de andre PC'ene i huset, så er nok ikke noen feil på CD'ene). Har formatert 3-4 ganger siden jeg fikk kortet og hver gang er det forskjellige feilmelder/ikke meldinger. Får enten at jeg mangler en eller annen .dll fil, bare stopper opp i WIN XP splash screen, skjermen blir mørk og bare står der.

    - Dette er pirk, men hvorfor kan ikke folk sette resett CMOS bryteren vekk fra IDE/Sata tilkoplinger ol slik at man slipper å streve seg ihjel hvis man skal resette CMOS?

    - Fikk litt sjokk over hvor stygg farger esken var i når jeg fikk kortet  :tease:

     

    Sikkert glemt noe, men det får så være.

    5609635[/snapback]

     

    Har du prøvd å bytte ram? jeg har netopp slitt med noe av det samme på en socketA maskin for en kompis,mange rare feil meldinger og tull, jeg fikk den opp å stå sånn halveis stabilt ved å klokke den NED på rammen og kjørte memtest på den og fikk feil på feil med en gang.Bytta rammen og installerte på nytt og den er fjellstø og null problemer.

  3. Sett de to Twinmos (2x256) i hver sin blå slot og ferdig mener jeg å huske, du vil da se i det første post bildet at det står "dual channel" der.Setter du inn alle tre brikkene eller to ulike brikker får du ikke dual channel til å kjøre.Er en stund siden jeg monterte opp min Abit NF7-S v2,0,jeg kjører nå Abit KN8 Sli

     

    Jeg tror ikke du får klokket den rammen noe serlig i hele tatt,kansje fra stock 333mhz til max rundt 400mhz.prøv uten å røre volten først ,men du må nok opp i ca 2,8-2,9 volt og kansje cl 3,0 timings men pass på temp og dette gjøres helt på eget ansvar osv,osv....

  4. Hei alle sammen.

     

    jeg har oppgradert mitt systen til 939 endelig.Men ikke helt uten problemer.

     

    Jeg har altid brukt cd emulator programmet Alcohol 120% men på min nye pc går det ikke.Etter jeg har installert Alcohol 120% og åpner programmet for å angi hvor mange emulerte enheter jeg vil ha og velger "apply changes" så får jeg den fordømte "blåskjermen" i ca 3sek og restart før jeg rekker å lese hva som står der.

     

    Oppsettet mitt er som følger:Win XP pro sp2, AMD 64 FX55,ABIT KN8 Sli,XFX 7800 GTX,2x512 Geil value ram pc3200 2,5-4-4-8. 2x160Gb Seagate Barracuda S-ata.680W psu

     

    Pc`n ellers er "fjell stø" og ingen prob i hele tatt.Kan kjøre alt på max og full rulle, men nå må jeg sitte her å bruke cd på hvert spill.Det blir mye rot og ripete cder av sånt.

     

    En tanke jeg har rundt dette er at i forbindelse med installeringen så "trykk F6 for sata driver osv,osv" da måtte jeg installere både en Sata driver og en disk managment driver for å finne mine Sata disker hmm aldrig trengt det før på kort som NF7-S 2,0 feks. Jeg lurer på om cd emulerings programmet får det til å gå rundt i "hodet" på diskmanagment systemet? håper ikke jeg er den eneste som har rotet meg bort i dette.

     

    Hjelp og tips tas i mot med takk

     

    Ps: jeg har i systray også fått opp den "trygg fjerning av maskinvare" som jeg trodde var usb hubben min men nei der finner jeg mulighet for å stoppe Raid settet mitt ! hvorfor skulle man ønske det? men også koble på fler sata disker mens operativ systemet går. Skummelt spør du meg

     

    Bare dere kan hjelpe meg å få et emulerings prog som virker blir jeg super happy

  5. Jeg sitter med et lovlig kjøpt ex av DVD Xcopy platinum som jeg til nå har hatt nytte av med å ta backup av mine DVD plater,dette har fungert meget bra til nå.Jeg installerte for ca 2-3 uker siden SP2 på min XP pro og det gikk smertefritt bortsett fra litt tull med en Bluetooth dongle jeg har i USB kontakt men det er greit nå.Og når jeg i går prøver å ta en DVD backup for første gang etter SP2 så starter splashscreen som vanlig men så kommer en run-time error med texten "Tristana Exception occured" og programmet stopper. Hmmmm,SP2 og f&&%#¤. Hvis jeg kjører system restore tilbake til SP1 så funker det i gjenn. 321 Studios er jo ikke mer så jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre så har dere noen peiling på dette eller mulige ting jeg kan teste så er jeg veldig glad for å høre fra dere.

    PS:jeg har prøvd å disable brannmur og viruskontroll uten hell

  6. Det er egentlig rart du bare har fått 1 svar på posten din siden den er om AMD vs INTEL. Det pleier somregel å "koke over" i sånne poster,he he he,Men siden du skal ha ny pc så vil jeg be deg tenke deg nøye om før du bestemmer deg,AMD sin socket 939 er jo helt rå med bla 64bit teknologi og kommer med pci xpress senere i høst (noe jeg selv venter på) og blant u klokkede pc`r er det noe av det beste "so far". INTEL sin nye socket har allerede pci xpress og støtte for den nye DDR2 minne men er "bare" 32bit....Nei det er ikke lett å velge men personlig mener jeg at fremtiden er 64bit,pci express og DDR2 og foreløpig har ingen plattformer alt dette så jeg venter litt til.

  7. Jeg kjører også med R9800 128mb ddr ram "non pro" mitt er fra Powercolor og med stock kjøling på gpu og limte ramsinks fra 3Dfx cool klokker det 432\380 uten problemer i min helt luft kjølte maskin.Men jeg flashet kortet mitt til pro i August 2003 og har ikke angret siden Jeg har r350 kjerne og Samsung 2,8ns ram og så klart 256 bit bus. som er likt det som er på pro utgaven. Anbefaler alle som kan til å teste det

  8. skjønner! jeg har r350 kjerne og Samsung minne 2,8ns.Det er litt pes å teste mange bioser ja, når jeg holdt på så lastet jeg ned alle pro biosene på den anbefalte siden så hadde jeg en boot diskett og 4 eller 5 disketter med 3 bioser og flashrom på og 1stk pci Matrox skjermkort ferdig installert i tilfelle noe kluss med flashingen.Og jeg fikk brukt for det pci kortet skal jeg si deg he he he,men etter et par dagers testing ble jeg meget fornøyd og sparte vel et par "laken" som var pris forskjelden da mellem pro og non pro

  9. Jeg kjører med et R9800 "non pro" flashet til pro,jeg prøvde flere bioser før det ble bra så jeg tror nok det kan være det samme fra pro til xt også.For ram timingsen i de forskjellige biosene er ikke like og har veldig mye å si på resultatet.

    Så jeg vil anbefale deg å prøve en gang til eller to.Når jeg flashet mitt kort som er Powercolor fikk jeg best resultat med Club3D bios og ikke med Powercolor bios.

     

    Edit:jeg har lest mye om noen artifacts i 3dmark03 etter flashing fra pro til xt så mulig du må leve med det.Men jeg hadde prøvd litt til

  10. Jeg er ganske fersk på dette omerådet og har i min bil til nå klart meg med 4stk små høytalere med mager bass,og dette begynner å bli ganske plagsomt.jeg har fått en god pris på en Kenwood KSC-WA82RC og skal koble den til min Pioneer DEH2530R .Høytalerne i bilen ellers er orginal høytalere,jeg er ikke ute etter "dunk,dunk,dunk,dunk" lyd men å få mere fylde i den lyden jeg har.Kansje den suben jeg har valgt er litt overkill til mitt bruk men prisen var bra så valget er tatt.Jeg skal koble dette selv og har ikke koblet en aktiv sub før.Men det jeg trenger er vel å trekke 12v fra batteri og jorde den godt så koble de to "phono" lignende kablene mellom spiller og sub.Høres dette greit ut? eller har jeg glemt noe?

  11. Fant en "ny" gammel en! Rimlig heftig den da.... :D

    Her er linken

     

     

     

    Datavarehuset, Oslo VOKSEN-PAKKE Brick Multistation, Pentium 133, 16 RAM, 1,3 GB harddisk, 17" skjerm, 8x CD, modem og internett abonnement, enkle høytalere. Windows 95.

    Pris: 18.000,-

    KOMMENTAR Maskin godt tilpasset vårt behov, og gode utbyggingsmuligheter. Når det gjelder kvalitet på "innmaten" i PCen scorte denne maskinen høyt.

    BARNE-PAKKE Olivetti low emition, Pentium 100, 16 RAM, 850 mb, 14" skjerm, 8x CD, modem og internett abonnement, enkle høytalere. Windows 95 og et ekstra program.

    Pris: 10 048,-

    KOMMENTAR Maskin meget godt tilpasset vårt bruk. anbefaling om ekstra RAM gir kraft nok til å bruke den både på spill og til internett.

    SERVICE/

    KUNNSKAPSNIVÅ Meget god kundeveiledning, med vekt på viktige tekniske detaljer. God vurdering av kundens behov, og riktig rettledning i forhold til ytelse og ikke minst utbygging/utvikling av maskinen. Tok opp en rekke mulige og ikke minst viktige tekniske problemstillinger på en lettfattelig måte. Kom med flere sentrale opplysninger, som alle andre butikker i testen uteglemte. Meget kundevennlig innredning, med "brukernivå" inndeling, "prøverom" og ikke minst "PC-skole" på plakater.

    BRUKER-STØTTE Ett års fri support på Olivetti og tre måneder fri support på Brick. I tillegg fri service på telefon fra teknisk personell på butikkens tekniske avdeling.

    TOTAL VURDERING Best i test både når det gjelder service og teknisk kundeveiledning. Stort pluss for meget kundevennlig innredning.

     

     

    --------------------------------------------------------------------------------

    [Hovedsiden] [Nyheter] [sport] [Fotball] [Rampelys] [VG-lista] [søk]

    Henvendelser om denne tjenesten rettes til: vakthavende journalist

    Ansvarlig redaktør/administrerende direktør: Torry Pedersen

    © 2001 Verdens Gang AS

  12. Jeg har prøvd begge deler og syns ikke det var noen forskjell i performance.Med catalyst driverne bruker jeg powerstrip til å klokke med og har det som min favoritt.omega driverne har flere avanserte instillinger men det har ikke jeg behov for.Smak og behag syns jeg

  13. MSI K8T Neo

    Amd 64 3000++

    512 Pc2100 ram (twinmos)

    WD 40 gig ide

    Samsung SpinPoint 160 gig ide

     

    ja er noe sånn s-ata greier på hovedkortet, ettersom jeg har forstått er det noe hd greier eller? åssen disabler jeg det?

    For å disable Sata.

    Gå inn i bios og så til integrated peripherals/onboard pci device/serial ata controller og velg disable og lagre forandringer i bios.Start på nytt

  14. Sorry men jeg aner ikke hva "ntldr" er for noe.Prøv en ny post her på forumet med hovedkortet ditt som topic.Jeg vet at noen hovedkort for AMD 64 er kresene på ram så det kan være det hos deg,og du har jo dessuten pc2100 ram til et system som er laget for pc3200.Hvis du har noen du kan låne en pc3200 brikke av vil jeg anbefale deg å prøve det før du går videre. pc2100 er 266mhz bus og ditt system trenger pc3200 som er 400mhz bus.Det blir nok krøll av det :roll:

  15. Først vil jeg si at du bør oppgi hvordan hovedkort du har!

    Så "no bios installed" tyder på at du har et Hk med Raid eller\og Sata og det finner du i bios og velger disable på,regner med at du kjører med vanlige ide tilkoblet disker? Begynn med å først velg load bios "fail safe" Husker ikke helt hva det heter ordrett.så disabler du Sata,Raid (den du finner)saver dette og start på nytt. Trenger du mer hjelp MÅ du huske å poste hvilket utstyr du har :hmm:

×
×
  • Opprett ny...