Gå til innhold

Dkdaffy

Medlemmer
  • Innlegg

    468
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Dkdaffy

  1. Har lagt ved et bilde av mailen de av oss som registrerte oss for varslingsmail fikk når de åpnet for bestilling. Ordlyden der er ihvertfall den sammme, da er det vel liten grunn til å tro den var noe annet på selve produkt siden.

    Selv bestillte jeg på cdon, de åpnet jo for bestilling tidlig i 2019. La inn bestillingen der i oktober 2019 og fikk nylig bekreftet at de forventer å levere til release. Syntes vel egentlig cdon har vært veldig ryddige i dette med egne produktsider for de forskjellige leveringsdatoene, det var f.eks fremdeles mulig å bestille med levering fra desember batch samme dag butikkene tilsynelatende fikk bekreftet antallet i leveransene. Eneste jeg savner er en uoppfordret mail til alle som hadde bestilt med oppdatert info om status i etterkant av bekreftelsen de fikk fra sony. Forøvrig godt mulig de som eventuelt ikke fikk til release fikk nettopp dette.

    20201016_065108.thumb.jpg.eb8d6fafec929c16c55f6d24b97a9fbc.jpg

    • Innsiktsfullt 1
  2. Å der kom det error melding igjen

     

     

     

    We are not able to process your payment using your PayPal account at this time. Please return to the recipient's website to complete your transaction using their regular checkout flow.

     

    Gikk helt fint å legge inn midler når jeg skulle forhåndsbestille Destiny, men når jeg 30 min senere skulle kjøpe diablo 3 kom den error meldingen jeg har slitt med siden sist jeg prøvde!

     

    Forbannet!

     

    Jeg gikk inn via web å la til 5 dollar via paypal.... Dette gikk helt strålende.

    Etterpå gikk jeg inn i store, forhåndsbestilte Destiny og la til 84.99 dollar eller hva det var som også gikk helt fint.

    Men nå prøvde jeg nok en gang å legge til 5 dollar (over midnatt) uten hell.... samme error meldingen.

    Prøvd både via psn store, psn i settings og via web.... får bare opp samme feilmeldingen.

    Noen andre som har opplevd dette?

     

    Å skulle en få lagt til midler i psn store, er det noe mulighet å få disse refundert? Slik som i norsk psn store?

    Sliter med akkurat samme feilen når jeg prøver å kjøpe MGS, hadde ingen problemer med å kjøpe Destiny bare noen timer tidligere... utrolig frustrerende =/

  3. Hmm...er det bare jeg som syntes blizzards collector editions begynner å bli urimelig dyre? 800kr for en expansion er vel temmelig drøyt, skal ikke mange årene tilbake før disse lå for 5-600kr. Selv kjøpte jeg D3 CEen for 650, og der fulgte det med vesentlig mer fancy stæsj enn det det gjør i RoS pakken...

  4.  

    +1 på denne. Dette gjelder forsåvidt GTX780m, men har samme frame-freeze problemer i dota også. Selv med nyeste beta drivere. Noen som vet hvordan dette løses?

    Høres for meg ut som den gode gamle "intellipark"-laggen som kommer med endel 2,5" WD disker. Dette er en forferdelig irriterende frame-freeze jeg personlig har slitt med på samtlige av mine laptop kjøp, og jommen hadde broren min samme problemet når han kjøpte Multicom PC nylig.

     

    I teorien er det jo et problem "alle" som har WD disk og bruker maskinen til spill burde ha, men da virker det isåfall bare som det er et fåtall som legger merke til det/bryr seg om det.

     

    Et sikkert kjennetegn på intellipark-buggen er at denne frame-freezen ofte kommer rett etter en slags "klikk"-lyd fra HDDen, men om den lyden er like merkbar på nyere modeller er jeg noe usikker på.

    En ting som er svært frustrerende er at det heller ikke hjelper å legge spillet over på SSDen, selvom OSet også kjører fra SSD og man strengt tatt ikke bruker WD-disken...

     

    Men nok om det, løsningen på intellipark problemet er å bruke et program fra WD som heter WDIdle3, og endre header-park timeren fra 3 til 300 sekunder.

     

    Det ligger endel guider om dette på nettet, her er en av dem:

    http://forums.ncix.com/forums/?mode=showthread&msg_id=2278208&threadid=2278208&forum=103&product_id=49591&msgcount=39&overclockid=0#msg2278208

     

    Lykke til! Og håper dette hjelper noen her :)

  5. Heldigvis var dette en ferdigprodusert maskin, og ikke en jeg fikk konfigurert :) Spent på hvordan det blir med frakten, men det er ikke noen krise egentlig så lenge jeg slipper å bruke mer tid på saken :p

     

    Jeg opplyste dem om problemet før jeg meldte angrefrist og fikk et par tips de ville jeg skulle prøve ut, men innen jeg fikk svar hadde meldt angrefrist så jeg bare oppga hvilket ordrenr det gjaldt. Vet ikke om de gjør noe med den videre men føler jeg har gjort mitt ihvertfall.

  6. Heisann, litt usikker på om dette er rette underforumet å spørre på, men jeg prøver meg.

     

    Vi bestillte en Multicom Xishan W350E som vi mottok for snart to uker siden og vi vurderer nå å benytte oss av angrefristen på denne da nvidia skjermkortet mest sannsynelig er DOA og vi ikke er spesielt gira på å styre med retur i øst og vest før ting omsider kommer i orden allerede før vi har fått brukt varen.

     

    Spørsmålet mitt er da om vi nå har brutt angrefrist retten? Alt av embalasje er intakt, og vi fjernet heller ikke skjermbeskyttelsen før vi testet maskinen, men vi måtte jo installere windows osv før vi fant problemet.

     

    Følgende står opplyst på multicom sine sider:

    14 dagers angrefrist:

    Privatpersoner har 14 dagers lovbestemt angrefrist på produkter kjøpt via internett. Forutsetningen er at varen ikke er tatt i ordinært bruk, og kan leveres tilbake som tilnærmet ny.

     

    Hva er definisjonen av "ordinært bruk", og har vi isåfall brutt denne? Kort oppsummert:

    - Vi har brutt "teip" forseglingen vi måtte for å bruke maskinen, ingen av disse er forøvrig merket med noen beskjed om at angrefristen brytes, utover dette fremstår varen som da vi fikk den.

    - Vi har startet maskinen og lagt inn windows på denne, vi har forøvrig ikke aktivert eller knyttet til oss noen lisenser.

     

    På forhånd takk for svar :-)

  7. Ble 60 igår kveld på barben, dinga faktisk rett før jeg tok siste bossen i act 3. Tror jeg må prøve noe nytt så nå skal jeg starte en DH, skal bare kose meg litt i....

    whimsyshire(d3 cow level)

    ...normal og skaffe litt starter gear :> fant en level 20 neck med tilsvarende stats som barben min sin level 55 neck =/

  8. Lefdal selger Collectors Edition ganske billig, 695 kr.

     

    http://www.lefdal.co...COMP_PRISJAKTNO

    Takk for den :) de har visst satt ned prisen siden sist jeg sjekket der. Hadde allerede bestillt på platekompaniet men droppet raskt den nå.

     

    Ser de nå har satt opp prisen igjen. Til dere som har bestillt CE hos komplett så ville jeg pressa litt på dem for å få dem til å bekrefte om de faktisk kan levere alle ordrene de har tatt, en kamerat sendte dem mail og spurte om de som har bestillt iløpet av desember 2011 var garantert å få spillet eller om komplett har oversolgt. Dette er svaret han fikk:

    Jeg tror det skal gå greit, men er dessverre ikke helt sikker.

    :hmm: Med tanke på at de holdt preorder oppe helt til releasedatoen ble annonsert så kan det være litt på grensen

  9. Info til dere som vant men ikke får logget inn:

    Dere er nødt til å lage en battletag for å få logget inn i selve spillet! Ellers får dere beskjed om at passord eller bnet kontoen er feil!

    Broren min fikk key her og fortvilte lenge da han trodde kontoen hans var bugget, viste seg at vinner mailen ikke opplyser om dette, og feilmeldingen man får i klienten er svært misvisende ;)

     

    Gratulerer til dere andre som vant

     

    Mer info om battletags her.

     

    Edit: var visstnok ikke det som var problemet allikevel, det er antakelig en bug som ligger bak.

  10. Min favoritt av de andre er han fyrn du møter i new tristram første gang du kommer dit som sier no sånt som " I was supposed to take care of him...and now he is dead". Noe med måten han sier dead på som jeg ler godt av hver gang :p

     

    Dog enig med at templarn kan bli slitsom, og jeg skjønner ikke helt hvorfor blacksmithen har en heeeeelt annen dialekt enn alle andre. Høres irsk eller skotsk ut ellerno

    Ler alltid litt for meg selv hver gang jeg snakker med captain rumford og han sier "--there was only one survivor, Leah.---" :roll: snodig tonefall...

  11. man *kan* få tak i beta keys som kan aktiveres på en hvilken som helst konto, men disse er somregel svindyre da disse kun er gitt ut i forbindelse med et fåtall promotons/sweepstakes.

     

    Opt-in invites knyttes direkte til kontoen idet du får tilgang.

     

    Ble lei av å vente selv så jeg kjøpte likegodt en konto for 30$ :) leide den ut i en uke for 50$ så hadde nok flaks med den ^^

    Ryktes at de skal sette opp en europeisk beta server snart, og forhåpentligvis sende ut like mange invites som de gjorde nå sist wave til NA-brukerne.

  12. . Demon hunter derimot virket (i patch 8) veldig underpowered da jeg både brukte lang tid og tidvis slet med monstre. Om det kom av mangelen på gode våpen eller selve charen vet jeg dog ikke.

    Jeg sitter med samme følelsen, nå spilte forøvrig ikke jeg i patch 8 men har spillt igjennom med DH to ganger i P9 og en gang igår i P10, er ikke spesielt imponert nei. Klassen føles rett og slett utrolig underpowered og squishy...håper noe skjer før release.

     

    Wizard er i andre enden av spekteret, mulig litt på grensen til overpowered, arcane orb gjør hele betaen triviel og man bare peiser igjennom(nå er jo forøvrig normal mode relativt trivielt uansett, men dere skjønner poenget). Om den jevner seg ut på høyere nivåer vet vi jo forøvrig ingenting om.

     

    Barbarian syntes jeg også har hvert litt svak og ekstremt gear dependant, men ikke i nærheten av samme problemene som DH har.

     

    Monk og WD har jeg ikke spillt no særlig, men syntes de virker helt ok.

     

    Tror du kan endre på label knappen ja, jeg mener forøvrig å huske at den fremdeles er ALT? :p

  13. Heisann, og takk for svar!

    @jonskja: Hmm, da velger jeg vel muligens et annet kabinett uten kontroll, eventuelt kjører jeg w7

     

    @BAT: flotte og utfyldende svar, tusen takk! :) men viste seg at det var dette brikkesettet jeg hadde, vil det fremdeles funke med 2 av brikkene?

     

    edit: Har noen forresten noen forslag til et 4~8gb brikkesett som vil passe bedre til min bruk?

  14. Heisann, tenkte å kjøpe meg en stuepc som først og fremst skal brukes til film/serier/musikk samt nedlasting, altså en HTPC(?), eller hvertfall media pc.

     

    Tenkt å kjøre Ubuntu og XBMC

     

    Krav til pcen:

     

    Støysvak(!!!) - Jeg vil ha muligheten til å laste ned mens jeg sover, dvs at pcen er nødt til å være svært støysvak. HELT stillegående behøver den ikke å være.

     

    Rask oppstart - Jeg vil ha en pc som er hurtig i oppstarten, så jeg kan se film når det passer meg og ikke når det passer pcen(dette er såklart satt veldig på spissen, men dere skjønner poenget :p )

     

    Muligheter for å kjøre film i HD kvalitet

     

    Jeg har aldri holdt meg spesielt oppdatert innen HTPC verdenen, men føler vel jeg har circa gjennomsnittlig peiling på oppsett og slik, så jeg raska sammen følgende oppsett

     

    Kabinett

     

    Støysvak PSU á 430W

     

    HDD til media (jeg har allerede en 80GB intel SSD disk som jeg planlegger å bruke til OS for rask boot

     

    Hovedkort m/skjermkort - støtter dette hardware aksellerering av hd-film dekoding?

     

    CPU

     

    CPU kjøler, støysvak - får denne plass? :p

     

    Blueray spiller + DVD brenner

     

    trådløst nettverkskort

     

    RAM - Har en pakke med disse liggende, vil de funke med AMD?

     

    Budsjettet ligger på rundt 5000kr

×
×
  • Opprett ny...