Gå til innhold

Holmgren

Medlemmer
  • Innlegg

    195
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

Innlegg skrevet av Holmgren

  1. Og den funker selvfølgelig ikke på kabel som alternativ løsning når du går tom for strøm halvveis gjennom støvsuginga og svigers kommer om ti minutter.

     

    Høres veldig lite ut som tiden er inne for å droppe tradisjonelle støvsugere. Har selv en batteridrevet sak som alltid er tom for strøm når jeg trenger den, selv om den var fulladet sist den var i bruk. Kan da ikke være så vanskelig å legge med en kabel som gjør at de kan brukes på direktestrøm ved behov..

     

    Veggmontert lader som også er der støvsugeren bor til daglig løser jo det problemet smertefritt.

    • Liker 4
  2.  

    Her er det første av mange treff på google. Denne lar deg lese iMessage meldinger uten å skrive inn koden på telefonen: https://www.welivesecurity.com/2015/09/24/ios-9-security-flaw-lets-attackers-access-device-siri/

     

    Dette var et hull som dukket opp i iOS 9. Det eksisterer ikke i 8.

    Hver OS har sitt design, så å vise til hull i 9 eller 10 eller sågar 11, blir feil. Hullene er native til sin versjon.

     

    Nå sier ikke jeg at iOS 8 var perfekt og ikke har noen feil, men det var utvilsomt det smootheste, slankeste og det med minst sikkerhetshull. Det var derfor jeg ble på det med min iPhone 6.

    Jeg kunne gått til 8.4.1, men det var da musikkspilleren begynte å bli redesignet (les: ødelagt), så derfor ble jeg på 8.3 og har vært der siden.

    Når jeg ser all crap som har skjedd siden, blir jeg bare mer og mer glad for at jeg ble værende.

     

    Jeg bruker forresten chrome, så evt. safaribugs plager ikke meg.

     

    OS uten sikkerhetsoppdateringer er vidåpne for intrengere, og det er idioti å tro noe annet.

     

    Bassert på den siste settningen din skjønner jeg jo at du ikke har noen forståelse av hvordan iOS fungerer uansett. Chrome på iOS vil ha de samme sikkerhetsproblemene som Safari fordi motoren bak Chrome på iOS er Safaris motor.

     

    Sikkerhet er komplekst. Ingen burde prøve å gjette på om deres egen telefon er utsatt eller ikke. Skru på regelmessige oppdateringer.

    • Liker 1
  3. Mange av konkurrentene kommer med Windows Home. Det er et mye større handicap og dyrere å fikse.

    Det stemmer jo rett og slett ikke.

     

    Helt vanlige folk bruker software som f.eks. nettlesere fra tredjeparts leverandører. Microsoft leverer her et operativsystem uten grunnleggende funksjonalitet tilgjengelig. Hjelper lite at de deler ut krykker gratis til nyttår, det finnes ingen unnskyldninger for at de gir kundene et OS med knuste kneskåler.

     

    Bedrifter trenger selvsagt Windows Pro funksjonalitet for å effektivt kunne drifte maskinparken i organisasjonen sin, men sist jeg sjekket er det ingen IT avdeling eller komplekst bedriftsintranett i kjelleren på boligen min. Windows Home dekker behovene til normale privatkunder, og det er virkelig ikke et problem å kjøre slike maskiner hjemme.

    • Liker 1
  4.  

     

    Hvis man "oppgraderer" iOS ja...

    Så er du også så heldig at du har en telefon helt fri for sikkerhetsoppdateringer, ny funksjonalitet, støtte for nyere apper etc..
     

    Jeg kan ikke huske ett alvorlig sikkerhetshull i iOS siden 8.3. 

    Men hvis det var; kan jeg ikke tenke meg noen som scanner etter et slikt hull som er tettet med oppdateringer som kjeltringene antar at alle har nå. På den måten blir også jeg som ikke har oppdatert beskyttet  :)

     

    Men det er klart et problem at jeg ikke får tilgang til apper som krever iOS 9 eller nyere! Jeg har jo vært borti det problemet, men har klart å finne alternativ som funker på 8 enn så lenge.

    Her er det første av mange treff på google. Denne lar deg lese iMessage meldinger uten å skrive inn koden på telefonen: https://www.welivesecurity.com/2015/09/24/ios-9-security-flaw-lets-attackers-access-device-siri/

     

    Det er ekstremt viktig for sikkerheten å holde enhetene oppdatert med sikkerhetsoppdateringer. Å tro at den gamle versjonen er trygg er idioti. Du risikerer at personlige data blir lekket og i værste fall kan du bli utsatt for ID tyveri.

    • Liker 1
  5.  

     

    Hvis dette skal være en bra oppgradering for en e-sport-spiller, hvilke kort regner dere med at de har fra før?

     

    Jeg kan dra en eksempel her, da Overwatch kom så var det en spiller alle så på, "Seagull" og gjett hvilke GPU han satt med? 750ti :)

     

    Det er ikke harwdware som gjør deg pro, det er du selv =)

     

    Jeg gjetter at han ikke er norsk, og jeg vedder på at census av norske esportprofiler sitter med high-end kort.

    At Norske gamere har overdimensjonerte systemer er da ikke en grunn til å gjøre den samme tabben. Om man vil ha et kort som drar LoL og er på et stramt budsjett så er jo dette et greit alternativ :)

  6. Får vurdere Mac da hvis dette kommer på normale Win-versjoner også...

     

    Jobber for Google og bruk av Chrome er påkrevd.

     

    Har brukt Mac i flere år og vært veldig fornøyd, men de nåværende modellene har ingen porter jeg trenger og utdatert hardware. Byttet nettopp til Windows 10.

     

    USB-C er flott, men jeg vil også ha USB, HDMI og gjerne en SD-kortleser. De slapp maskiner etter 7.generasjons Intel prosessorer ble tilgjengelig, men de slapp maskinene med 6.generasjon CPU og DDR3 RAM.

    • Liker 2
  7.  

     

    Mulig det blir en i7 modell till å erstatte Macbooken her faktisk. Eneste nedturen er jo mangel på USB-C lader.

    Den kan utelukkende kjøre apper fra Microsoft store. Det er en glorifisert iPad pro uten app utvalget og økosystemet til Apple. Jeg kan ikke se for meg at denne kan erstatte en laptop for brukere i dette prissjiktet.

     

     

    Legg til $50 på MS Store så får du fullverdig Windows pro.

     

    Kan du kjøpe oppgradering til Windows pro?

     

    Eller mener du at jeg bare kan kjøpe programmene mine på nytt i Windows store? Det stemmer jo ikke i det heletatt. Utvalget av apper i Windows Store er svært begrenset og mangler en lang rekke av programmene jeg bruker daglig.

  8. Helt tåpelig at de faktiskt tapte rettsaken, dere kan hate juksere så mye som dere vil. Men, så vidt jeg vet så rører de ikke spill koden på noen måter

     

    På samme måte som et hvert annet dataangrep har de sendt pakker til Blizzard sine servere med det formål å gjøre skade. De har solgt et verktøy for angrep mot blizzard og har blitt dømt til å betale erstattning for skaden.

  9.  

     

    Hadde vel solgt som hakka møkk uansett tenker jeg :)

     

    Jada, det er alltid noen som må drite ut penger for det heter Samsung eller Apple, jeg er glad for at Kineserne spyr ut top notch telefoner jeg :) har hatt One plus one og One Plus 2 og vært kjempefornøyd med de, har tidligere hatt Samsung og savner ingenting.

     

    Er forøvrig begynnt å bli lei Samsung, har Samsung tv, men de er treige med Fw oppdatreinger og har du ett par år gammelt tv så driter de i deg, så det blir nok å finne ett nytt merke her og ja.

    Hvis du driter i skjermkvalitet og kamera, å heller ikke bryr deg om den er vanntett stemmer nok det.

    please.. billig kina mot verdens eneren.. please omfg man.

    Nå har jeg en kinatelefon selv bl.a. fordi kameraet er bra. Her er overskriften fra da tek.no anmeldte den: "Huawei Mate 8 har et rått mobilkamera pakket inn i en heftig telefon"

     

    Du kan ikke kinatelefoner, så hold deg gjerne ute av diskusjoner om dem.

    • Liker 2
  10.  

     

    ...

     

    Regner med man gir tillatelse når man aksepterer vilkårene for i det heletatt få bruke Instagram.

    Dersom en kontrakt går mot lovgivning er kontrakten ugyldig. Åndsverkloven vil derfor gå over brukervilkårene til Instagram slik at dersom de bryter den og henviser til brukervilkårene vil en advokat lett kunne peke på til relevante paragrafer i loven og saken vil være overstått raskt. For eksempel de fleste leiekontrakter sier at du ikke har lov til å ha dyr i leiligheten, dette er ett ulovlig punkt og dersom du nevner dette for utleier og utleieren er profesjonell og kan loven godt nok vil ofte gå med på at dette er mer noe du foretrekker at du overholder og at det handler mest om at du ikke lar det gå utover naboer.

     

    Slik jeg har forstått det med sensuren til Instagram så vil de ikke faktisk gjøre noen modifikasjoner med bildene, de vil bare hindre at de kan bli sett uten at man aktivt klikker seg inn på dem. Dersom dette stemmer er det ingen brudd på lover eller rettigheter.

    Åndsverksloven gir deg rettighetene til bildene dine, men den stopper deg ikke fra å gi instagram lov til å bruke bildene dine eller på annen måte gi bort rettighetene til bildene dine.

     

    Instagram er veldig tydelige på at selv om du fortsatt eier bildene kan de svært fritt bruke bilder du gir dem. Det er ingenting som hindrer dem i å vise fram, endre på eller videreselge disse rettighetene til bildene dine.

  11. Synes det er litt rart at prosessoren blir sett på som uviktig i denne testen. Mange spill i dag krever over 3ghz som minimumskrav. Da vil vel denne uansett være for dårlig?

     

    Prosessoren er uviktig og blir derfor sett på som uviktig. Det stemmer rett og slett ikke at spill i dag krever over 3ghz.

     

    Prosessoren Zotac har valgt her virker som et fornufig valg i kombinasjon med resten av komponentene (selv om jeg gjerne skulle sett nyeste generasjon).

    • Liker 2
×
×
  • Opprett ny...