Gå til innhold

Tekky

Medlemmer
  • Innlegg

    267
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Tekky

  1. Så lenge du ikke kjøper en pc for 15000kr kun for å spille fortnite så er det vel greit. Hadde kanksje passet bedre om de brukte er mer krevende spill for å reklamere denne artikelen. Uansett er å bygge en pc selv overrated, ofte biligere og bedre å kjøpe en ferdig bygget.

    Finn en link til en ferdigbygd pc, som er billigere enn å bygge selv... :glare:

  2. Jeg hadde et program før som funket bra på film/youtube osv som strekte ut filmene på hele skjermen. Noen som har peiling?

     

    Jeg brukte en hotkey kombinasjon.

     

    EDIT: Har nå testet på BF1 og BF4, der jeg opprinnelig såg ghosting med en cheap skjerm. Nå er det ingen ghosting, og alt går smooooth, stort og i skarpt 1440p :D

    https://chrome.google.com/webstore/detail/ultrawide-video/lngfncacljheahfpahadgipefkbagpdl

    • Liker 1
  3. Noen som eier eller har noen formening om Steelseries P800 (trådløse). De har fått gode anmeldelser men er usikker på om det er relativt til andre gaming headsets, eller stereohodetelefoner (som dt770 eller COP, merk: eide Beyerdynamic COP før og var storfornøyd).

     

    Har brukt de en god stund nå, fungerer veldig bra til å høre på musikk hvis det er det du tenker på. Har også eid dt770, det er selvsagt mye bedre på det aspektet. Til gaming derimot er det en annen sak, der er er de blant de beste. God mic, bra virituell surround, tråløs uten noe merkbar delay og de har ett godt lybilde.

  4. Kortet mitt sluttet å virke for noen uker siden. Det er ett EVGA 980 ti hybrid. Sendte det leverandør for reklamasjon. Kortet ble kjøpt brukt, det hadde noen ubetydelige riper på radiatoren og litt av plasten på koblingen mellom vifte og kort var knekt. Det har fungert perfekt i 9 mnd med dette, så at kortet feilet har ingen ting med det å gjøre. Hva skal jeg svare de? Har alltid oppe rivatuner som viser temp på kortet når jeg spiller, er aldri gått over 60 grader...

     

    Her er svaret jeg fikk

     

    "Hei, Vi har fått et skjermkort i retur og dette er testet defekt. Kontakten på kabelen til vifta som skal settes på radiatoren er for øvrig knekt.

    I tillegg er det en del skraper i radiatoren. Fysisk skade dekkes dessverre ikke av garanti/reklamasjon.

     

    Vil du ha kortet i retur eller skal det skrotes?"

    post-320324-569679_thumb.jpg

  5. Er ikke 4k x2 man må drive. De skal bruke noe de kaller brain-warp=

    "Brain-warp is a technique where you render and display an image to one eye only, and then render and display for the other eye, in a sequence such that one eye is seeing an image and the other isn’t at any given moment in time. This way, they’re actually rendering a single 4K image at 120 times a second, but the user perceives it as a complete 8K image at 120Hz."

×
×
  • Opprett ny...