Gå til innhold

rwu

Medlemmer
  • Innlegg

    518
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av rwu

  1. Jeg hadde Wii det første året etter den kom ut, men solgte den til fordel for Xbox 360 da alle nye spill var mellom 50 og 100 kr dyrere på Wii'n kontra Xbox 360 og PS3. Når det gjelder PS2, pleier prisene på nye spill(som er utgitt på alle konsollene) å være 50-100 kr. lavere enn Xbox360 og PS3.

     

    Er litt merkelig at DJ Hero er et unntak når det gjelder PS2.. Kan det være at de legger på prisen på "platespilleren" i et forsøk på å fase ut PS2 en gang for alle?

     

    Må også legge til at DJ Hero er et meget bra spill for alle som liker Hip-Hop, Dance og Techno sjangerene. Spillet er i en helt annen kategori enn Rockband, Guitar Hero og Rock Revolution. Sipllet har en høy lærekurve, men etter 5-6 mikser begynner ting virkelig å bli morsomt!

  2. Er det sjangs for og bli bannet hvis man kopierer en savegame fra en bannet konsol/harddis, der savegamen ble laget før release av spillet og over til en helt ny "rein" elite?

     

    Neppe.. men om du prøver vil du nok oppleve at savegamet, og hvis du har brukt profilen din på den banna boksen, at begge filene er ødelagt. Gamertagen kan du riktig nok ta en "recover" på, men savegamet vil være tapt for alltid.

     

    EDIT: Undrer litt på hva vitsen med å kjøpe 222 spill, som nevnt over, er hvis man kun fullfører de med 17.63% i snitt? Har selv spillt 151 spill med et gjennomsnitt på 81%. Dvs et gjennomsnitt 810G på retailspill og 160G på arcadespill. Er selv av den oppfattning at har man betalt for noe, skal man ha noe igjen for det. 2-600kr. for er spill man spiller 1 time eller 2 er vel heller bortkasta.. er vel bedre å se en film til 35kr. da?

  3. Ok ... Noen som kan finne bedre liste da?

     

    Finnes ikke noen bedre liste enn Mygamercard, da andre som 360voice, TrueAchievements, Giantbomb og mange fler enten krever at du registrerer deg hos dem eller på annen måte manuelt legger til gamertagen din.

     

    Her er noen ekempler basert på min gamertag:

     

    360voice (Logger spillte spill mm.)

    TrueAchievements og TA Leaderboard for Norge (Gir Achievementene dine en verdi basert på vanskelighetsgraden)

  4. Hvis den fryser er det vel best å slå på litt varme eller gi den en genser?

     

    Uansett, tipper det er en xbox du har hatt en stund -kanskje en ny box hadde vært det beste? Hvor har du savegames, på MU eller HD? Forsøkt å endre hvor du lagrer saves?

     

    Låste boxer kan ha forskjellige årsaker. Noen ganger kan det være skjermbrikken, noe som kan føre til låst bilde eller merkelige detaljer på skjermen. I så tilfelle er det bare å sende den til rep eller kjøpe ny.

     

    Andre ting kan være tilfeldige feil i spill, les: bugs. Pass på at du er tilkblet live slik at du får oppdateringer til spillene dine.

  5. Forbanna tulleanmeldelse! Føles som om man spiller en anna sang... rytmen stemmer ikke?

     

    vås!

     

    har hatt spillet et par dager og jeg har det like morro som da jeg prøvde guitar hero for første gang! Hvis anmeldere hadde tatt seg 20 sekunder til å kalibrere lyd, bilde og kontroller hadde resultatet vært et annet.

     

    Jeg kan være enig i at noen av coverlåtene ikke er helt bra, men andre høres faktisk bedre ut enn orginalen... som "dirty little secret", all the small things" og "were not gonna take it". Spiller selv på ekspert og synes "note-chartene" fungerer bra.

     

    Utfordringsmodusen er nytt i rock revolution. denne er gøy! Fullfør en sang enten ved å oppnå en viss score, ikke spill giftige(sorte) noter eller med oppgradert vanskelighetsgrad.. Eller hva sies om å spille en sang rea hukommelsen... helt uten "noter" på skjermen.

     

     

    neste gang disse anmelderene slakter et spill, bør de kanskje sette seg inn i spillet... og ikke minst ha evnene til teste det ut til det fulle!

  6. etter å ha sett "who is jason bourne" igjen, fikk jeg lyst til å spille litt "the bourne conspiracy"... kun for å konstatere at spill basert på filmer SUGER... etter det så jeg "king kong('05)..og spillte spillet basert på filmen, "peter jacksons king king", som også mild sagt brukte sugerør..

     

    MEN... så fant jeg meg selv sitte å spille "quantum of solace", som faktisk var veldig bra.... deretter måtte jeg jo se filmen som spillet var basert på... gjett hva?! denne gangen pattet filmen på sugerøret, ikke spillet.

  7. Noen som har kjøpt RB2 i dag? Ser på førstesida til gamer.no og releaselista på spaceworld.no at det har release i dag (20.11). Jeg forhåndsbestilte spillet på min lokale SW butikk på mandag, med beskjed om å komme å hente det torsdag. men i dag får jeg klar beskjed om at det kommer ut først i morgen?! kunderep. hos sw sentralt sier bare at "her må det ha skjedd en glipp[...]", ingen beklagelse eller forståelse. Er tross alt en times kjøring t/r hver gang jeg drar på sw.

  8. Ja da var GH:WT runda på alle 4 karrierer. har vært ei travel helg ;-) Bare til opplysning, så er spillet kjøpt fra amazon UK, som hadde release for en drøy uke siden.

     

    Vel, her var det mye nytt.

     

    Bass blitt mye mer utfordrende og morro, mye på grunn av åpen strum. dvs. man skal strumme uten å holde nede noen av knappene. det kan være veldig utfordrende, spesielt på de 5-10 siste låtene i karriera. Syntes selv at noen av de vanskeligste låtene var vanskeligere enn på gitar.

     

    Vokal er så som så... har du et godt lydanlegg der du kan fremheve menneskestemmer, og du stiller ned volumet på de andre instrumentene i spillet, er det bare å legge micen forran senterhøytaleren. enkel måte å fullføre hard karriere.

     

    Trommer har jeg testa med rockband1 settet. fungerer veldig bra. spillet regulerer automatisk 'notene' til å fungere med 4 trommer isteden for 5 uten å fjerne 'noter'. Jeg spillte igjennom på medium her, men har sett hvordan hard og expert ser ut når jeg har spillt i online band. Dere som liker å spille trommer på de høyere vanskelighetsgradene kan glede dere.... det blir rått!

     

    Gitar var skuffende.. ikke bare var de fleste expert 'chartene' enkle, men hammer-ons og pull-offs er håpløs i forhold til GH3, GH:A.. ja faktisk GH2. Ho/pos er faktisk så 'tight' at jeg valgte og strumme mesteparten. Red Octane fortalte i siste Starpower podcast at de hadde lagt vekt på å gjøre ho/pos noe løs, men ikke så tight som på f.eks Rockband. det stemmer ikke helt! Ellers var den nye slidefunksjonen genial. den gjør det mye lettere å spille raske soloer. istedenfor å måtte strumme etter å ha kommet ut av det i en laaaang ho/po solo, er det bare å fortsette å 'frette'

     

    Hører med til historien at jeg ennå ikke har klart GH3 på expert, og langt fra 5-stjerna alle låtene jeg har klart, MEN på GH:WT har jeg 5-stjerna alle untatt 2 i karriera... og klart å fullføre.

     

     

    Men det er selvfølgelig noe som er mindre bra. Online suger! i hvertfall for de som liker å konkurere. Achievementene på X360 viser også dette. Achievements får du i battle, 2 vs 2 og 4 spiller band samme om man taper eller vinner. Enda værre er det at man ikke får opp individuelle score eller note-streaks i online band, kun samla score.

     

    Band vs band i quickplay er det bare å glemme. har forsøkt hele helga å finne nok spillere. det lengste jeg søkte var 2 timer i strekk, men det meste jeg klarte å finne var 6 andre spillere. Ser virkelig ut til at vokalister foretrekker Rockband 1&2

     

    En bakdel er at "hyperspeed" ennå ligger i 'cheatmenyen', selv om Red Octane tidligere har sagt at de vil legge den rett i 'options'. Foretrekker du hyperspeed, finner du koden på scoreheros forum. Stort pluss likevel for at du kan velge forskjellig hyperspeed på alle instrumentene.

     

    Men et GEDIGENT pluss er låtutvalget som etter min mening overgår alle spill i sjangeren frem til nå. Her finner du noe for enhver smak. Jeg fikk faktisk mitt første møte med 2 av mine fye favorittband/artister. Var på tide at Hotel Calefornia kom med i et slikt spill. Mangler bare Stairway to heaven nå :p

     

    Nå er det bare å smøre seg med tålmodighet, og la fingre og skuldre hvile frem til torsdag, så blir det Rockband 2 for alle penga! ps. utrolig at du gadd å lese alt dette. gratulerer ;-)

     

    Ble jo en hel anmeldelse dette lol.

  9. Er overlykkelig over at demoen kom ut såpass tidlig. Det gav meg muligheten til å avbestille spillet som jeg forhåndsbestillte for 3 måneder siden. Hade svært høye forventninger til dette spillet, men demoen leverte ikke noe av det jeg hadde forventet. Det første som slo meg var at spillet som skulle være et åpent "sandbox" spill faktisk er mere liniært. Grafikken er pen, store hvite og lyse byggninger i alle retninger...men det viser seg fort at alt må være lyst for at kontrasten til den "røde linja" skal være sterk nok. Kontrollene i demoen virket også noe pussig da to av de viktigste funksjonene i dette spillet, dukking og hopping, er lagt til LB og LT. Er mulig man kan endre kontrollayouten. Hadde forventet bedre. Kjøper nok dette, men ikke før det havner i tilbudskorga til en hundrings.

  10. Dette var er fullblods 3D racingspill for PC en gang på det tidlige 90-tall. Spillet hadde støtte for tidlige gamepads via midi porten, lyden kom kun fra pc høytaleren, og du kunne lage dine egne baner i seksjoner, inkludert loops og hopp. Tror spillet kom på en eller to disketter. Dette var det aller første PC spillet jeg spillte, men har glemt tittelen. Noen som husker navnet på spillet?

  11. Bestilling av varer fra USA er ikke altid like enkelt. Du kan ganske enkelt bestille filmer fra større nettbutikker som amazon.com. Det eneste de krever er at du betaler med kort.. vanligvis VISA eller Mastercard. Men når der kommer til sett med hele sesonger av tv serier eller spill, kan distributøren sette visse krav. F.eks kan du oppleve at når du vil kjøpe første sesongen av en obskur ABC eller NBC serie at du kun kan velge "United States" eller "Canada" når du skal velge mottaker land.

     

    Jeg har personlig ikke PS3, som visstnok skal være sonefri, men når det kommer til Xbox360 ER det soner. Det finnes heller ikke sonefritt utstyr i handel heller. Jeg har for morro skyld forsøkt å handle både PS3 og xbox360 versjoner av spill på større nettbutikker i usa uten hell. Men uansett, er man like mye "spillfantast" som andre er "filmfantast", går man kanskje til det skritt å kjøpe en modifisert konsoll fra USA, bare for å få spille de nyeste spillene sammen med sine venner på Xbox live.... FØR de er gått lei av dem.

     

    Men uansett... i en ideell verden burde kanskje så populære medium være lansert samtidig over hele verden. Det ville kanskje ført til at enkelte heller ville betalt fremfor å laste ned ulovlig.

     

    Bare et lite sprang siden vi er innom tema.. Når det gjelder piratkopiering av PC spill, der det ikke er soneinndeling, har vi jo sett piratkopiering over en lav sko. Men her ser vi ofte i denne onlineverdenen, at spillene blir avkortet da de ofte krever en form for "online autorisering" for å kunne brukes i onlinespilling. Det fører jo til at spillerene sitter der med et produkt som kun kan spilles lokalt, og ikke delta i det som er trekkplasteret med mange spill; Online multiplayer.

  12. Nå var nå ikke poenget å med hele saken å rettferdiggjøre piratkopiering. De som laster ned ulovlig vil altid finne en unnskyldning for å gjøre det. Saken er at noen faktisk ønsker å betale for den underholdningen de liker, men ikke har muligheten til det.

     

    Ja, du kan bestille fra usa hvis du har rette utstyret til å se/spille inneholdet på, men realiteten er at det i mange tilfeller er svært vanskelig hvis du bor i f.eks Norge.

     

    Man kan si hva man vil om Steam. Jeg liker heller ikke selve Steam applikasjonen, men måten de distribuerer digitalt innehold er milevis forran andre i underholdningsbransjen. På deres måte blir faktisk inneholdet distribuert på billigst måten. Brukerne får det de vil ha nesten med en gang, utviklerne får kompensjasjon og inneholdet blir distribuert mye billigere enn om det feks. skulle distribueres på cd eller dvd.

     

    Det å si at mister du Steam så mister du inneholdet du har kjøpt er det samme som å si til banken at du har mista bankkortet OG koden til det... eller si at du la alle spilldiskene dine på en benk i parken, og de ble stjålet.

     

    Tar du vare på ting, fysiske eller virtuelle, mister du dem ikke.

  13. Har du noen gang irritert deg over at USA får nye filmer og spill opp til et år før oss her i Europa? Ta f.eks Rock Band. Utgitt rett før jul i fjor i statene. Kom til England, Frankrike og Tyskland i Mai 2008. Her i Norge, samt Australia og New Zealand, fikk vi det i September. Samtidig med at USA fikk sin Rock Band 2.

     

    Etter å ha sett meg lei på at ikke bare spillindustrien, men også tv/filmindustrien ignorerer markeder som Europa og Australia, endte det opp med at jeg skrev en liten(ble kanskje litt lengre enn planlagt) artikkel under navner roverhttp://gamingpodcast.net/. Ble faktisk putta på førstesida der og på et par andre spillsiter.

     

    Direktelink til artikkel

     

    Er det virkelig slik at selv om vi er mer enn villig til å betale for underholdninga vår, får vi ikke lov til det?!

  14. Bildet på Wiien er ikke HD akkurat. Uansett, så erfarte jeg selv det samme for et par dager siden. Jeg spiller normalt på 360'n, så kvalitetsforskjellen var enorm. Det viste seg imidlertid at ''Screen'' under '' Wii options'' var satt til 480i. Etter å ha satt den til 480p (Merk P), ble faktisk kvaliteten helt akseptabel, men dog noe hakking når mye skjer samtidig på skjermen. Pass også på at du har riktig ''aspect ratio'' på TVn.

  15. teskje: Nei, mikrofonen funker ikke! Eska du får instrumentene i inneholder ikke mindre enn tre lefser med manualer... en for gitaren, en for trommene og en for micen. Kunne kanskje ha trengt en fjerde til usb huben? K... howto følger....

     

    usb huben: Må kobles til etter xboxen er påslått (uansett antall tilkoblede ''instrumenter'')

    gitaren: direkte i xboxen eller usb huben

    trommene: -----------"----------------

    mikrofonen: -----------"----------------

    Du kan også bruke en trådløs GH gitarkontroll uten å plugge den noe sted (elementært da den er trådløs)

    Ganske enkelt hittil, eller hva?

     

    Mikrofonen kan være vanskelig, da den normalt ikke virker... dvs. ikke vil virke med mindre man tittet litt i manualen da... Den krever nemlig en håndkontroll(standard xbox 360) for å virke. du trenger den til å bla i menyer mm. (mm betyr ''med mere'' hvis du lurte) Du kan istedet for å bruke usb-micen, heller bruke et vanlig live-headset for å synge. dette krever at du kobler live-headsettet i håndkontrolleren. du kan nå istedet får å banke huden i hånden mør på tamburin eller kubjelle, heller bruke den grønne knappen(A).

     

    Vær obs på at du IKKE kan koble live-headsettet i gitaren når du synger, da ''vokalisten'' er en egen spiller. Løsningen for å spille gitar/trommer + vokal i band tour krever at du fjerner ''støysokken'' fra micen og kobler den til en håndkontroll du har i baklomma. deretter er det bare å synge i vei mens du spiller gitar/trommer, og ''smatte'' i micen under kubjelle/tamburin fraser...

     

    ganske elementært, men helt sikkert nyttig for noen..

×
×
  • Opprett ny...