Gå til innhold

FB.588855211

Medlemmer
  • Innlegg

    15
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av FB.588855211

  1. Jeg fikk ikke til å bruke søkefunksjonen her, når jeg bruker ordet "skole" så blir jeg auto redirected til en it's learning side(wtf).

     

    Spørsmålet mitt er om det finnes gode skoler i Norge som lærer bort Python i sammenheng med webutvilking. Jeg digger python og django, og har blitt ganske kløper på det alene, men kunne tenkt meg en mer profesjonell utdanning innen det. 

     

    Er det kanskje litt tidlig å fokusere på python i Norge og burde jeg finne en skole som underviser i PHP, og så fortsette og bruke Python som hobby for å lære meg mer?

  2. Jeg tror nok de fleste som laster ned ulovlig, enten har ikke råd og hadde ikke kommet til å være en aktuell kunde uansett, eller har ikke direkte tilgang til materielet i sitt land.

     

    Om Netflix Norge fikk GOT(plus alt annet) på samme tid den airet, eller bare en time etter den airet i USA(eller hvor det kom fra), da hadde nok piratkopiering vært langt mindre.

     

    Hovedproblemet er nok mest i mangelen på ordentlig distribusjon.

    • Liker 1
  3.  

    <snip> .. vi kan fikse atmospæren og holde den frisk 24/7 uansett hva som skjer. 

     

     

    Hvordan skal du fikse det da? Sende et romskip ut for å samle opp gassmolekyler som forsvinner ut i universet? Hvor fånyttes er ikke det, med all drivstoff som behøves for å navigere seg rundt omkring. Og hvordan støvsuger man vakuum for noen skarve gassmolekyler egentlig?

     

    Heh, jeg sa "til" dvs såppas lang fram i tid at vi nå ville kalt det magi. Med andre ord, en fremtid hvor sci fi er blitt hverdag.. 

  4.  

    For de som ikke fulgt med i Naturfag så har ikke Mars en magnetosfære som kan holde på en atmosfære som Jorda kan.. Dvs at Mars sin atomsfære er som den er mest fordi den mangler en magnetosfære

    Ja og nei. Ja, den har ikke noe magnetisk felt som kan beskytte planeten fra solvind, og nei dette har stort lite med å "holde på" selve atmosfæren å gjøre. Dette er tyngdekraften ansvar, mens det er det magnetiske feltet som "skubber til siden" solvind, og hindrer at atmosfæren "blåses bort".

    Og for å sette det på spissen har Venus en ekstremt tykk og tung atmosfære, og den er enda nærmere solen som er egentlig en selvmotsigelse.

     

     

    Med andre ord, så selv om vi får en atomspære på Mars som kan leve i, så vil den ikke vare lenge, det som blir problemet uansett hvordan du snur og vender på det. Mars kan koloniseres, men jeg tror at vi har større sjanse å lage store domes og simulere Jorden med maskiner, basically teltene i "The Martian" bare flere tusen ganger større. Eller rett og slett bo under bakken. I hvertfall sålenge til vi kan fikse atmospæren og holde den frisk 24/7 uansett hva som skjer. 

  5. Jeg må si meg enig med Hr. Sunde. Piratbevegelsen i norge består av alt for mange gjerrige fjortiser som bare vil ha tilgang på mest mulig gratis opphavsbeskyttet materiale. Det handler ikke om å stjele mest mulig, men å forandre systemet for opphavsrett og bekjempe gamle foreldrede rammeverk. Det handler om ytringsfrihet, fair use, personvern og menneskerettigheter.

     

    Noe sier meg at du ikke helt vet hva piratpartiet gjør eller består av.. Men uansett, om vi har tapt eller ikke, så er det bare å slå til og vi vil vinne når alle gamlinger har enten gått av eller visnet bort 6 fot under.. For å få folk til å skjønne hvor viktig disse tingene er må de nyere generasjonene ta helt over, noe som kommer til å skje etter hvert.

  6. Hvorfor bryr vi oss i det hele tatt om Komplett blir borte eller ikke? Komplett er rett og slett langt ifra de billigste i Norge, kjøper du ting over 1000,- der kan du spare flere hundre kroner på å finne en annen plass å kjøpe det. Jeg kommer ikke til å savne Komplett.

     

    Bruk hodet, og bruk Prisguide/Prisjakt når du handler. Du vil spare mye penger i lengden på å ikke handle hos Komplett.

     

    Eneste du får igjen for de pengene er kanksje bedre kundeservice.

  7. AMDs et år gamle åttekjerner FX 9590 tikker og går faktisk på høyere klokkefrekvens originalt uten turbo, enn det Hardware klarte å overklokke Intels splitter nye firekjerner i7 4790K til. Sånn sett mener jeg det er imponerende, selv om ytelse og klokkefrekvens er to forskjellige ting og effektforbruket til 4790K er ukjent på den klokkefrekvensen.

     

    Apropos ytelse vs klokkefrekvens. Nå som 4790K er testet håper jeg Hardware følger opp med en test av FX 9590, særlig ettersom de skal ligge ganske nært i pris. Overklokkbarheten til nyere utgaver av FX 9590 vil også være spennende. På støy og effekt skjønner vi intuitivt hvem som vinner, men selv om jeg er opptatt av det, så er det ikke alle som bryr seg så mye om det.

     

    Du kan samenligne AMD CPUer med Ferrarier, mot Intel CPUer som er lastebiler. De har forskjellige bruksområder.

×
×
  • Opprett ny...