Gå til innhold

Xeesi

Medlemmer
  • Innlegg

    70
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Xeesi

  1. Et tankeeksperiment: med 100 milliarder galakser i vårt universe som hver har 100 milliarder stjerner, gir dette totalt 10 triliarder stjerner. Hvis bare 0.000001% av disse har planeter, gir det 100 billioner stjerner med planeter.

    Hvis bare 0.0000001% av disse stjerner med planer har planter med jordlignenede betingelser og liv, så vil det gi en million planeter i vårt univers som har liv slik vi har det her på jorden. - kanskje noen ligger 1000 år foran i utviklingen, eller etter ....

     

    ...Eller millioner av år foran i utviklingen

  2. Jeg har like lite till overs for kristendommen, islam, hinduismen og alle andre religioner. Ser på religion som organisert hjernevasking av mennesker. I mine øyne er det barnemishandling å lure ett barn til å tro på en eller flere guder. Hvor mange Einsten, Turing, Tesla, Newton og Hawking +++ har menneskerasen tapt på grunn av religion? Vi trenger ikke religion for å tenke litt ut av boksen, det har vi filosofer til. Vi trenger å latterliggjøre religion, nå kanskje spesielt islam. Karikaturene er med på å myke opp religionen. Det trengs slik at islam en gang blir litt mindre farlig (religion kommer aldri til å bli ufarlig, les begynnelsen av innlegget mitt), slik som kristendommen er i Norden i dag.

    • Liker 2
×
×
  • Opprett ny...