Gå til innhold

Mr_Oppedal

Medlemmer
  • Innlegg

    44
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Mr_Oppedal

  1. On 12/4/2019 at 10:22 PM, Omnia vincit amor said:

    Da har jeg sendt en link til deg på PM. 

    Dersom noen andre ønsker å joine kanalen er det bare å si ifra så sender jeg en PM med link.. Forbeholdt at den kun er for voksne over 18. 

    Hei! Jeg kunne gjerne tenkt meg en link til å joine kanalen. :)

  2. Angående black ops kode som følgte med Asus kortene.

     

    Fikk de av dere som fikk dette løst det inn? Jeg har gjort alt riktig på skjemaet, lagt inn bilder og alt, men får ikke valgt noe annet enn "hovedkort" under dropdown-menyen hvor jeg etterpå skal skrive inn serial nr. til kortet.

     

    Sendte Asus en mail på dette er for en ukes tid siden med all informasjon, men har ikke fått noe svar. Noen som har tips? Bilde:

     

    https://imgur.com/a/DY3XkIg

    Jeg fikk lignende feil, jeg har z390 hk og fikk kun listet z370 kort på listen. Sendte mail til Komplett, og det viste seg at de hadde sendt meg feil kode. Fikk ny, og alt virket.

  3. Har kjørt 1x RT-AX88, 1x Maximus XI Code og 1x MSI RTX 2080 Ti Duke OC. De to første skal jo gi kode til Black Ops 4, sistenevnte skal gi kode til Battlefield V. Kontakt Komplett da det ikke fulgte noe med kortene og de referer til at jeg skal ha fått det på epost, men har ikke fått noe og de sier også at jeg ikke skal få til Battlefield V da jeg bestilte før kampanjen til tross for at kortet jo ikke ble sendt før etter kampanjen var godt i gang.

     

    Noen med erfaringer her som kan fortelle meg hvordan det fungerte for dere? Fikk dere koder helt plutselig via epost?

    Jeg måtte etterspørre min kode.. Det var et jævla mas å registrere den hos Asus. Siste steget var å velge hvilket hovedkort, og da var det kun listet Z370 HK og ikke Z390. Så ingen Black Ops på meg :/

×
×
  • Opprett ny...